כולם

זהרי

New member
קצת תצומי

אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל.. גם אני רוצה תצומי...זה לא אומר שאני הולך ואומר מי שלא נותן לי תצומי הוא אדם רע שתפי אותנו..אל תכנסי לשתי דקות ותברחי כתבי לנו כולנו משפחה אחת אני בטוח שאת בחורה נפלאה שרוצה להתקרב אלינו ואנחנו מתקרבים אך צעדי איתנו ולא לידנו ואת צודקת... אנחנו האחדים הלא רעים...ויש בכל מקום אנשים מכל מיניי סוגים מקוה שהגעת למקום שכולו טוב עם האנשים הכי הכי אוהבים וטובים ובטוח שכולנו נחבק אותך כשתרצי... זהרי

קצת צומי היקרה... ../images/Emo41.gif

האנשים פה לא רעים, הם פשוט יותר מדי מרוכזים בעצמם. אל לך להעלב מזה. אף פעם לא כתבתי בפורום הזה אבל אני מדפדפת בו מדי פעם. החברים פה כבר התגבשו לקבוצה אשר לאחרים אין כניסה אליה. כל מי שנכנס לפורום הזה במטרה לספר שרע לו או להתייעץ לגבי משהו יוצא מיד בגלל הרגשת האי נוחות שעוטפת אותו עם כניסתו. אם תשימי לב ודפדפי קצת בעמודים קודמים תראי בעצמך שהפורום הזה מתנהל כך: מישהו מחבר שיר או משהו כזה ואז יש שירשור ארוך על כמה השיר אדיר ומדהים ואח"כ יש עוד שירשור של חיבוקים, נשיקות והצהרות אהבה למחבר ואז המחבר משרשר לכולם תודות ואז משרשר גם הצהרות אהבה וכך זה נמשך ונמשך... אבל עכשיו יש משהו חדש: בדיחות. אם תסתכלי את תראי שירשור ארוך במיוחד של בדיחות. אני לא מבינה מה הקשר בין בדיחות לבין נושא הפורום... בכל אופן, אל תעלבי יקירתי, זו לא את. הם פשוט סגרו את עצמם בפני אנשים חדשים. אם את מחפשת פורום תמיכה, יש מספיק, תשלחי לי אי-מייל ואני אפנה אותך (הכתובת מעודכנת בכרטיס האישי שלי). הפורום הזה מזמן כבר לא נכלל בקטגורי של פורם תמיכה. ותראי איזו נביאה אני: עכשיו, אחרי ההודעה שלי, יהיה שירשור ארוך ארוך של כל אנשי הפורום על כמה שהפורום הזה הוא לא כמו שהגדרתי אותו, עד כמה שהם אוהבים אחד את השני באמת, עד כמה שהפורום עוזר להם וכו´... יש לי עוד כמה רעיונות של תירוצים והסברים לפורמט הנוכחי והכושל של הפורום אבל פשוט אין לי כוח לכתוב. ליוויתי את הפורום הזה (בצפייה בלבד) מימיו הראשונים ואני ממליצה לכל חבריו לחזור לפורמט ההוא ומהר!!! שלך... שירת הים...

ג.

New member
כמה שאת טועה...............

אני למשל ועוד כמה חברים הגיעו לכאן רק לפני שבוע וחצי בערך וכבר אנחנו בפנים, מאוד בפנים. ויש המון תמיכה ופירגון...אולי מתוך הכאב שלך את לא מסוגלת לראות אותם. נראה לי שפספת את הדיון בחדשים ובוותיקים ואת הטעם שהוא עשה לכולנו (החדשים ואני מקווה גם לאחרים כמו שירת הים) להיכנס להצטרף לכאן. המוטו של הפורום הזה הוא ה"להרגיש טוב" ולכן אנחנו מרעיפים זה על זה תודות, הצהרות אהבה וכו´ - הן מגיעות מהלב ואכן עושות להרגיש טוב... נראה לי שפשוט קשה לך לקבל את זה שיש אנשים בעולם שבחרו לראות את הטוב .ולא, אנחנו לא סומים, רואים גם את הרע, אבל בוחרים בטוב כי אז גם ברע יש עם מי לחלוק אותו - שימי לב היו גם "קטעים קשים" לאנשים כאן. לעיתים הדיונים בהם עברו מעבר לפורום - בטלפון, בבתים ולכן אין להם נוכחות כאן.... עוד אני חושבת שקצת צומי פשוט לא נותנת לנו סיבה מספקת להתקרב אליה, להגיב - היא זורקת משפטים לחלל, לא מבהירה את רצונה, כוונתה ולכן התגובות הן כאלו. בעניין השירשור שיבוא כאן - אולי זו נבואה שמגשימה את עצמה - ולו רק מהסיבה שרבים ירצו לקרב אותך ולגרום לך לחשוב אחרת... מאחלת לך רק טוב!

גיל גיל

New member
ג.

אני חושב שאני יודע מי הכותבת. היא מישהי שכבר היתה בפורום בעבר, כתבה בו מספר פעמים, נעלבה מהוויכוח המפורסם על חדשים וישנים, ומאז לא שבה... פלי? זו את? פלי, חשבתי ששוחחנו על העניין בצ´אט, אם זאת אכן את. אם לא, אני מתנצל... אבל את טועה.

גיל גיל

New member
לנכנסים לראשונה...

פורום להרגיש טוב הוא פורום תמיכה כמו שעדיין אומר מכתב המנהל שלו. כשתתחילו לקרוא את ההודעות, תגלו שיש כאן קבוצה גדולה ומגובשת של אנשים שכותבים אחד לשני, אוהבים אחד את השני, נעזרים אחד בשני ובאופן כללי, אנשים מדהימים! קראתם? מפחדים לכתוב כי לא רוצים להתאכזב? פוחדים שלא תוכלו להתקבל לקבוצה הסגורה הזו? תנו לי להפתיע אתכם... הפורום כבר בן חצי שנה, רוב האנשים נמצאים בו לא יותר מחודש, וכמה מהם נמצאים בו שבוע ופחות... הופתעתם? כן! תאמינו או לא! הקבוצה שנראית לכאורה כל כך סגורה, היא קבוצה פתוחה ומקבלת עד אין סוף! לא מאמינים? נראה לכם שלא יהיה "לנו" זמן לענות לכם? נסו אותנו... פשוט נסו אותנו... שיהיה לכם יום נפלא, אפילו אם נראה לכם שזה בלתי אפשרי... אנחנו כאן כדי להראות שאפשר! גילגיל, מנהל הפורום, בשם הפורום כולו!

למעלה