כוס עמק!!!

yoo

New member
זתומרת...

לדפוק לו את הראש בשלדה של הרכבת, ולא במובן סקסיסטי כמובן... :D

FreakStyler

New member
חחחחחחחחח קטעים איתך!

מיסכן...... כולה שכח להתעורר.... היה עייף..... אולי עבר עליו לילה סוער ומהנה..... חחחח חפיף.... סלחתי לו כבר...... חחחחחח
ממש קומיקס עשית לי.... חחחחחח גנוב.....
רעיון יפה, אהבתי..... חחחחח

yoo

New member
תודה תודה :)

אפשר לתת קרדיט לאנימה Full metal panic מומלץ ^^ (כל הדברים כאן קרו בחצי השני של הפרק הראשון)

FreakStyler

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

האמת שמאז אותה מקרית, אמרתי לו אסתא לה ויסתא והלכתי לי למורה אחר. שכמו שאתה יודע, לא היסס לעולל לי את אותו הדבר. אז לא הספקתי לפנצ'רו. בחייאת, מה ניסגר איתם?

SeanZoR

New member
הוא התקשר בבוקר להגיד לך

שאין שיעור? או שאת חיכית לו וחיכית עד שראית שהוא לא בא?

FreakStyler

New member
חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי....

אם הוא היה מתקשר להודיע לא הייתי עצבנית, יענו הייתי מבינה אותו, אבל הוא הבריז- במלוא מובן המילה!

OMRI666

New member
למה את לא באה לשיעור עם סלולארי?

ואז פשוט היית יכולה להתקשר אליו אחרי 5 דק' ולמנוע חלק גדול מהבאלגן... הסיפור עם המורה הקודם שלך, מאוד מזכיר לי את המורה שלי... בימים שהיה לי איתו שיעור על הבוקר (השיעור הראשון שלו באותו יום), הייתי תמיד מתקשר לוודא, שהוא ער איזה רבע שעה לפני השיעור (וכמעט תמיד, הוא היה נשמע כאילו הוא רק התעורר) וככה לא הייתי צריך להתייבש שעות... בטח שלא לחינם... המורים האלה... ממש עם מוזר! אנחנו יכולים להתעורר מוקדם ולרדת על הדקה, אבל הם צריכים, שיעירו אותם! לפחות בשעות נורמאליות, הוא היה מגיע בזמן או מאחר גג ב-5 דק', שזה כבר פחות בשליטתו...

FreakStyler

New member
אני אגיד לך למה..

כי גם ככה אני לא אענה באצמע הנהיגה, ואם מישו יצלצל זה סתם יפריע לי וילחיץ אותי...... ואני גם לא מצפה שמורה יבריז..... זה משו יוצא דופן...... אבל זהו, ממחר אני אביא לכל שיעור סלולארי!
אלה המורים האלה.. מרשים לעצמם יותר מידי.. לא רק שאנחנו משלמים 85 שקל ל40 דקות כולה.. שזה המוןןןן כסף, אלא הם גם מרשים לעצמם לאחר, ובמקרים יותר גרועים, להבריז, ולייבש אותי בחוץ. חוצפנים.

למעלה