כולם רוצים מהפיכה

כולם רוצים מהפיכה

געגועים למהפיכה ממש כך , געגועים למהפיכה (ולאפשרות לכתוב שני מילים במשפט ) אז ככה בעצם , אני בתור זקן השבט(והיפי חובב או שלא ) רוצה לשאול שאלה איזה שיר שהוא במקור או לא במקור שיר מחאה אתם הכי אוהבים????

Sham 69

New member
יש הרבה .. הרבה מאוד..

בכל מקרה.. אממ .. Exploited - Adding To Their Fears - נגד החברה עצמה .. Exploited - Let´s Start A War - נגד מארגרט טאצ´ר .. Exploited - Maggie - גם נגד מארגרט טאצ´ר .. Subhumans - NO - נגד החברה .. קוקו בלוף - תחילת המלחמה - ממשלה .. Oi! Scouts - Police Harrasment - נגד "התעללות" והפרעות משטרתיות Subhumans - Society - זה דיי ברור .. נגד החברה .. Chaos Rabak - Make A Revulotion - ממש נגד כל דבר קטן בממשלה. Chaos Rabak - Black Caps - נגד כפייה דתית Chaos Rabak - Live By Order - נגד הממשלה, ובמיוחד נגד הצבא Exploited - Police Informer - נגד משטרה .. ומלשני משטרה .. Nazi punx fuck off - לא משנה של מי .. הוא פשוט טוב .. במיוחד של H20 - נאצים. Dead Kennedys - MTV Get Off The Air - נגד MTV ויש עוד הרבה .. שלא עולים לי עכשיו לראש אגב .. אל תשללו את כאוס ראבאק בגלל שהם ישראלים. הם אחת הלהקות הכי .. "אנטי" ששמעתי .. ואני יודע שזה נשמע מתלהב. פשוט בגלל כל שיר שלהם יש משהו נגד הממסדר, החברה, הצבא או כל דבר אחר ..

metal head

New member
אני יכתוב להקה אחת..

ManOwaR אני בטוח שאתם חושבים שהם מטאליסטים מתלהבים אבל אני מזדהה עם הרבה שירים שלהם שמדברים על מטאל ועל כמה שאנשים הם בורים שאפילו לא מנסים להבין מה זה מטאל! ואני יודע שזה לא ממש מחאה, אבל כל שאר הנושאים לא ממש מענינים אותי אלא אם זה נגד כפייה דתית או נגד דת בכלל, ואין לי כוח לכתוב את כל השירים של deicide ו acheron :) וקיצור הרעיון מובן

epitaph

New member
אני אגיד שלושה...

jimi hendrix-all along the watch tower king crimson-21st century schizoid man edwin starr-war,what is it good for ד"א תפתחו ערוץ שניים,אמריקה עולה בלהבות...

.Metal_F

New member
תתכוננו לזה... ../images/Emo13.gif

מכיוון שצוינו כבר השירים שאני אוהבת אני אלך על אביב גפן-שומקום. הביצוע די פרמיטיבי, מבחינת ווקלית לא מי יודע מה, אבל הליריקה ממש מדברת אליי.

RoNa_y

New member
אני לא יודעת

אם זה בדיוק שיר מחאה guns n roses-civil war

floyd

New member
שירי מחאה...

אני אציין כאן רק שיר אחד: pink floyd-waiting for the worms בכלל,לפינק פלויד יש הרבה שירי מחאה-כמה מ"החומה" ורוב "the final cut".

dylan

New member
masters of war

של דילן כמובן, שיר שכתוב בצורה מאוד פשוטה וישירה אבל מאוד חזק (והשיר היחיד שהוא מאחל בו מוות למישהו) חוץ מזה שבאותו אלבום יש גם את blowin´ in the wind אחד השירים הכי גדולים שנכתבו לפי דעתי ואת hard rain´s a-gonna fall עוד שיר מחאה מדהים גם האלבום שיצא שנה אח"כ the times they are a-changin הוא אלבום מחאה חזק... ולמי שלא מכיר ויש לו סבלנות אז המילים של masters of war come you masters of war you that build the big guns you that build the death planes you that build all the bombs you that hide behind walls you that hide behind desks i just want you to know i can see through your masks you that never done nothing but build to destroy you play with my world like it´s your little toy you put a gun in my hand and you hide from my eyes and you turn and run further when the fast bullets fly like a judas of old you lie and deceive a world war can be won yoou want me to blieve but i see through your eyes and i see through your brain like i see through the water that runs down my drain you fasten all the triggers for the others to fire then you set back and watch when the death count gets higher you hide in your mansion while the young people´s blood flows out of their bodies and is buried in the mud you´ve thrown the worst fear that can ever be hurled fear to bring children into the world and for threatening my baby unborn and unnamed you ain´t worth the blood that runs in your veins how much do i know to talk out of turn you might say that i´m young you might say i´m unlearned but there´s one thing i know thogh i´m younger than you even jesus would never forgive what you do and let me ask you one question is your money that good will it buy you forgiveness do you think that it could i think you will find when your death takes its toll all the money you made will never buy back your soul and i hope that you die and your death will come soon i´ll follow your casket in the pale afternoon and i´ll watch while you´re lowered down to your deathbed and i´ll stand over your grave til´ i´m sure that you´re dead

בןלי

New member
Public enemy

כל השירים שלהם הם שירי מחאה אבל יש שניים אהובים עליי במיוחד: aintnuttin buttersong - שיורד על ההמנון האמריקאי fight the power - שתרם רבות למהומות בלוס אנג´לס ב - 1991.

taya

New member
וכבר אמרנו לך את שם המשחק ?

יש את השיר הזה, של ג´ון לנון, וורקין´ קלאס הירו, אני חושבת - לא בטוחה -, שיר נחמד. פינק פלויד, כמובן, נדמה לי שגם הזכירו אותם בת´רד הזה מלא פעמים, בכל מקרה- יש מגוון גדול - ומתוכו אני אבחר את Welcome To The Machine. ******* הזכרת לי משהו שכבר רציתי לשאול הרבה זמן - לפני כמה שבועות לא הצלחתי להפסיק לפזז שיר אחד, שהולך בערך ככה - One, two, three, what are we fighting for ? I don´t care, I don´t give a *something*, next stop is Vietnam.. אתם בטוח מכירים את השיר הזה, אני זוכרת אותו מהסרט וודסטוק, אבל אני פשוט לא מצליחה להיזכר של מי ומה השם. ******* רגע, מי יותר זקן - אתה או דיפר ?

MERD!

New member
כמעט כולם שכחו את שנות ה60?

השירי מחראה הכי גדולים של כל הזמנים שם אבל בגלל הזכרון הדל שלי בשמות ארשום רק 2 אבל כמובן כמעט כל שיר של בוב דילן מתקבל. bob dylan - hurricane. Buffalo Springfield - For What Its Worth

Mobius

New member
...

רציתי לכתוב הוריקן אבל אני רואה שהקדימו אותי...

למעלה