כוס אוחתו...

אנרכיה

New member
כוס אוחתו...

אני שומע ת´בוחרים צועקים לרכב "שעעעביייס","לך מפה"... וגם לך תזדיין... סתם... רק "לך מפה" ... הם מנומסים

אנרכיה

New member
ד"א

חזרתי לניק המקורי שלי... אני שוקל להחליף חתימה. פרטים בקובץ המצורף.

אנרכיה

New member
זה הולך ככה...

"על צלע הר,ליד כיכר ישנו קפה של דינוזארוים,והם ישובים שם ענקים,אחד אחד,משועממים עד הצאוור,פותחים ת´יום על כוס קפה,ועוד עיתון שלא שווה,אותם צרות ועצב,אחד שמן,שמצייר,אחד שסתם עוצר,אחד עם קוקו ושפם,אולי הוא בעל המקום,כי לו כולם אומרים,טוב תרשום,ומוטי הבריון הרח,שמשחק בשח,ודינוזאור שהוא נשבע שהוא מפסיק לנשום,ודינוזאור היפה,שחושפת את שיניה,את רגליה את שדיה,וגיא שמשתגע,ואחד מלאך המכאל לכל אחד פותר את החלום,ושי יפעת ומאיה,שרים את הפזמון..." כולם ביחד "על צלע הר ליד כיכר ישנו קפה של דינוזאורים..."

אנרכיה

New member
מווווויייייששששל´ה

<בא לי |סגריה|> "תתגבר תתגבר כך אומרים לי הכל,להפגע ולפול כל אחד יכול,לכולנו מותר להיות חלשים,לא לאטום אוזנים,לא לעצום עינים,לא לעזוב ידים גם,בימים קשים..."

אנרכיה

New member
השיר שהיה משקים אותנו בקרוס בצריפין

<כמידי יום> אחרי היום של הפרידה, מתחילים געגועים, לא אשכח את הבגידה, וברחוב כולם יודעים, איך האמנתי לך, ולשקריך הגסים, איך הלב שלי נשבר, מתנפץ לרסיסים, כואב הלב כואב הלב, שאותך כל כך אוהב, איך יכולת כך לעשות, את איזה בלי רגשות, כואב הלב כואב הלב, שאותך כל כך אוהב, מי יבין ומי ידע, את כאבה של הבגידה, ומהיום שבו נפרדנו, כבר עברה חלפה תקופה, לא שוכח את פניך, כמה את היית יפה, איך יכולת לי לעשות כך, ולשבור לי את ליבי, איך יכול כך בי לפגוע, ולרמוס אהבתי... וכל היום...החילים,המפקד(הבעע),הסמל,מפקד הקורס,(בין אם הם,שכאנזים,רומנים,תמנים,רוסים,פולטיקאים,אתיופים,ומכל עמך ישראל-כולם התאחדו למען מטרה אחת קדושה-ההמנון...) מזמרים להנאתם לעצמם ולעולם... את הפזמון שהפך להמנון בקרוס...

למעלה