כועסת וכואבת

כועסת וכואבת

•היא האמא נכון - זה עדיין לא נותן לה זכות להשפיל את הילדה....WOW אני כל כך כועסת........הבוקר הילדים הגיעו ממנה כרגיל לא לבושים או רחוצים כדי שנשלח אותם לבית הספר. ( היא לא יכולה לדבריה כי היא מתחילה לעבוד מוקדם אז החברה באים אלינו שנשלח אותם לבית הספר גם בימים "שלה".) בת הכמעט 13 נראתה מעוכה והתיישבה לאכול ארוחת בוקר עם פרצוף בוכה. יש לי כלל שאני לא שאלת עם ירצו יספרו.....עשר דקות אחרי הטלפון מצלצל הלשעבר בצרחות דורשת לדבר עם הבת ואז ממשיכה לצווח כך שגם אני שמעתי....את שקרנית רמאית ועוד כל מיני "שמות חיבה" אני אספר את זה למורים שלך שכולם ידעו עם מי יש להם עסק.....הילדה מתחילה לבכות...ומנסה להסביר לה שבסך הכל היא שכחה את ספר המתמטיקה בלוקר ונכון כמו שאמרה לה בערב היא תשלים את השיעורים היום. האמא המשיכה לצרוח ולקלל את הילדה עד שהיא סגרה את הטלפון ואז סיפרה לי מה היה .... ( האיש ירד למטה להתפלל לפני שהדרמה החלה..)הילדה שכחה את הספר בלוקר. כאשר נזכרה וחזרה לקחת אותו בית הספר היה כבר נעול. היא סיפרה לאמא שלה ואמרה לא נורא השעורים רק לשבוע הבא. האמא התקשרה למורה שאמרה שהיא ממליצה להכין את השיעורים קצת כל יום ולא לדחות הכל ביחד אבל הם מיועדים רק ליום שני....אז האמא צעקה על הילדה שהיא רמאית ויש שיעורים להיום. ...חיבקתי אותה. הכנתי לה שייק פירות ושוקולד להמתיק את היום. ואמרתי לה שאני סומכת עליה ויודעת שהיא לא שקרנית .ונשבר לי הלב כשהיא שאלה אותי "למה אמא שלי רואה רק את הדברים שקשה לי איתם ואף פעם לא את הדברים שאני טובה בהם? חיבקתי שוב ואמרתי לה שאמא שלה אוהבת אותה אך יש לה קשיים משלה....עזרתי לילדה להסתרק קלעתי לה צמה סינית ושיבחתי אותה כמה טוב היא נראית. הילדה יצאה לבית הספר עם חיוך ....ולי יש חור בלב......היא לא הבת שלי....אבל היא שוברת לי את הלב כל פעם מחדש........

לדעתי, תעשי מה שאת יכולה עבור הילדה

ואל תגידי מילה.
&nbsp
במקרים האלה שתיקה שווה זהב.
&nbsp
&nbsp
למרות שאני באמת מבינה אתה הקושי שלך.

תודה

אני אכן לא אומרת. ...בן זוגי יודע הוא גם כן חיבק את הילדה ושתק....אני כואבת עבורה. ילדה נבונה וטובה שלא מצליחה לזכות במילה טובה מאמא שלה....מנסה להשלים את החסר אבל אני לא אמא שלה.....

ye44

New member
במקום לנחם

אולי תתפסי את האמא לשיחה ותעמידי אותה על טעותה ?
הדרך שלך תגרום לילדה לא לאהוב את אמא שלה, אז עדיף
&nbsp
לנער את האמא שלה ולהעמיד אותה על טעותה ואם אין לה
מסוגלות הורית אולי כדאי לערב את הרשויות במידה ואת יודעת
&nbsp
שהיא לא נורמלית .

למעלה