כוס אמא של קאלה

sok777

New member
אוהד בית"ר, הא?

ומה באמת אתם חושבים על המשחק? לדעתי בית"ר יכלו לגמור את זה עם המומנטום שאחרי הגול. חבל. טוטו תמוז ויצחקי שחקנים גדולים. עידן טל היה חלש וההגנה של בית"ר היא הבעיה לדעתי. ושוער באמת גרוע.

aviv19945

New member
טעויות קורות

אין מה לשות טעויות קורות, קאלה שוער גדול למרות הכל אבל לא מספיק בשביל ליגת האלופות. עידן טל אכזבה! במחצית הראשונה או פשוט נדבק לזנדברג ולא נתן לו לזוז. יצחקי פשוט הרס את ההגנה של קופנהאגן וטוטו החמיץ המון! אבל זה היה מרחוק ונראה שחקן טוב. רומולו עוד צריך להתאקלם, ואלברמן פשוט נתן משחק טוב! בית"ר יכלו לעלות, אבל לדעתי ההפסד בחוץ לא היה תוצאה טובה בכלל, כי ממתי הפסד הוא טוב? וגם אני לא הייתי רואה את בית"ר מבקיעה שתי גולים(למרות שכבר הבקיעו אחד) ואני גם לא רואה אותה לא סופגת. גם יואב זיו איכזב אותי ברמות, לפי דעתי אמסלם, למרות גילו, הוא שחקן מנוסה ולא היו צריכים להעיף אותו מחוץ להרכב. אלברז פשוט תותח! אחלה שחקן לא מפסיק לרוץ, בתוך שנייה רץ מעמדת המגן הימני קדימה לעבר יצחקי ולאמצע! פשוט תותח! לא נורא, נקווה ששנה הבאה זה לא יחזור על עצמו עם קבוצות ישראליות, כמו שקורה בכל שנה(ראו ערך, מאלמו, רוזנבורג והורספארס או משהו כזה).

Skinhead Rock

New member
חביבי

שוער גדול זה ברמות הגבוהות במחשקים של לחץ לא בליגה הישראלית בקבוצה חסרת שאיפות כמו מכבי של שנה שעברה

pLaz

New member
במילה אחת, נאיביות

בשתי מילים, וינסנט אניימה. אני משנה שעברה לא הבנתי מה תפסו מקאלה, הציל בעיטות של ליצנים כמו אורן ניסים ושות'. מה יש לתפוס ממנו? הוא נותן אגרופים לשמיים אחרי כל הצלה שלו כאילו הוא מייק טייסון, מרביץ לאורי שטרית.. מי מביא שוער מטומטם כזה לבית"ר? היו צריכים להביא את אניימה, או שלפחות לא להפריש את קורנפיין. אפילו שטראוס היה עושה עבודה יותר טובה. יואב זיו ישחק עוד 80 שנה אבל בחיים לא יהיה מגן שמאלי, טעויות נוראיות במחצית השניה. זה היה בידיים שלהם, והם פספסו

Skinhead Rock

New member
וואלה

תאמין לי זנדברג גם אשם מה ההבדל בין לחטוף גול מטומטם לבין להחטיא שתי מטר מול שוער?! אני לא רואה ועידן טל שלא נתן פס אחד מדויק 90 דקות?! אני אומר שאם בקהאם,רונאלדו,ראול ואדריאנו ישבו על הספסל אז גם טל וזנדברג יכולים!

pasglila

New member
באופן כללי לא ראיתי את המשחקים

אני אוהד את מכבי חיפה ככה שזה לא ממש מזיז לי. אבל האמת הפשוטה היא שהתוצאה משקפת פחות או יותר את הרמה הכללית של שתי הקבוצות. וכן מה לעשות קופנאגן קצת יותר טובה מבית"ר ירושלים. בכללי גם צריך להוריד את הערכות הגבהות של בית"ר בכל מקום. היא עדין לא משתווה לחיפה של לפני שנתיים שלוש. ברור לי שאולי מעבר לעונה הנוכחית אם גידאמק ימשיך להשקיע כאלה סכומים בית"ר תיהיה הכי טובה בארץ. אבל העובדות הפשוטות שמבחינת שחקנים ישראלים, תמיד פחות או יותר הם יהיו באותה רמה, ומבחינת זרים הסכומים שגידאמק מוסיף לא בהכרח משנים הרבה מהסכומים של שחר. ככה שכל העניין הוא למצוא זרים טובים. (בכדי להגיע לרמה של חיפה בשיאה).

למעלה