כולנו ז'נווה- או רן כהן בצבעים שלנו

כולנו ז'נווה- או רן כהן בצבעים שלנו

שרשור תגובות לפגישה עם רן כהן. אני חושבת שהיה נורא מעניין, קיבלתי תשובות על מה שרציתי לשאול והוא אפילו הוסיף לי מידע על הומואים מרמאללה וירושלים. אני חושבת שבאמת יש לקהילה סיכוי להתקדם קדימה(או להתקדם אחורה..
) בעזרת יח"ד- לא דווקא רן או ביילין אלה בכללי.. אני מאד מחכה לפגישה אם יוסי ביילין אני חושבת שגם זה יהיה מעניין במהלך הפגישה ראיתי גם פרסומות לפלאפון ולסרט דיסני מסויין שאת שמו אני יציין למי שירצה בפרטי כי זה לא מכובד..
היה חסר לי שימוש בכסא.. דקה של רצינות
היה ממש נחמד ואני ממש מחכה לפעם באה ולתמונה שלי באמצע פליק פלק...

נמו?

אה והייתי רוצה לדעת מה הוא אמר על ההומואים הפלסטינים בתור אחד שלא היה שם =\ הידעתם
דיסני פיטרה את כל האנימטורים שלה! כן כן זה נכון לא יהיו יותר סרטים כמו פוקהונטאס, מלך האריות, במבי, שלגיה, אלאדין, היפיפיה הנרדמת, היפה והחיה, בת הים הקטנה.. כן כן כל הדברים שגדלנו עליהם! דיסני זורקת לפח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשביל אנימציה כמו נמו וטוי סטורי. =( מניאקים! ואגב, האנימטורים האלה שמציירים במו ידיהם, מתאגדים ביחד ליצור חברת אנימציה עצמאית =)

[אורן]

New member
לפי מיטב הבנתי

דיסני סוגרת את האולפנים בפלורידה. האולפנים בקליפורניה ישארו, ולכן יצאו סרטי אנימציה, אבל פחות מבעבר. זה מהלך הגיוני, ולא רק כלכלית. העולם מתקדם, ונכון שנעים להתרפק על נוסטלגיה, בכל זאת היום רוב האנשים מעדיפים לשמוע מוסיקה בדיסקים מאשר בפטיפון... וגם האנימציה מתקדמת. דיסני משאירים מקום גם לאנימציה הישנה וגם לאנימציה החדשה.

[אורן]

New member
ואגב

סתם כעובדת טריוויה... בארה"ב דיסני נחשבת לתאגיד גיי-פרנדלי... פעם בשנה יש בדיסני-וורלד את ה"גיי דיי" ודיסני, למרות שלא לוקחת חסות על הארוע, תמיד מקדמת אותו בברכה, למשל- במועדונים של Pleasure Island בדיסניוורלד יש בסופ"שים של הגיי דיי (זה כבר הפך בשנים האחרונות לגיי-סופ"ש למרות שהשם לא השתנה) מסיבות גייז. שמעתי סיפור, שאני לא יודע עד כמה הוא נכון אבל גם אם לא הוא מייצג את הלך הרוח בחברת דיסני בכל הנוגע לקהילה הגאה: כתב הומופוב שאל את מייקל אייזנר (מנכ"ל דיסני) אם זה נכון ש- 30% מעובדי דיסני הם גייז. מייקל אייזנר הפתיע אותו וענה: "כמובן שלא... יש לפחות 40%!"

כן אני מכיר אחד =)

אני לא זוכר אם הוא מקליפורניה או פלורידה, אבל זה ממש לא פייר! אני מקווה שהקבוצה החדשה תעשה סרטים יותר איכותיים מהזבל המסחרי שדיסני צועדת אליו.

אני יגיד לך בפרטי איזה סרט...

הוא נתן לנו דוגמא על הומו מירושלים והומו מרמאללה שהם זוג לכל דבר אבל זה מרמאללה לא יכול לבוא לירושלים מתעמים בטחוניים ואם זה שמירושלים יבוא לרמאללה סביר להניח שירו בו כי הם לא מקבלים הומואים. הזוג חי בסיבוך הזה כבר 4 שנים. את הסיפור הוא סיפר בעקבות שאלה שלי-האם אתה חושב שהשלום יוכל לעזור לקהילה. למיטב זכרוני זו היתה ההתיחסות היחידה להומואים פלסטינאים

Alexco

New member
וגם תשובה טיפשית למדי...

חצי שעה דיבור על זוג אחד, בתשובה לשאלה שנוגעת לקהילה שלמה.

שפנפן

New member
אבל.... המספריים נפתחים!!!!!!!

אוךךך רק בגלל זה אני אתמוך ברן כהן

[אורן]

New member
ועכשיו ברצינות

תשובה לא טפשית בכלל. הוא ענה מהה דעתו על העניין ובנוסף נתן דוגמה שתוכיח את דבריו- הדוגמה על הזוג. או שלא הבנת את זה או שסרבת להבין.

Alexco

New member
כנראה שלא הבנתי...

הקשר בין השלום לקהילה מתמצא בזוג אחד?

לא....

הוא נתן לנו דוגמה על זו שכשיהיה שלום יהיה להם הרבה יותר קל וכנראה שכמוהם עוד.. כמובן שהוא לא בדיוק ענה לי על השאלה אבל לא היה זמן..

למעלה