כוס שנשברה

איריסiris

New member
כוס שנשברה../images/Emo3.gif

שלום פעם שלישית השבוע שאני מוזגת מים חמים לכוס זכוכית וזו מיד נשברת. יש לציין שבשלושת המקרים מדובר בזכוכית עבה ואיכותית מה ניתן לעשות???

silvey

New member
איריס,ברוכה הבאה../images/Emo140.gifבצל קורתנו ו...

מה שניתן לעשות הוא לרוץ ו...
לקנות 3 כוסות איכותיות למים רותחים ועוד 3 למקרה שיישברו לך עוד כוסות מהמין הנשבר...
אבל כדאי תמיד או לשטוף כוס במים חמים מהברז לפני השימוש או לנסות למזוג לאט בהתחלה כדי שהכוס "תתרגל" למים הרותחים ולא בבת אחת. מקוה שתיהני איתנו כאן,
, צִביה.

דנטל

New member
פעם היה לדומינוס פיצה מבצע

והם נתנו שישית כוסות עם הלוגו שלהם. כוסות כאלה שמיועדות למיץ. אלה הכוסות שאני עושה בהן מרק. אני לא שותה חם, אז רק מרק הולך אצלי וגם זה לא נורא חם, אבל אני שמה מים רותחים ומוסיפים להם מים רגילים. בפעמים הראשונות ממש פחדתי שהכוסות ישברו. בכל זאת, את יודעת, מדובר בכוסות שמקבלים מתנה במבצע אז היה לי קל להאמין שהן דרעק, אבל הן לא.

דנטל

New member
מה הקשר לפה?

לפורום שאלה קטנה זה מתאים פונקט. העובי של הזכוכית לא משנה וזו כולה כוס זכוכית - מה כבר יכול להיות איכותי בזה? בכלל, לפי התיאור אין סיכוי שמדובר פה באיכות כי אפילו הכוסות שקונים בשוק ב- 4 ב- 10 לא נשברות ממים חמים. זכוכית שמיועדת לחום אמורה להיות מחוסמת, ואני מעריכה שזה משהו בסביבות ה- 90% כוסות זכוכית שקיימות בעולם. האחרות יהיו מיועדות בדרך כלל לשתיה קרה או סתם לקישוט.

oh-da

New member
שימי כפית מתכת בכוס לפני המזיגה

היא תקח חלק מהחום אליה...

דנטל

New member
טוב, אז יש לי שאלה קשורה

איך אתם עם משקאות חמים? אצלי זו בעיה. קפה אני לא סובלת. שוקו זה פסדר ולא יותר מזה. תה אני אוהבת רק פושט ולא כל ההמצאות האלה, אבל נוטה לשתות רק כשאני ממש חולה כי זה משתן ולא בשביל הסבלנות שלי לבלות כל שעה בשירותים. על מרקים אני חולה. אבל את הכל ולא משנה מה אני מסוגלת לשתות רק פושר פלוס. מוסיפה מים קרים או קוביות קרח. אפילו במרק. פעם הוספתי סודה למרק כי לא היה משהו אחר קר בסביבה. לא מסוגלת יותר חם מזה. אני נשרפת. לא מבינה איך אנשים לא נשרפים כשהם שותים רותח.

hogo26

New member
משקאות חמים

אני מאוד אוהב לשתות קפה, תה אני בכלל לא רוצה לשמוע, ושוקו לפעמים בחורף,

אתיקה2

New member
זכוכית נשברת

איריס כנראה מדובר בזכוכית לא כל כך איכותית ולא לא היתה נישברת...

hogo26

New member
כוסות שנשברות

כדאי באמת להוסיף להם כפיות שיקחו חלק מהחום,

מאקי

New member
הכפית משמשת כמוליך חום.....

שששלום. אורן הביא אותי.. ולצורך הענין החום מתפשט ולכן ישנם מצבים של חילופי טמפ שגורמים להווצרות סדק בכוס ואף שבר. ולכן מומלץ כפית מהיותה מתכת היא מוליכת חום מהירה.

hogo26

New member
ברוכה הבאה

מאקי ברוכה הבאה, אבל עדיף לקנות כוסות יותר חזקות, שמחים לראות אותך פה ומקווים שתישארי איתנו,

דנטל

New member
אז אולי בגלל שאני תמיד שמה כפית

סתם מתוך הרגל ולא בגלל שזה מוליך, לא נשברו לי הכוסות של דומינוס.

למעלה