כולנו מצביעים - ש''ס !

יוליקה

Member
מנהל
אני מאד מקווה שתוצאות הבחירות ברחובות

יתאמתו - בבחירות הארציות!!! 7 מנדנטים זה גם יותר מידי עבור מפלגה סקטוריאלית כזאת.

webguy

New member
בא לי להקיא ..

איך זה להאמין בא"י השלמה .. ולשלוח אנשים אחרים למות על האמונה שלך ..? .... איך אתה מרגיש עם זה איש ש"ס יקר ..? אתה ישן טוב זה בלילה ..? אצלכם אף פעם קצין הנפגעים לא יבקר ... אתם נלחמים בעולה של תורה ..בבית-המדרש..... אבל אין לכם שום בעיה מוסרית לשלוח את צה"ל לבצע את המידניות שבה אתם תומכים .. הכיעור היהודי ... זה שחי על חשבון האחר ...

שרון AAA

New member
אל תתנשא

אני לא מצביע ש"ס (אני מצביע מרצ) אבל אני מכיר הרבה ש"סניקים שעושים איתי מילואים. אתה מדקלם את שטיפת המוח של ערוץ 2

webguy

New member
אני לא מתייחס לבוחרים ..

אני מתייחס לרעיון שאחרי ש"ס ומנהיגיה ... מנהיג ש"ס תומך בלימוד בישיבה על-פני הליכה לצבא ...והוא אף מתגאה בגישה זאת האנטי ציונית ..!!! דווקא אתה מצביע מרץ ...ומגן על מפלגה שאין אף אשה בין חבריה ..שמנהיגיה אומרים שמקום האשה במטבח ילדים ובסדינים ..? ואתה קורא לי מתנשא ...? רק טיפש לא מבין את המציאות שהרוב המכריע של החרדים מתחמקים ... וש"ס זו מפלגה שמעודדת השתמטות והליכה לישיבות במקום ..!! ואם את מרץ בנשמה כלומר ליברל .... ומגן על ש"ס מפלגה שמפלה נשים ...גאים ... ולא דמוקרטית .... אז אני צינצנת ..!!

יוליקה

Member
מנהל
חלק ממנהיגי ש"ס הם חוזרים בתשובה

והם שרתו בצבא - אבל היום מטיפים לאי גיוס לצבא. ובגלל מזה סוחטים כספים לממון הפרזיטים שלהם. צריך לממן את הפעילים שלהם בצמתים, בבחירות וכד' הם "חיילים" לא בצה"ל אלא חיילים של ש"ס.

יוליקה

Member
מנהל
אגב, בישיבות הליטאיות חל איסור על רשיון נהיגה

כל תלמיד ישיבה שמוציא רשיון נהיגה עף מהישיבה. לימוד נהיגה נחשב כביטול תורה - וראשי הישיבות הודיעו לתלמידיהם שכל מי שיוציא רשיון נהיגה יעוף מהישיבה. ואכן העיפו כמה - למעט אחד שהסכימו להחזיר לישיבה כיון שאביו נכה והוא זקוק לבנו שיסיע אותו. ש"סניקים - קחו דוגמא!!!

אני רוצה לתקן אותך, דבר ראשון

אין מנהיגים בש``ס יש מנהיג אחד בלבד!!! דבר שני. אותו מנהיג מלפני כבר כמה שנים קידם את מעמד האשה בזה שהוא תמך בהקמת יוזמות ללימודים מקצועיים במגוון תחומים.! א``כ מחוסר ידיעה שלך בהשקפתם. אל תבוא ותשמיץ את דרכם!

webguy

New member
WOOW......איזה התקדמות בש"ס ..

מותר לאשה לצאת לעבודה .... וואו פרס נובל מגיע לעובדיה ..!!! קבוצת אנשים שעדיין חיים בימי הבניים מבחינת תפיסת תפקיד האשה במשפחה ובחברה .. מתי תהיה אשה חברת כנסת מטעם ש"ס ....? שהמשיח יבוא ..

למעלה