כוס אמק~!

Kremboim

New member
כוס אמק~!../images/Emo5.gif

בפירסומת המחורבנת הזאותי של רוני שמשהוא יעיף אותה היא מגעילה אותי ! הפירסומת של אגד אתה יותר שווה כל משרוצה לישתתף בדבר הזה של הקליפ שלה הוא מעפן... ברור !

Kremboim

New member
../images/Emo4.gifחחחחחחחחח...

היא הפירסומת כבר לא פה?! מה אני חולם או משהוא

ל י מ ו ן

New member
דייייייייייייי!!!!!

אל תצחק....כאילו......אני חייבת להשתתפ בקליפ שלה שיווווווווו אני רוצה ליות מפורסמממממממממממת!!!!! אל תצחק..זה לא יפהה!!! יש אנשים שזה ממש ממש חשוב להם...!!!

booly16

New member
אם את רוצה להיות מפורסמת...

תאספי מכסים של תנובה ותתקשרי אליהם.. ככה גם תרוויחי יותר כסף וגם יבואו אליך פלצנים עד הבית! מה לא כיף?!

חיחחחיחח..

לא הצלחתי להבין אם את רצינית או לא.. חיחחיחחחחח.. אבל אם כן שיהיה לך בהצלחה! (דווקא עם רוני?!)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד שהבנתי על מה דיברת.. באמת רוני מעצבנת!! צריך לשם אותה במעגל ולסקול אותה באבנים!!

booly16

New member
אפשר לסקול אותה במכסים של קרלו...

תחשבו קדימה אנשים!

booly16

New member
שום דבר :)

אבל אפ אפשר גם למחזר, גם להרוג וגם להרוויח כסף.. אני אומר למה לא? :) יאללה אנשים בקרוב יעלו תמונות של הדיג' הבא שאני ברגעים אלו בונה... תתחילו לחשוב על שמות... ;)

ל י מ ו ן

New member
ואי!!!

דיג'!!! אני חולמת על זה כבר פול זמן... אבל אפ 1 לורוצה לקנות לי...משומה..קצת יקר...

booly16

New member
.....

תמיד את יכולה להתחיל באחד זול שעולה איזה 50-100 ש"ח או אפילו להכין אחד מחתיכה של גליל קרטון ארוך ולטפטף עליה שעווה בפיה... אם תצטרכי עזרה... אל תהססי... תתקשרי למיש'ו אחר.. ;)

ל י מ ו ן

New member
חחחחחחחחחחח

תאמת רצינו לעשות את זה......אנחנו זוללים גבינות בקצב בביתנו.... חח..לוידת למה לא התשרנו..דווקא רצינו...

ל י מ ו ן

New member
התקשרנו...*

ברררררר.......קרלו..מזכיר לי סאבלימינאל.....
למרות שקרלו זה ה-שוקו..

booly16

New member
אני אכה אותך...

יטבתה שולט... סבלימינעל סתם אונס חתולים כושיליאוחטוק.... :) אני לא רוצה לחשוב מה יש בשוקו הזה

booly16

New member
אני לא אומר כלום..

סבלימינעל שר על זה וזה אומר הכל... :)

מה משעמם מה משעמם?!?!

חחחחח יש לו שפיץ חחח ואפילו אם לא בא לך עם שפיץ אז יש לך בבקבוק מה יש לקרלו?! כלום בעעעעע הוא אפילו לא טעים!!

למעלה