כולם נרדמו?????

ש חף

New member
שמעתי עליך

עוד מעט תכריז רשמית שאתה הולך לישון <שקר כל שהוא>

ש חף

New member
אתה מת על הצעקות שלי

וגם על ההצלפות

טוב

התחלתי רק השנה ללמוד{אוניברסיטה פתוחה}.אמרו לי "קשה",לא ממש הזיז לי. אני קצת קוטרית,אבל משקיעה. עכשיו אני מוצאת את עצמי לומדת כל היום...אין לי זמן לכלום.אולי אני לומדת לא נכון? אתמול בכיתי בהיסטריה,ממש נשברתי,וגם עכשיו אני עם דמעות... מה אני צריכה את זה? אולי להפסיק ללמוד? גם איו לי זמן לחפש עבודה...שלא לדבר על לעבוד ממש. ממש רע לי... אוף

ש חף

New member
אמ...

יש לי הרבה חברים שלומדים בפתוחה אף אחד מהם לא יושב כל היום ללמוד שמעתי על קורס של אסטרטגיות למידה שאפשר לקחת שם אני מניחה שאת יכולה לייעל את הלמידה שלך אם תדעי איך למצות את הזמן יכול להיות שאת באמת לא יודעת איך הכי מתאים לך ללמוד ולכן את משקיעה המון אנרגיות וזמן. אל תפסיקי ללמוד,לפחות תסיימי את הקורס להתחיל ללמוד זה לא קל,יש משבר של כניסה ללימודים ולוקח זמן להתרגל. האוניברסיטה הפתוחה נועדה לסטודנטים עובדים,אין סיבה שלא תעבדי במקביל. אל תתיאשי,מותק תעשי שינוי ותרגישי יותר טוב

ש חף

New member
ועוד משו -

יש פורום של האוניברסיטה הפתוחה יכול להיות שהם יוכלו לעזור לך גם.

את ממש מותק...

לקחתי את הקורס,אבל נראה לי שהוא יותר סיבך אותי אסיים את הקורס הזה,ונראה.פתאום ממש לא בא לי,כמו שאמרת משבר כניסה ללימודים. בעבודות אני קצת בררנית,מחפשת משהו פשוט,ראש קטן כזה,או שאחזור לתחום שעבדתי בו לפני 4 חודשים. תודה על כל מה שכתבת...ונכנסתי שם לפורום,אבל לא ממש אופטימיים שם,רוב התגובות בנוסח"וואי מרצה גרועה!"או"ברמת גן?חרא של מכללה"אז נמנעת מלהיכנס לשם...
מנסה לא להתייאש תודה מאמי

ש חף

New member
תודה ../images/Emo9.gif

נראה לי שחשוב לדבר עם אנשים שעוברים את זה גם שיחזיקו אותך במשברים,זה ממש חשוב בלימודים...

../images/Emo3.gif

צודקת.אולי בכל זאת יש שם אנשים אופטימיים כי חברות שלי לא לומדות באוניברסיטה,אז אין לי מישהו קרוב תודה

למעלה