כוסעמאקקקקק

• פותח הנושא JKY
  • פורסם בתאריך

JKY

New member
כוסעמאקקקקק

שעה שעה עד שמצאתי את הפורום המזדיין מי האידיוט שהחליט לשנות את כל האתר הזה??????? זה אתה גיא תעלול מסריח אין בעיה נתחשבן. אז אחרי ההקשדמה חברה מה המצב שנים שלא הייתי אני לא מכיר פה כבר חצי מהאנשים אז שלום אני שפיצי יש כאלה שמכנים אותי איתי אני מכפר יונה אני שונא את אבא של תוצמי את אמא של תומי אני אוהב אנה יש לה פיתמה כחולה ועם גיא אני יתחשבן אחר כך שלוםםםםםםםםםםםםםםם

holly shit

New member
היי שפיצי..

מה קורה? אני נופר אם אתה זוכר יש כאילו שמכנים אותו אחרים שופעת סתם סתם תשכח מזה בכל מקרה נחמד שחזרת גם אם זה חד פעמי אם כבר הפורום הזה היה צריך זה את ההצפות שלך :)

sweet 666

New member
שפיצי!! יא נעל בית מרוכז! עד לפטמות

שלי! וולקם באק..! וכן, תתחשבן עם דוב כמו שצריך...יש לך אישור ממני..

JKY

New member
מה????????

את אנה חברה של גיא?????????? חחחחחחחחחחחח לא ידעתי כאילו לא ידעתי שאת מהפורום חחחחחחחח אנה יא צמחיקה אחת ממתי???? כאילו לא ידעתי שאת זה סוויט 666 חחחח ענקקק קאת אנה מהפורום חה יופי טופי אחלה בחלה סבבה אגוזים ג'ננה פיסטוקים ולא חזרתי לתמיד כמו שכמעט כולם יודעים יש לי צבא אבל פעם בחצי שנה אני מבטיח להיכנס יא

JKY

New member
זה אופיר שאני מכיר???

מארץ העשירים האחת והיחידה חופית??? אם כן אז מה קורה אח שלי ושמע פעם חצי שנה זה הרהב מה אני נראה משועמם עד כדי כך????

חחח כן זה אני

פ-חחח עלק עשיר.. אולי מליונר אבל לא עשיר.. אתה לא מוכן להקדיש לנו קצת יתר מזמנך היקר??
אתה פוגע בנו!!

sweet 666

New member
גאד..שפיצי..כל פעם מחדש אני מתפלאה

עליך, עד כמה שאתה טיפש!! דיברת איתי מיליון פעם עוד לפני שנהיתי עם גיא בכלל, ולא הצלחת לחבר!??? ילד,שאלוהים יעזור לך... אני כבר התיאשתי..(לא שניסית..) אאאה..ויש עוד משהו בסגנון סבבה אגוזים, תפנים ותלמד-" פאנק ענבים". כל הזכויות לי ולפרחה הגיי שלנו.(ולאחד מחיפה ,לא זוכרת מה השם..)

זה לא שווה!

זה לא כמו סבבה אגוזים... אי אפשר להשוות פאנק לסבבה! מתי שמעת משו כזה: "מה קורה אחי?" "הכל פאנק גבר!"

sweet 666

New member
זה כן!!!

אבל אם אתה יודע להשתמש בזה נכון... אתה לא יכול להפריד...אתה חיים להגיד את זה ביחד- פאנק ענבים..! ונצל"ש, אנשים יש לי מחר בגרות !! אחרונה!! ועוד במה?- ערבית!! פאאאק! *לא למדתי אפילו קצת.. אפילו טיפונת לא!... אני פאקינ' הולכת להכשל...

AdShEaTaKoRe

New member
יש מצב שברוסיה אומרים את זה...

יענו פאנק... אבל פה לא אומרים... מבינה את?!?!? ושפיץ יצאת הכי טמבל טמבל עם ש' דגושה!!!!!!!!!!!!!! בטח שזאת אנה חברה של גיא... טוב אין לי מה לכתוב.... מלי?!?!? מה לי ולה? מה? מה מה? עוף?!?!?! מה הקשר לצ'יקן קיצ'ן?!?! מטבח?!??! מתווך?!?!? אשששששששששששששששששששששששש

sweet 666

New member
לא..ככה אומרים בצפון תל אביב...

תשאל את פרחה... הוא יודע..

sweet 666

New member
חחחחח! מה זאת היציאה הזאת?

כל כך קשה לנחש שאני רוסייה...? במיוחד אחרי שלשה שאלונים שלמים ובהם מצויין איזה 3000000 פעם שאני רוסיה? בנוסף לכל שגיעות הכתיב שלי?! יוני יוני.... ילד, מה יהיה איתך?

sweet 666

New member
דוריאן!! דוריאן!!!

ואי..איזה מצחיק היה... הכלב כמעט עשה לי ווג'י והוריד לי את החולצה(כמעט)..!

למעלה