כוס שתייה

me210

New member
כוס שתייה

איזו כוס בדיוקמומלצת בגיל חצי שנה לשתוות בה מים ואילו מים? מינרלים מורתחים או רגילים מורתחים? או מינרלים ללא הרתחה? קניתי כוס שלב 2 של 6 חודשים ומעלה ואפילו אני לא יכולה למצוץ ולשתות ממנה \( של חברת טומי טיפי) האם הכוסהזו מיועדת לגיל מבוגר יותר ואיזו כוס טובה מומלצת? באיזה גיל אפשר להוסיף עוף לירקות בבלנדר? ובאיזה גיל צריך לעשות את הפירות והירקות בצורה גסה יותר ולא בבלנדר יותר? תודה רבה וחג שמח

שאלות בענייני מזונות מוצקים לתינוק

את יכולה להפנות לפורום הזה
. אנסה לענות מנסיוני והידע המקצועי המועט שיש לי בנושא: לגבי הכוס - את יכולה לנסות לתת לתינוק ללא השסתום הפנימי. אם לא יוצא דבר דרך השסתום גם כשאת מנסה לשתות מהכוס, ייתכן והוא סתום. נסי לבדוק אותו. מוצקים - התינוק יכול לאכול עוף ובשרים אחרים מגיל חצי שנה (כלומר, מתחילת המוצקים). הנה קוים מנחים להזנת התינוק - מתוך אתר משרד הבריאות. המרקם צריך להתאים לתינוק שלך. יש תינוקות שמעדיפים מראש מרקם גס יותר, ויש שמעדיפים מחית חלקה. כמו כן, יש אמהות (אמתך הנאמנה) שמעדיפות מראש לא לרסק אלא לתת לתינוק אוכל מעוך גס במזלג, או פיסות קטנות.

נעלם לי הקישור ../images/Emo12.gif

מנסה שוב - הנה אם לא עובד, ננסה בדרך המיושנת: http://doula.co.il/Index.asp?CategoryID=177

Revili

New member
תשובות...

אנחנו משתמשים בכוס של פלייטקס, היא נוחה, קלה לניקוי ולא יקרה...אבל אני צריך ללמוד לשתות מכוס כזו ולפעמים לוקח לתינוקות כמה נסינות, בטח בגיל חצי שנה. ממליצים על מי ברז מורתחים. עוף אפשר להוסיף כחודש לאחר שהתינוק אוכל ירקות בצורה טובה. לגבי המירקם - ניסוי וטעייה...יש תינוקות שמהר מאד מוכנים לעבור לירקות מעוכים גס ויש כאלה הדבקים במחית חלקה עד גיל מבוגר יותר - נסי להשאיר מעט מרק לא טחון ומעכי את הירקות במזלג ותראי מה תגובתו של התינוק הפרטי שלך.

למעלה