כוסמאמקקקקקק

ק ר ח

New member
כוסמאמקקקקקק

מה זה השטויות האלה??? תפוז מפגרים??? למה אני לא יכול להעלות לפה תמונות? אומרים לי:עמכם הסליחה,לא ניתן לעלות קבצים לפורום זה מה יש להם? מה הם מטומטמים? מה אמינם עשה להםםםם?

תפוז(המפגרים) טוענים שאם יהיה פורום

עם תמונות בללימנהל זה יוכל להפוך לפורום איחסון תמונות או משהו כזה... לא יודעת מה יש להם.. אבל אפשר לבקש מתפוז שיישימומנהל מאצלם יענו שלא קשור לפורום אבל תלוי אם בסוף נרצה או לא כי אם זה מנהל של תפוז זה אומר בלי שום דברים להורדה בפורום ובלי לקלל אותם(חיחי) אז עדיף שזה יהיה מישהו מהפורם מישהו רוצה?@#?!?? ואממ קרח (איך קוראים לך?.....?) אתה יכול לשים תמונות בקומונה של אמינם או קבצים ונוכל לראות שם.. אתה יכול גם לשים פה בגלריות...

k k1

New member
כמה דברים

קודם כל,כן! תפוז מפגרים! דבר שני,אין לנו מנהל כבר המוןןןןןןן זמן... היו אנשים שהגישו הצעות אבל תפוז לא קיבלו אותם.. והרבה לא רוצים כי בשביל לנהל פורום בתפוז צריך איזה תואר באוניברסיטה כנראה,יש לתפוז יותר מדי דרישות! כולל ללכת לראיון אישי ברמת גן אז זה מונע מהרבה אנשים להגיש הצעת ניהול.. עכשיו,אי אפשר להעלות קבצים לשום פורום שאין לו מנהל כי זה חוק של תפוז,אני לא זוכרת למה כי גילינו את זה ממזמן אבל זה בטח בגלל שאין פיקוח על הפורום אז זה כדי שלא יעלו דברים לא חוקיים..
אם יש מישהו שמעוניין לנהל-תבורך!
וקרח,אתה יכול לשים את התמונות שרצית בגלריה של הפורום...שם אפשר לשים תמונות..

ק ר ח

New member
אני רוצה לנהל

בסדר,אל תדאגו,נשים ת'תמונות אחר כך,קוראים לי עדי למי ששאל בקיצור אני רוצה לנהל פה,תאמינו לי אני הכי אמינם בעולם,חח,נשמע גרוע הא?
מה אני צריך לעשות? עזרו לי!

אייייי גם אני עדי!@!!@!

כנס לפורום תפוז משוב. ויש שם למעלה להרשם לטופס קבלה למנהל או משו כזה.. כנס והם יסבירו לך הכול.. המלצה שלי המכתב פתיחה(אתה תראה כבר) תרשום בשפה גבוהה!! ותשקיע כי זה הכי חשוב להם.. אממ אתה צריך המלצהה ממנהל אחד מהפורמים והמלצות מאנשים בפורמים.. עדיף וותיקים טוב חפיף בזזה אנחנו יוכלים לעזור לך.. אם אתה צריך עוד משו אנחנו פה..

bLAck hALo

New member
מה שהיא אמרה^! והם בטח יגידו עוד

איזה תרוץ כדי שלא יהיה פה מנהל..!!!

k k1

New member
חחחח יש לנו 2 עדי!!

וכ-ל בעיה קטנה שיש לך או שאלה אנחנו נעזור... זה מעולה שאתה רוצה להגיש הצעה!!! אבל לא לפתח ציפיות כי,יו נואוו, זה תפוז...

ק ר ח

New member
אל תדאגו

בקרוב יהיה לכם מנהל חדש,כשאני רוצה משהו I JUST DON'T GIVE A FUCK מזכיר לכם מישהו?

k k1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מאוד מקווה!! אהבתי ת'גישה!!

k k1

New member
חח איך התעודות אנשים../images/Emo35.gif

וכיףףףףףףףףףףףף לכם! יש לכם חופש!! תהנו!

התעודההייתה בסדר!

וכןן חופש חופש חופשששששששששש היום הייתי בים אבל בכלל לא נתנו להכנס למים! -זונות! אבל השתזפתי ! יאיאיאיייי

k k1

New member
בטח בגלל שביתת המצילים

יש יום שהם לא בשביתה!?!?!??!?!?!?!

למעלה