כועסת

כועסת ../images/Emo46.gif

שמתי פעמיי לעבר חנות "צליל" הקרובה לביתי, ובראשי מטרה ברורה- הדיסק "חמלה" והדיסק "מכונת השירים" (ולכל מרימי הגבה למיניהם- נחשפתי למוזיקה של רודנר לפני בערך חצי שנה, ככה שהגיוני שאין לי את כל הדיסקים שלו). לא רק שלא מצאתי אף אחד מהשניים (מילא את "חמלה", אבל את "מכונת השירים הגדולה"??), המוכר הודיע לי בחגיגיות שהם לא מחזיקים את חמי רודנר, או במילותיו- "לא זכור לי שראיתי אותו על המדפים שלנו בכלל". נשמע לי קצת מופרך, שאלתי אם יש להם את הדיסקים האלה בסניפים אחרים. אז יש, אבל לא את "חמלה". ויזמינו לי. במיוחד. זה היה ממש מעצבן, גם כי, טוב, אתם יודעים איך זה שכבר התכוננתם לקרוע את עטיפת הדיסק ולשים אותו- אז התאכזבתי
בנוסף זה היה ממש מקומם- מה זה אין דיסקים של חמי רודנר? אפשר לחשוב שמדובר באיזה אומן שוליים. המוכר תירץ את ההיעדרות המחפירה מהמדפים בעובדה שחברת הד ארצי החליפה בעלות או משהו, או נקנתה על ידי NMC או לא יודעת מה. ושיש שם בלאגן או משהו. אבל, לא יודעת, נשמע לי מסריח. וגם לגבי הדיסק "חמלה"- ימשיכו להוציא אותו? אני אוהבת את השירים שיש בו ואני רוצה לקנות אותו! איפה? טאוור רקורדס אולי? מדוכדכת, פסיפלורה.

זה לא קשור להחלפת בעלות

הייתי בשלוש חנויות דיסקים ברחובות באוגוסט וחיפשתי את מלנכוליה אהובתי כמתנה למישהו... לשלושת החנויות לא היה, אבל אמרו שהם יכולים להזמין לי. אין לי מושג למה זה קורה.

bzuya

New member
כנראה

אין בחנויות האלה ביקוש רב לדיסקים האלה אז זה לא רווחי להם שהם יהיו על המדפים, לפחות לא כל כך הרבה מהם . אני לא יודעת אם זאת הסיבה אבל זה נשמע לי הגיוני. לא?

A t z a

New member
אין לי הסבר לזה, אבל אולי יש לי פתרון../images/Emo80.gif

חנויות יד שניה
תנסי את "חור בשור", חנויות יד שניה על דיזינגוף ובאזור, ואולי אפילו במגירות יד שנייה של האוזן....תמיד יש שם מציאות.... בערך 80% מהדברים שרציתי להשיג עשיתי את זה בחנויות האלה, במיוחד דברים נדירים.

למעלה