כולם פה צעירים?

shelly23

New member
כולם פה צעירים?

או שיש מחובבי ההתוכנית המיתולוגית, זהו - זה? הלו, להתעורר שם יש קטע גדול עם הבובות בסוף...

חיפושיט

New member
אני זוכרת משו מזהו זה

אבל את השידורים החוזרים, ולא זכורות לי בובות

פיסטוק16

New member
זהו זה אחלה תוכנית וגם הגשש החיוור

באמת שתי תוכניות שמהוות חלק מאיתנו

shelly23

New member
חיפושיט

זה הפרק שהם עשו על תוכניות לשעת לילה מיותרת, פארודיה על סיפורים לשעת לילה מאוחרת. "אלו הים, אדירים צמח לי חצ´קון ליד הגבה" נורא לא נעים לי מהצופים, כל התוכנית אני מגדלת את שתי הקלבסות האלה" "יש קטע גדול עם הבובות, אני חיברת את המוזיקה" אולי זה נחשב לפרקים הישנים. אבל, בהחלט המיטב שבמיטב.

shelly23

New member
מי יכול עלי ?

לחובבי זהו זה בימיהם היפים. היו להם פרקים מדהימים: 1.סרט ערבי - יה באבא יה איבני, היה לו סימן בצורת חרמש. 2.סרט בורקס - חיימיקו אוהו אוהו, היה אופה וזורק, אופה וזורק, היה זורק לפני שהיה אופה.3. נהגי גן עדן - מה אתה עוד שונא צחיק, מכשפות לא יולדות, טיפש הן צריכות לבקש - אני רוצה תינוק. 4. דון קישוט - אהובי דונקיאצק, סיפור משגע. מזל שהגעתי בזמן , אהבה משחררת, ______ סיפור שנופל וקם.5. מלחמת המפרץ - רדפה אחרי פצצה חכמה, הלכתי בוואדי רדפה אחרי בוואדי, התחילה לקרוא בשם שלי במבטא אמריקאי: עו מר , עו מר וייט עומר, נכנסתי לאוהל. עמדה בצד והתפוצצה, פצצה חכמה חכמה, אבל מה ביישנית. - נראה אותך עכשיו...... גאאאאאא בבבבברררר

מי אמר טווין פיקס- ובקשר לזהו זה...

אני הכי זוכרת את הפרק עם המכשפה (הציטוט של "צחיק" עדיין קורע אותי מצחוק) ואת הפרק שצמחו לדובל´ה גליקמן אוזניים ענקיות (זה אותו פרק עם החצ´קון ליד הגבה?)

zacki

New member
סוף סוף

סוף סוף מזכירים פה תכניות ברמה, ועוד שתיים במכה גם זהו זה וגם טווין פיקס האגדית אולי באמת תדברו קצת על טויין פיקס!!! האמת שחברים זו הסידרה הכי פצצות בעולם אבל בכל אופן...

הגיע הזמן באמת...

אולי אתה ראית את הפרק האחרון (ומוכן להגיד לי מה קרה שם...?) ? בבקשה
מאוד עצוב לי

עידית_

New member
ונא לא לשכוח את כל ה"פינות"!

לא לדאוג לעולם - יאצק תמיד נופל וקם! גברת תשובה: בפעם הבאה... בפעם הבאה... שערה בכוס תה: תשלומים זה לא אני! תשלומים זה פופטיץ! ...ומה הפתגם שהסתתר בקטע שראיתם זה עתה? הספר שנתן לנו שיעור בהיסטוריה... וכולי וכולי... היו ימים... עכשיו אני מרגישה כמו זקנה...

shelly23

New member
פינתה של תשובה

בפינתה אבן נגולה מעל לבי... ולהקת ברוש המנגנת. זוכרים את מסאג´ מסאג´ של להקת פנצ´ר, ואת הפיקניק על האי תנועה.

עידית_

New member
שידור חוזר נא לא להתקשר

וכמובן המשפט האלמותי: לא תפסתם? תתפסו בשידור החוזר! ביום שישי באחת וחצי. ואיך אפשר בלי: זכית בחולצה ותקליט! (שבהמשך הפך ל"תיק-תק" = תיק ותקליט...)

~*~gaL

New member
יאצק.. חחחחחח ראית במקרה

של מי השורה שלשום?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה כזה גדול "יאצק מתדרדר לסמים".. ענק!

** רוזבד

New member
אני

מת על הסדרה זהו-זה זאת הייתה אחלה סדרה תמיד הייתי רואה את השידור החי ואת השידור החוזר למחרת

למעלה