כונפות!

סבתא שלך!

חוץ מזה- כשאת אומרת שאת פאקצה, את בעצם מתכוונת לכך שאת כונפה. כי כונפה זו מילה נרדפת לפאקצה. ואם את לא מאמינה לי אז תלכי לבדוק במילון. את יודעת למה אני מתכוונת מילון, נכון?!? אני לא מתכוונת למקום הגדול הזה שהולכים בו לנופש כי אז יקראו לזה בית-מלון ואני מתכוונת למילון... את רואה... עם יו"ד. אה.. וגם לא לפרי. את רואה...את לא צריכה לקלל אותי...סה"כ* אני עוזרת לך להבין את ההבדל בין מילון לבית-מלון....אנשים כמוך יכולים להתבלבל ולמצוא את עצמם באילת...כשחם!! * סה"כ = סך הכל.

א ו ל י1

New member
חחחחחחחחחחחחח...אהבתי!!!!!!../images/Emo105.gif

אנשים כמוך באמת לא ממש מבדילים בין מילים עם יו"ד ומילים בלי..

kimobilo

New member
ו..גמאני:)

גמאני פריקית וגאה:) ולמה? אני מעדיפה להיות פריקית שמתלבשת מגניב.. מאשר מושי מושלמת שמתלבשת כמו זונה,וגם מתנהגת כמו אחת כזאת. אז,שוש! ואגב..הפורום הזה פשוט מ-ת! אז..אני חושבת שאתן אמיתיות כבר,משו אש פלסטיק! "יואו,אני כזאת מושי מושלמת ואני הולכת לעשות בנייה!" משו ששמעתי מבנות מהשכבה,אך..לאן הדרדרנו?

d00sh

New member
ולך יש לי 3 מילים להגיד:

ג-ב-ר-ת, א-ת ח-ו-פ-ר-ת-!-!-!

Lital 941

New member
יאאו..

בזמנך החופשי את קוראת מילונים?......משתתפת בצערך.. ולמה את כל כך בטוחה שאנחנו בורות וטיפשות?את בכלל לא מכירה כל אחת ואחת מאיתנו כדי לומר לנו שאנחנו לא יודעות כלום..אז..שוש!! ותודה על עזרתך הנדיבה אבל אנחנו לא צריכות אותה אז תציעי את קישורייך בשפה העברית למישהו אחר יומטוב לך...

איזה נשמאמאמאמאמי

מה הייתי עושה בלעדיך??????? סה"כ זה סך הכל...!! ייישששששש!!!!!!! שנייייייייםםםםםםם תהיתי מהזההההההה!!!!!!!!!!11 אבל למה כונפות? אנחנו ברביות 100ממות!!!! את סוו טועה.

kimobilo

New member
כל אות 1223586559 פעמים?

גאד..את לא אמיתית. מאמי(כן בטחXD) תפנימי,ההורים שלך לא יקנו לך כל מה שבא לך מתי שתיהיה גדולה.. אז תתחילי להיות חכמה,ולא טיפשהXDDD את לעומתי טיפשה.כי אני בכיתה מיוחדת שלך פיזיקה ומתמתיקה ואנגלית מוגברתXD אז כפרה(מה קרה לי;_;) לכי לצבוע ציפורניים בורוד מושלמי,ואני בשחור יפה:) גאד..למה אני כותבת לך בכלל?

o0DangerTiger0o

New member
אה..! תרגיעי כפרה!!!

גם אני פאקאצה גאה!!! וורוד שחורה !פר!!תית!! מי בכלל אמר לך שפאקאצות הן מטומטמות?!?!!! אני פאקאצה בנשמה (הוורודההה שלי) ואני בכיתת מצויינות במקיף למחוננים!!!! (לא לא חננה, אני וחברה שלי הכייי!! אבל הכככיייי מקובלות שם!!) אני מכיתה ו' לומדת פיזיקה ביולוגיה ואסטרונומיה אז תרגיעי מאמיייי!!!!!!! אנל'א שומעת אותך ולא רואה אותך ידווחחחהההההה!!!! תשאירי הודעה אחרי ה--וואט אבר!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!1

Lital 941

New member
כי את מתלהבת בצורה מפחידה

ובטוחה שאת פריקית קשוחה ואפלה ואת לא באמת כזו אלא רק ילדה קטנה ומסכנה שמתאמצת בכל ליבה הקטן להיות פריקית..אבל לרועה מזלה-היא לא תהיה ולא היתה מעולם פריקית
יום טוב לך :]

למעלה