כולן להצביע פה
ה הראל מויאל המלאך שלי New member 3/7/05 #9 גם אני הצבעתי.....מזה תצביעוווו אני יפרסם את זה באיי סי ומסנג'ר........אבל רגע....מה זאת אומרת סיבוב אחרון..?! ניגמר התחרות בניהם.......מישהו יכול להסביר לי
גם אני הצבעתי.....מזה תצביעוווו אני יפרסם את זה באיי סי ומסנג'ר........אבל רגע....מה זאת אומרת סיבוב אחרון..?! ניגמר התחרות בניהם.......מישהו יכול להסביר לי
ה הראל מויאל המלאך שלי New member 3/7/05 #10 תגידו הסקר הזה עושה מימני צחוק?../images/Emo123.gif מזה אני נתנתי לפול אנשים שיצביעוווו וכולם הצביעו והסקר לא עולה נישאר 30 אחוזזזז מזה איזה עצבים!
תגידו הסקר הזה עושה מימני צחוק?../images/Emo123.gif מזה אני נתנתי לפול אנשים שיצביעוווו וכולם הצביעו והסקר לא עולה נישאר 30 אחוזזזז מזה איזה עצבים!
א איילתוש שולטת New member 3/7/05 #13 כי זה מתוכנן להישאר ככה אני עכשיו הצבעתי גם וזה עדיין ככה מישהו שילם להם להשאיר את זה 30% לעומת 70%..
כי זה מתוכנן להישאר ככה אני עכשיו הצבעתי גם וזה עדיין ככה מישהו שילם להם להשאיר את זה 30% לעומת 70%..
ה הראל מויאל המלאך שלי New member 3/7/05 #14 סתם סקר מיסכן....כולם יודעות מי.. הכוכב האמיתי כי הם גילו תסקר קודם זה עלה ככה.....