קצת צומי היקרה... ../images/Emo41.gif
האנשים פה לא רעים, הם פשוט יותר מדי מרוכזים בעצמם. אל לך להעלב מזה. אף פעם לא כתבתי בפורום הזה אבל אני מדפדפת בו מדי פעם. החברים פה כבר התגבשו לקבוצה אשר לאחרים אין כניסה אליה. כל מי שנכנס לפורום הזה במטרה לספר שרע לו או להתייעץ לגבי משהו יוצא מיד בגלל הרגשת האי נוחות שעוטפת אותו עם כניסתו. אם תשימי לב ודפדפי קצת בעמודים קודמים תראי בעצמך שהפורום הזה מתנהל כך: מישהו מחבר שיר או משהו כזה ואז יש שירשור ארוך על כמה השיר אדיר ומדהים ואח"כ יש עוד שירשור של חיבוקים, נשיקות והצהרות אהבה למחבר ואז המחבר משרשר לכולם תודות ואז משרשר גם הצהרות אהבה וכך זה נמשך ונמשך... אבל עכשיו יש משהו חדש: בדיחות. אם תסתכלי את תראי שירשור ארוך במיוחד של בדיחות. אני לא מבינה מה הקשר בין בדיחות לבין נושא הפורום... בכל אופן, אל תעלבי יקירתי, זו לא את. הם פשוט סגרו את עצמם בפני אנשים חדשים. אם את מחפשת פורום תמיכה, יש מספיק, תשלחי לי אי-מייל ואני אפנה אותך (הכתובת מעודכנת בכרטיס האישי שלי). הפורום הזה מזמן כבר לא נכלל בקטגורי של פורם תמיכה. ותראי איזו נביאה אני: עכשיו, אחרי ההודעה שלי, יהיה שירשור ארוך ארוך של כל אנשי הפורום על כמה שהפורום הזה הוא לא כמו שהגדרתי אותו, עד כמה שהם אוהבים אחד את השני באמת, עד כמה שהפורום עוזר להם וכו´... יש לי עוד כמה רעיונות של תירוצים והסברים לפורמט הנוכחי והכושל של הפורום אבל פשוט אין לי כוח לכתוב. ליוויתי את הפורום הזה (בצפייה בלבד) מימיו הראשונים ואני ממליצה לכל חבריו לחזור לפורמט ההוא ומהר!!! שלך... שירת הים...