כולנו במשמר האזרחי

אם תעזוב אולי יקבלו אותי???

רפי אולי תעזור לי גם כן.... פניתי לכל הגורמים המוסמכים בבקשות לצרף אותי לשורות המשמר האזרחי ונחתי בתרוצים שונים למשל לפני שנתיים אמרו שהרובה ארוך ממני, לפני שנה אמרו לי שהפזילה מפריעה לרשום דוחות (התנדבתי להיות השוטר שקורא - לא זה שכותב) לא רצו אותי.... עכשיו הבנתי השוטרים אינם יכולים להעריך את העזרה הרבה שאוכל להעניק להם למשל אני יכול להתחפש לילד ולרגל אחרי עברינים
ועוד ועוד רפי מה לעשות????

ת´אמת?

תקני חתול דחפי אותו בפרצוף ואז זה ימתח לך את עור הפנים ואני לא יאחר יותר לעבודה בגלל משוגעת שנוהגת במיצובישי והצפירות מותחות לה את עור הפנים.

peter_pan

New member
יש ויש

יש שוטרים שלא מעריכים את המתנדבים , SO WHAT?? לך נוח עם מה שאתה עושה, היחידה עובדת ומתפקדת, מפקדייך מעריכים את עבודתך, יש לכם קבלות? - זה העיקר. יש מתנדבים ויש מתנדבים וגם לי כמתנדב, יצא להיתקל במתנדבים שחרגו מסמכותם או התנהגו שלא בהתאם לנדרש ודאגנו לנפותם ובמקרה של אל"מ פארס מפקד חט´ גבעתי זוכו המעורבים כי התברר שאל"מ פארס חרג בגדול מכל אמות התנהגות בסיסיות. בקיצור, יש שוטרים טובים ויש גרועים , יש מתנדבים טובים ויש גרועים, ככה זה בכל מקום. יש יחידות, ובהם היחידה שבה אני מתנדב, שקיים בה שיתוף פעולה פורה ומצויין בין השוטרים והמתנדבים. שיתוף פעולה מבצעי וחברתי שוטף שמביא קבלות רבות ליחידה. לצערי, מערך הגיוס (בעיקר למשא"ז הקלאסי) עדיין לוקה בחסר ורבות נכתב על כך בפורומים הבאים: וגם:

כולנו במשמר האזרחי ../images/Emo45.gif ../images/Emo73.gif ../images/Emo104.gif ../images/Emo150.gif ../images/Emo150.gif ../images/Emo150.gif

היום מתארח בפורום משמר אזרחי סנ"צ עמוס בר. בין השעות 19:00 עד 21:00 הוא יענה לשאלות הגולשים בכל הקשור לנושא. סנ"צ עמוס בר הוא קצין המשא"ז במרחבי לכיש. אנא כנסו כבר עכשיו והשאירו שאלותיכם!!!

למעלה