לבנתיים
E Eti No Name New member 22/6/06 #34 לבנתיים ../images/Emo45.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif
Shiri from the block Active member 22/6/06 #1 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!
R Ryan Cabrera Fan New member 22/6/06 #39 הייתי באה אם הייתי מכירה אתכן/אתכם. המסנג'ר שלי- [email protected]
E elinor carter New member 22/6/06 #41 הלוואי שיכלתי לבוא! אני עובדת נשמות שלי! אני מתגעגעת המון לכולן לצערי אני יכולה רק ימי שישי!
Shiri from the block Active member 22/6/06 #1 תקחי יום חופש../images/Emo10.gif תגידי שאת חולה ולא מרגישה טוב../images/Emo10.gif
E efratushh New member 23/6/06 #44 אלינור!! השתגעת?! ../images/Emo12.gif מה זה מפגש פורום בלעדייך? את היית בכל מפגש.. אל תבריזי להם עכשיו...
אלינור!! השתגעת?! ../images/Emo12.gif מה זה מפגש פורום בלעדייך? את היית בכל מפגש.. אל תבריזי להם עכשיו...
E elinor carter New member 23/6/06 #46 סורי בננות../images/Emo7.gif אני חדשה בעבודה וכבר אני לוקחת חופש 5 ימים כי יום ראשון הזה אני באילת עד יום חמישי! אז בטוח שאני לא אוכל לקחת עוד יום אני מזה מצטערת נקווה שיצא לי איזה יום שישי לקבוע עם כמה בנות למי שיכולה כמובן ואני אבוא לתל אביב בכייף בשבילכן הכול חולה עליכן!
סורי בננות../images/Emo7.gif אני חדשה בעבודה וכבר אני לוקחת חופש 5 ימים כי יום ראשון הזה אני באילת עד יום חמישי! אז בטוח שאני לא אוכל לקחת עוד יום אני מזה מצטערת נקווה שיצא לי איזה יום שישי לקבוע עם כמה בנות למי שיכולה כמובן ואני אבוא לתל אביב בכייף בשבילכן הכול חולה עליכן!
C ComplicatedCutie New member 23/6/06 #47 גמני עובדת ואני מקווה שבצתאריך שיקבע אני יגיע , אני ינסה לצאת מוקדם יותר או שאני בכלל לא אבוא ... קשה לי בעבודה הזו לא משלמים לי איך שכתוב בחוק . ואני עוד במשרד עורכי-דין
גמני עובדת ואני מקווה שבצתאריך שיקבע אני יגיע , אני ינסה לצאת מוקדם יותר או שאני בכלל לא אבוא ... קשה לי בעבודה הזו לא משלמים לי איך שכתוב בחוק . ואני עוד במשרד עורכי-דין
B BacKarin Street Girl New member 23/6/06 #48 מה?!?!?! הם חייבים לשלם לך! תראי מה תעשי, תסבלי את זה עוד כמה זמן [חודש, חודשיים] תתפטרי ואז תתבעי אותם!
מה?!?!?! הם חייבים לשלם לך! תראי מה תעשי, תסבלי את זה עוד כמה זמן [חודש, חודשיים] תתפטרי ואז תתבעי אותם!
C ComplicatedCutie New member 23/6/06 #50 זה מה שאמרו לי לעשות אני אהיה שם עוד איזה חצי שנה (אני מה זה חייבת את הכסף) ואז אני כמובן אתבע אותם כי זה ממש ניצול איך הם יכולים עשות שכזה דבר ... הם עוברים על החוק בזמן שהם מתעסקים עם החוק זה ממש מוגזם ...
זה מה שאמרו לי לעשות אני אהיה שם עוד איזה חצי שנה (אני מה זה חייבת את הכסף) ואז אני כמובן אתבע אותם כי זה ממש ניצול איך הם יכולים עשות שכזה דבר ... הם עוברים על החוק בזמן שהם מתעסקים עם החוק זה ממש מוגזם ...