כוס אמא של העולם

g a z

New member
../images/Emo207.gif

זה היה נראה לי מעצבן מספיק.. היום מדדתי חולצה באחת הרשתות הגדולות. אמנם לא הייתי מתגעגעת לשלושה קילו שאני מנסה להשיל מעצמי, אבל אני לא חושבת שאני יותר מדי "לא ממוצעת", נקרא לזה. אז למה אני צריכה שהמוכר ייתן לי למדוד חולצה במידה4 כשאני מבקשת 2, שהוא יגיד לי כתירוץ שנראה לו שהיא תהיה טובה כי זו חולצת "פולו" והיא אמורה להיות רחבה, וכשאני אמדוד אותה אני ארגיש כאילו הוא נתן לי מידה 1!? מה הקטע לייצר חולצות שמסומנות כגדולות ועל פני השטח (או יותר נכון על הגוף
) הן ממש קטנות?! מה, לעודד הפרעות אכילה, זה הרעיון!? זה מתחיל לעלות לי על העצבים, המגמה הזו שמתחילה להתפשט אצל מעצבי הבגדים או מי שהם לא יהיו.

gavrik

New member
אחת שהכרתי

קרה לא מזמן, יצאנו 2 בנים ובנות, אני חיפשתי נעליים, הבנות בגדים והרביעי סתם גררו אותו. הבנות נכנסו לכל חור שמכר פיסת בד ולא קנו כלום בסוף, אבל אחת מהן (גבוהה כזאת) מדדה אוברול באיזו חנות, קרעה אותו בטעות כי זה לא עלה עליה, זרקה בתא הלבשה וברחה.. היו זמנים

shaiush4

New member
אני איתך בזה...

אני מכירה את ההרגשה הזאת שאת באה למדוד איזה מידה 4 או 5 וזה בדיוק כמו מידה 2. זה מרגיז, ואני ממש לא מבינה למה מייצרים בגדים לאנורקסיות. אני מסכימה איתך לגמרי... כל הדבר הזה רק מעודד הפרעות אכילה, ואם לא, אז זה פשוט מתסכל!

למעלה