כולנו חיים ב-

כולנו חיים ב- ../images/Emo221.gif

לכל אחד מאיתנו, יש עולם
משלו, שמשתלב <לפחות אני מקווה כך> עם עולמות אחרים ומכיל בתוכו: אהבה, לימודים, חברים וכו'. העולם הזה, באיזשהו מובן, הוא סוג של בועה שבחרנו לחיות בה. לא מזמן ראיתי שוב את הסרט "המופע של טרומן" ששם עשו תוכנית טלויזיה על החיים של אדם פשוט, מבלי שהוא יידע בכלל על כך. אז ממה הבועה
שלכם מורכבת
מה הייתם רוצים להוסיף לעולמכם
האם העולם שלכם הוא באמת בועה לדעתכם

מוּסקט

New member
וואלה?

לי קשה לתת דיעה על משהו שכולל כל כך הרבה הנחות מוקדמות על העולם שלי בלי להכיר אותי.

ixmix

New member
לא בועה... רקמה המאפשרת אוסמוזה...

אני חושב בבועה שלי יש משפחה, עבודה, מחול, כדורגל, ספרים, מוזיקה ועוד ימבה דברים שמגדירים אותי כאדם וכצרכן תרבות. אבל זו לא ממש בועה, כי הקרום התוחם אותה מאפשר העברה של מידע, המשנה את הבחירות שלי.

maybesure

New member
ה../images/Emo221.gif שלי

מורכבת מהמון חשיבות והשקעה במשפחה. לפעמים עד כדי תחושת תקיעות , מן "במקום דרוך" כזה. יש המון דברים שאני מבטיחה לעצמי להשלים כשאהיה גדולה. לימודים (זה כבר יהיה לכייף ולא לקריירה), ועבודה במשמרות לילה שזה החלום שלי, כי שיא העירנות שלי הוא בשעות הלילה, וכרגע לא יכולה ליישם. גם אצלי הבועה די גמישה: חברויות ישנות מתקופות חיים קודמות-מתחדשות. חברויות חדשות נוצרות (ע"ע פורומים
) אני לומדת כל הזמן, אמנם לא ברצף, ולא דווקא באוניברסיטה אבל התמזל מזלי ללמוד דברים שמתכייפים לי. החיים הם לא רק עבודה ומשפחה-מקפידים גם לצאת ולבלות. בסה"כ אני אוהבת את
שלי.

למעלה