כולם מחפשים שיהיו עשירים נאים ואמינים אבל....

tzvika770

New member
כולם מחפשים שיהיו עשירים נאים ואמינים אבל....

כן זה חשוב שהבן זוג יהיה ג'ורג' קלוני או דוגמנית על ועשירים כקורח וחברמנים עם טיפת חוש הומור ושהיה בנאדם טוב אבל.............................................................. אף אחד לא מחפש בן זוג שיוציא את המלאך מימנו שזה בעצם חשוב ביותר אז איך אפשר לעשות את זה? בכל דבר בחיים יש טכניקות במכירות יש טכניקות שאפשר איתם להפוך איש מכירות גרוע לסביר פלוס.................................... אז יש אנשים שאני מכיר באופן אישי שיודעים להוציא את המפלצת מהבנאדם (בפורומים המקבילים יש מומחים בתחום) אבל שאלת המליון דולר
מה הטכניקה להוציא את המלאך
מהבנאדם ?? יש טכניקה אחת שאני מכיר להוציא את המלאך על ידי שיטת הבומרנג מה שאתה נותן זה מה שאתה מקבל אתה נותן טוב ומקבל טוב אבל בטוח יש עוד טכניקות איזה אתם מכירים מהנסיון חיים

Vdrums

New member
חשוב שהבן זוג יהיה ג'ורג' קלוני או דוגמנית על

????? אולי כדאי שתנסח מחדש את העניין. קצת פיספסת.

tzvika770

New member
יפה מאוד אחלה תשובה

אני רואה שאתה מרגיש שהכל שחור ואוהב להציק ושולט היטב בטכניקות של להוציא את השטן מאנשים אבל שאלתי הפוך איך ניתן להוציא את המלאך ולא את השטן מאנשים מה הם הטכניקות היעלות ביותר להוצי את המלאך מאנשים

Shany1312

New member
מה נסגר איתך, בנאדם?

ממתי חובה שהבן זוג יהיה מינימום דוגמן קלווין קליין? או שהבחורה מינימום בר רפאלי? זה מה שאתה מחפש?אז שיהיה לך בכיף. יש כאלה שגם אופי מדבר אליהם...שגם זה משחק תפקיד... מה זה השטויות האלה? אתה רוצה להוציא את הטוב ממישהו? פתח איתו בשיחות נפש עמוקות, דבר איתו על הא ודא, וכל מה שמסביב, אולי הוא ייפתח, ירגיש קרוב אליך, חשוף וכך גם יהיה טוב יותר, מתחושת הקרבה.

Vdrums

New member
אני הבנתי מה השאלה שלך. אני התייחסתי

לקביעה המטופשת שרשמת בתחילת ההודעה. אם לא הבנת אותי, אתה יכול לקרוא את תגובתי הראשונה שוב. בהצלחה.

מרינה75

New member
להוציא מלאך מבן אדם ?

לא תמיד כשאתה "נותן טוב" אתה גם "מקבל טוב". אני לא בעסק של להוציא מלאכים מאנשים, כל אחד צריך להחליט אם הוא מלאך או שטן או משהו ביניהם. כשאני פוגשת אדם חדש אני משתדלת להיות נקיה מסטיגמות, ולצאת מקודת מוצא התחלתית שמדובר באדם טוב עד שיוכח אחרת. (פעם זה היה הפוך, אדם חדש היה חשוד כרע ולא אמין עד שיוכח אחרת.. זו גישה יותר זהירה, אבל גם מאד שלילית). אני מתשדלת להיות נחמדה ולכבד כל אדם, ואם האדם שמולי לא מתנהג בהתאם אז שלום ולא להתראות. פעם עוד היה בי רצון לדבר עם אנשים שלדעתי מתנהגים בצורה גסה ולא חברתית ולנסות בנחמדות להסביר להם ולשכנע אותם להיות יותר נחמדים ומתחשבים, אבל מאז התבגרתי והבנתי שאין לי זמן לתקן את העולם...

billc

New member
כבר עדיף להוציא את המפלצת מהבן אדם

יש כל מיני שיטות מים קדושים, צלב, הכי חשוב לקשור במיטה ולא לתת לו לפגוע בעצמו או באחרים להביא כומר או איש וודו ולהתפלל לאלוהים

Anny Sun

New member
נותן טוב, מקבל טוב? צא מהסרט

עכשיו סיימתי קשר של שנה עם בן אדם שגרתי איתו ביחד ונתתי לו את כל הנשמה שלי. סיימתי את הקשר כי לא יכולי לסבול יותר.

tzvika770

New member
אז בטוח שהיה בו משהוא טוב אחרת לו הית נשארת

איתו שנה שלמה אבל לא הצלחת להוציא את המלאך שבו את הטוב שבו שישלוט בו רוב היום לכן שאלתי את שאלתי מה הטכניקה האונברסלית להוציא טוב מבן אדם כנראה לפי מה שאת אומרת לתת טוב זה לא תמיד עובד אז מה כן נ.ב וזה מחדד לי את המחשבה שזה אחד הדברים החשובים ביותר בבן זוג שידע להוציא את הטוב שבי

Anny Sun

New member
הטוב זה שלא הייתי לבד, אני גרה בסין!!!

בן אדם קודם כל צריך לרצות לשחרר את המלאך שבו, ואז בן אדם אחר יכול להוציא אותו. ולמה אתה בכלל חושב שבן אדם אחר צריך להוציא את המלאך? אני לפעמים חושבת שברגע שבן אדם פוגש מישהו שהוא מתאהב בו, הוא רוצה לתת לו הכל ומוציא את המלאך שבו החוצה. במקרה שלי, אני נתתי רוב הזמן אהבה חד צדדית. אני לא אומר שהוא היה רע אלי, הוא היה נחמד והעיקר מחמם בלילה כשמפחיד וכל כך בודד להיות לבד. אבל הוא לא נתן לי אהבה בלי גבולות, את האהבה שאני נתתי לו.

למעלה