כוססססס עמאק

deep ocean

New member
כוססססס עמאק

כתבתי הודעה ארוכה על עוצמה וזה נדפק. אני שמטיפה לכולם ללחוץ על COPY שכחתי לעשות זאת גרררררררר טוב...להירגע...נו מה כבר קרה. אז או שפיספסתם הודעה מדהימה שלי או שלא נורא, והחוויות שלי ישארו איתי תיכף נראה מה בא לי לעשות...

deep ocean

New member
יאללה קטן עלי

אפשר לחשוב מה קרה....אז אני אכתוב את זה שוב (אולי קצת בנוסח אחר) חה חה חה החיים פשוטים ונעימים. תיכף תבוא ההודעה.

חה חה חה איזה שופט (../images/Emo151.gif)

ואיזה (א)בטיח

deep ocean

New member
ע-ו-צ-מ-ה

אני אעשה את זה קצר יותר...... אז סיימתי לקרוא את מסע לאיכטלאן והתחושות שלי במהלך הקריאה נעו בין "התלהבות ועשיית דברים עוצמתיים ביותר" לבן מחשבה של "אוי זה שטויות" (מחשבות....מי מאמין למחשבות בכלל?!?!) בכל אופן, הכל התחיל בזה שלפני שבוע הרגשתי שאני חייבת לשנות את החיים שלי, זה המשיך בקריאת הספר, ואחר כך חוויה של קשב שני עם חבר (אחחח, איזה התנגדויות יש בי לכתוב את זה. קשב שני...אלק.....אבל זה באמת היה קשב שני...קשב שני? נו באמת...את מקשיבה לעצמך? מה זה השטויות האלו? אבל...אבל.....גרררררר), והמשיך בשיעור עוצמתי של אמנות היכולת. טוב, נראה לי שזו סוף ההודעה שלי. אין לי כוח להמשיך, וחבל לי על המילים. מה זה משנה מה אני אכתוב....עוד מילים..מילים...מילים...אני מעדיפה לעשות משהו במקום לכתוב לכם על עוצמה

ואולי...

ואולי העוצמה, שבוחרת לעצמה גם את הזמן להתגלות, לא רצתה להופיע. ואולי... אולי היקום רצה לרמוז לך שמה שכתבת לא צריך להכתב ולהתפרסם. ואולי... ואולי מה שיצא מכל הסיפור הזה, זה קללות וקריזה שלך (אנרגיה שלילית שכן התפרסמה) וכמה מילים על עוצמה, כאלו מילים של "לצאת ידי חובה" ("כי כל כך רציתי לכתוב קודם, ונמחק, וחבל, ומה... עכשיו אני לא אכתוב, אז מה שלא בא לי"), וממה שקראתי, לא מצאתי שם עוצמה אלא רק ספק (ואפילו לא נאצל) וחבל. ואני לא כותב את כל זה כביקורת, אנחנו לא ממש מכירים ואני לא יודע. אבל זה מה שהרגשתי וחשבתי אולי בא לך לשמוע משהו של מישהו מהצד. נ.ב. - אם זה יימחק, אני אבין שזה לא צריך להתפרסם (שהעוצמה תעשה copy אם צריך
).

deep ocean

New member
האמת......

מבחינתי כבר באמת היה עדיף שלא הייתי כותבת כלום, כי במקום עוצמה יצאו דברים אחרים. לא הבנתי מה יימחק?

deep ocean

New member
צוות דרך הלוחמים

אתם יכולים לשרשר את הכל לשרשור הידוע OFF TOPIC

ברור שאנחנו יכולים ../images/Emo8.gif

אבל אנחנו לא רוצים
כי זה אחלה שרשור והוא ממש לא אוף טופיק, אז תגידי לשופט שלך שיזדיין בשקט ובסבלנות
באהבה הצוות

התכוונתי ש...

אם אני אעשה "שלח" וזה לא יישלח (יענו, יימחק) אז אני אבין שזה לא צריך להתפרסם ושככה היקום/העוצמה רוצה. בברכת יום טוב!

MsPiggy

New member
תכיני עוגה...

או שפשוט תמחקי את המילה ´שטויות´ מהלקסיקון שלך...

למעלה