כולם תקנאו בי!

כולם תקנאו בי!

אני עומד תיכך לראות את המשחק עם ניסים בסלון ביתו שבאילת. היום התארחנו, אני והבנים, על כלובי גידול הדגים שבאילת, בחסות אברהם. איזה כיף היה לנו! בשבת, בדרך הביתה, נעצור בגרופית, נחפש מאובנים, נזלול דגים, ונמשיך צפונה. אני מקווה שאתם נהנים בלעדי!

doroni10

New member
אילת..... חופש.. נו טוב.. תהנה לך!

מי-גשם חביבה!

קודם כל - אני שמח לראות אותך כאן. אגלה לכולם שאנחנו מכירים... שנית - בוודאי שקיים אוסף מאובנים! ועכשיו, בחסות אברהם - הוא גדל פלאים. וארגיע את כולם: נכון שבעיקרון אסור לאסוף מאובנים, הנחשבים גם על פי החוק כערך טבע מוגן, אבל - מדובר בסוג מסויים של מאובנים הנמצאים במליונים, ממש, והאיסוף נעשה במטרה להכין בסופו של דבר מוזיאון לימודי לילדי ביה"ס, ולא לשמור את זה בבית לצרכים אישיים. אם הילדים ילמדו כך לזהות מאובנים, להבין מה הם, ולדעת לשמור עליהם - היה שווה.

ליילנד

New member
מקנאים, מקנאים אבל מחר בבוקר

אנחנו דווקא עם הפנים לצפון תעשו חיים, להתראות.

תמיר1991

New member
איזה כיף חיים...

ואני... יש לי 6 שעות בבית-ספר עכשיו... תמשיך ליהנות! תמיר.

ליילנד

New member
תודה, אבל אני בת../images/Emo68.gif

וראית אותי במפגש. שיהיה לך יום טוב בבית הספר

בּני

New member
עוד דוגמא...

ללמה צריך לדעת לשרשר נכון וזה לא כל כך מסובך, פשוט ללחוץ על הוסף תגובה בתחתית ההודעה אליה אתם רוצים להגיב ולא בהודעת תגובה או בהודעה האחרונה בשרשור. אם תמיר היה משאיר את ההודעה שלו כתגובה להודעה של אבא של נועם, שאליה התכוון על פי תוכן הודעתו, גם השרשור היה מסודר, גם ה"שיחה" היתה ברורה וגם ליילנד לא הייתה חושבת שהפניה בלשון זכר היא אליה. שרשרו למקום הנכון ומנעתם אסון

ליילנד

New member
../images/Emo6.gifאו קיי או קיי, לא נפגעתי

רק חשבתי שתמיר לא יודע, אז תקנתי אותו.

דרמסלה

New member
../images/Emo79.gif בואי נימלט מן האספלט...

בואי נמלט מן האספלט ומן הערים המקומטות בואי נמלט אל הלגונות השקטות בואי לאילת לאילת

למעלה