כוננות גם בסין

Ho Oh

New member
כוננות גם בסין

טוב אז לנו אין כוננות מלחמה ולא כוננול של מזג אויר אך גם לנו יש כוננות. כוננות וירוס. מסתובב פה באיזור וירוס של דלקת ריאות שלא יודעים מה מקורו וכבר כמה אנשים מתו. 50% מהחולים הם הפרסונל בבי"ח. קיבלנו הנחיות לא ללכת במקומות הומים ושבמקרה של חום ושיעול לא ללכת לבי"ח (ללכת לקליניקה קטנה). עד כה נמסר לנו שלא נמצא בקרב המערביים הוירוס. הסינים שללו את האפשרות שמדובר באנתרקס ומנסים לבדוק את המקור לוירוס. כולם בפאניקה ומחירי החומץ הושלשו. למה חומץ? הסינים מאמינים שאם מרססים את הסביבה בחומץ האויר מטוהר מהוירוס. וגם לשתות חומץ זה טוב זה טיפול מונע.

liat129

New member
../images/Emo12.gif חשבתי שזה רק שמועות..

לשמחתי זה לא הגיע לביג'ין, אבל שמעתי על הוירוס שמסתובב בדרום.. אז מה לבקש ממהורים שישלחו לנו מסיכות??

Ho Oh

New member
לא אין אלה שמועות

והאמת שזה די מלחיץ לשמוע על כוננות כזו כשאתה לא במדינה שלך ולא דובר השפה אז אתה לא יודע מההנחיות שהסינים נותנים. כמובן שהקליניקה הערבית שלנו דאגה להתעדכן מר ולהפיץ הנחיות גם עבורינו. אבל אני קיבלתי את הודעה בפעם הראשונה מהסינים בעבודה ולא מהקליניקה. הקטע הוא שהסינים ממש בלחץ הלכו לקחת חיסונים, גמרו את החומץ על המדפם בסופרמרקט וחלק אף החלו לקחת אנטיביוטיקה מבלי שהסיבה לוירוס ידועה.

nitzano

New member
על איזה אזור מדובר ??

I live in Tianjin and I've heared about such a thing here

Ho Oh

New member
You have nothing to worry about

הוירוס התגלה במחוז Guangdong שבדרום סין.

MicMik

New member
לא יודע בעניין הבריאות

אבל חדשת לי פה בענייני חומץ, לא ידעתי שיש חומץ תפוחים בלסמי רק שאני לא מתכוון להוציא על זה 20$

MicMik

New member
הממ, תן לי לחשוב על זה

ולבדוק אם אני מוצא את זה בפחות ליד הבית. לפעמים למרות התפרנות הקלה, הסקרנות גוברת עלי, אז הכל תלוי במצב הרוח וההרפתקנות באותו רגע. בכל אופן, אני יכול למצוא בלסמי מיושן בפחות מ-10$ אז קשה לי להשתכנע שהחומץ שלך ממש מצדיק את המחיר.

marsala

New member
Micmik ,you get what you pay for

תקנה פעם חומץ בלזמי טוב ממודנה, תראה יש לו טעמים ומורכבות שאפשר ממש לשתות בכפית .... Mosh

MicMik

New member
מסכים לחלוטין

דברתי על בלסמי מיושן ממודנה. ואכן לפעמים אני מביא טעימה עם כפית. אני פשוט גר ליד ה-Fareway בניו יורק, שמייבאים את הכל לבד מאיטליה, כך שהמחירים אצלם יותר נמוכים.

MicMik

New member
יש ג'בטה בסין?

מילא, גם על דים סם זה נשמע טוב, במקום רוטב סויה

תהפוך את הג'בטה

כמו כל דבר שקונים היום, תראה שגם על הג'בטה למטה יש פתק קטן של "MADE IN CHINA"

למעלה