כולם ערוץ 2 מהרררר

MiStoRy007

New member
כולם ערוץ 2 מהרררר

יש תיכף בדודו טופז משו על השמינייה (עם ילדים בני 5)

ofirush17

New member
תגובה צפוייה ../images/Emo3.gif

אבל באמת היא שם?

לא אף אחד לא היה שם..פשוט זה היה...

נכון היה ת'ילדים הקטנים היענו חכמים..(כיאלו הם באמת אבל..) הבנתת? כיאלו חכמיםם==השמינייה!?

chen010189

New member
שוב הם שם?../images/Emo122.gif

הא הוא לא מגוון
פעם הוא עשה 3 תכניות ברצף על ביתר י"ם

shminia com

New member
אני לא רואה אותם שם..

ואת צודקת. הוא אף פעם לא גיוון גם כשהיה ה"ראשון בבידור" . אני בכלל לא רואה את "הכל זז" רק כשיש השמיניה שם. ואני מצטטת את ראש 1: מתוך :"גם אתם שמתם לב ש.." "שום דבר לא זז אצל דודו טופז?"

Rioter

New member
הסתכלתי, לא ראיתי אותם.

אבל בתכל'ס, עד כמה שהוא מאוס ומשעמם, הוא עוזר לאנשים, ולדעתי לא משנה כמה רייטינג הוא משיג.. כמה משעמם הוא וכמה לא מגוון.. הוא עוזר לאנשים שזקוקים לעזרה הזו? אז זה נפלא.

KiShKooSh

New member
את לא חושבת שהוא בוחר את הסיפורים

ש"מצטלמים טוב"? הוא מכור להצלחה שכבר אין לו מזמן

Rioter

New member
יכול להיות, אבל זו לא הפואנטה.

הוא עוזר לאנשים. לא משנה עד כמה שזה מצטלם טוב או לא. יכול להיות שהוא עורך סינונים. בעצם, הוא עורך סינונים. אבל עצם העובדה שהוא עזר - ואילו לנפש אחת - כאילו הוא הציל עולם ומלואו. והעזרה הזו, מבורכת בעיניי.

chen010189

New member
ברור שכן

אבל מה לעשות, לפעמים הוא כמו שאמרתי עושה מעצמו אדיוט אין לי שום דבר נגדו אבל אין גם איזה משהו מיוחד בעדו

Rioter

New member
גם לי אין שום דבר בעדו, לחילופין.

אני חושבת שהוא סוטה, זונת-רייטינג, ועוד הרבה השמצות. אבל הוא עוזר לאנשים, וזה מה שחשוב. לא משנה כמה סינונים הוא עושה. והיי, אם זה גורם לאנשים שהוא עוזר להיות מאושרים, אז למה שזה יפריע לנו? לא מוכרחים לצפות בתוכנית שלו.

chen010189

New member
הוא ועודד(הפיג'מות).....

אני זוכרת חברה שלי ב-Take2 אז היא הייתה במסדרון ובדיוק עודד עבר שם והוא חייך אליה, אז כשהיא חייכה הוא פתאום עשה פרצוף רציני. את יודעת למה אני מתכוונת, הייבוש הזה שמחייכים אלייך כדי שתחייכי בחזרה ואז דופקים בך מבט רציני
ואז דודו טופז, שדיבר איתה כמה פעמים התחיל לעשות לה את אותו הפרצוף, ו300 פעם, וראו שהוא מנסה להצחיק כמו עודד מהפיג'מות. והיא לא צחקה. אז הוא התחיל לעשות תנועות עם הגוף. והיא אמרה לי שהיא פשוט לא ידעה איפה לקבור את עצמה. והוא עושה את זה מלא פעמים..... ההבדל הדק שהוא מנסה לחקות אנשים בצחוק שלהם ולא הולך לו אז הוא טוב ולא טוב, אבל הוא גם עושה מעצמו אדיוט.

נעמקה19

New member
אני מכירה כמה כאלה...../images/Emo3.gif

שמישהו אומר בדיחה או עושה משהו מצחיק ואז הם חוזרים על זה כל כך הרבה פעמים כדי להיות מצחיקים גם. אוקיי, בפעם הראשונה- מצחיק. פעם שניה- אפשר לסבול את זה. פעם שלישית- איניאללהראבקקקקק!!1 תמצאו בדיחה אחרת!!!11

Rioter

New member
זה אחד הדברים הכי מעליבים שיש O:

שמחייכים אלייך, ואז דופקים ייבוש. |: זה כלכך מבאס. אבל היי, דודו או לא, אין כמו עודד. |סבתא|

Rioter

New member
XDXDXD לא סבתא! פעם שניה שזה קורה!

אני בדיוק רואה יאיר לפיד, ויש שם אחת שאמרה סבתא, אז.. XD התכוונתי ל: *
. XD
*קוברת את עצמי*

נעמקה19

New member
צחקתי בקול רם ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

(ואכן, גם לי זה קורה
)

למעלה