כונס נכסים

כונס נכסים

שלום לכולם שאלתי היא האם זה בטוח לקנות דירה מכונס נכסים ואיפה אוכל לראות רשימות של דירות מכונס נכסים ללא תשלום כמובן :) (מלבד העיתון) ושאלתי השניה כאשר מכרז יסתיים לו יש אפשרות עדיין לשלוח הצעות כמה זמן אחרי המכרז אפשר לשלוח הצעות ?

האם בטוח לקנות דירה מכונס נכסים?

1) שום דבר אינו בטוח ותמיד יש סיכונים, אבל אם עושים זאת כמו שצריך ועם ליווי מקצועי ... התשובה היא כן. 2) את מחפשת לקנות מציאה בעשרות אלפי דולרים ומנסה ל"חסוך" 200 ש"ח על רשימת מציאות? למה שמישהו יטרח וילקט עבורך את רשימת הדירות שפורסמו בעיתון ויתן לך את זה ללא תמורה? 3) אין אפשרות לתת הצעות לאחר סיום המכרז, אלא אם כן הנכס לא נמכר והכונס ממשיך במאמציו למכור אותו.

כונס נכסים

אבי אני לא חוסכת 200 ש"ח אבל כל מה שיש בעיתונים מופיע במאגרים אני רוצה מאגר של דירות אפילו בכסף אבל לא מה שמופיע רק בעיתונים כי אז בשביל מה אני צריכה את האתר ? אני מחפשת דירה בשכונת נחלת יצחק אם יש לך אתר בכסף או לא בכסף שאני יכולה לראות שם דירות למכירה מכונס נכסים בשכונה זו אני אשמח לקבל . דירת פנטאוז שמוערכת ב 330 אלף דולר כמה אני צריכה להציע לדעתך ? ושיהיה יום טוב לכולם :)

מידע על דירות בכינוס נכסים ...

הכונסים מחוייבים לפרסם בעיתונים והמאגרים מלקטים את המידע רק משם. אם את מסוגלת לקנות ולעבור כל יום על כל העיתונים היוצאים בארץ (ואם את חושבת שזה יצא לך יותר זול אז את באמת לא צריכה את המאגרים בתשלום) מי שרוכש מכונס חייב להתפשר על המיקום כי ההיצע מצומצם - מי בכלל אמר שיש מכירה של כונס בשכונה שאת מחפשת? תקני כל יום 10 עיתונים ותעקבי אחרי המודעות עד שתמצאי את מבוקשך. דירת פנטאוז שמוערכת ב 330 אלף דולר כמה אני צריכה להציע לדעתך? - אם תציעי 350,000 $ יש סיכוי גדול שתזכי.

כונס נכסים

אני אקח את הצעתך ואני אציע 350 אלף דולר 20 אלף דולר יותר מערך הדירה. נשמע טוב לקנות מכונס נכסים דירה ב 6 אחוז יותר מערך הדירה :) שאני ארצה למכור אדון אבי אני אמכור לך ב 6 אחוז יותר מערך הדירה ;) תודה לך בכל מקרה ושיהיה לכולם יום טוב :)

6% יותר ממה?

"דירת פנטאוז שמוערכת ב 330 אלף דולר כמה אני צריכה להציע לדעתך?" כששואלים שאלות מצחיקות מקבלים תשובות מצחיקות
מה זה מוערכת? מי העריך? על סמך מה העריך? לאיזו מטרה העריך? היכן הדירה? מהם הביקושים באזור? מה שווי השוק שלה? מי בכלל אמר שהדירה מוצעת למכירה ע"י כונס נכסים? ורק כדאי שתדעי שבאזורי ביקוש, דירות טובות לפעמים נמכרות במחיר גבוה משווי השוק שלהן כפי שהעריך שמאי מטעם הכונס.

כונס נכסים

אדון אבי היקר חבל שאתה עונה בצורה כזאת אבל כנראה זה מה שאתה יכול לתת מעצמך אז תודה ושיהיה לכולם סוף שבוע מהנה :)

גברתי הנכבדה ...

תקראי קצת בפורום בשנה וחצי האחרונות ואולי תביני כמה אני נותן מעצמי ...

boazo

New member
אבי, למה לענות ככה ?

השאלה לא היתה כזו מצחיקה אלא הגיונית מאוד, וגם אם אתה לא חושב ככה יש דרך לענות ! אפשר לומר למשל שבדרך כלל דירות מכונס נמכרות ב- 10-15 אחוז פחות ממחיר השוק (ברור שאין "הגדרה מתמטית" מדויקת למחיר השוק, אבל הכוונה ברורה) ואפשר לומר גם שאין לך מושג, אבל אין צורך לצחוק על השואלת !

mica35

New member
כינוס נכסים

תעשי חיפוש באינטרנט (וואלה או גוגל) של אתרים של כינוס נכסים יש כמה שמפרסמים מודעות ללא צורך בתשלום כדי להכנס.

למעלה