כולם מושחתים!!!

• פותח הנושא coe
  • פורסם בתאריך

coe

New member
כולם מושחתים!!!

רק שתדעו שכולם אותו הדבר אני הייתי פעילה מאוד נלהבת שלהם והתאכזבתי ברמות, חבל על הזמן!!! מפלגת העבודה עצמה לא עומדת מאחורי המילה שלה לא למדינה אלא לפעילים שלה קודם כל, אז איך אנשים מצפים שתעמוד בהבטחות(השוא) בפני העם???? מפלגת העבודה מלינה את שכרם של הפעילים שהקריבו את זמנם ומרצם למען עמיר פרץ - שר הביטחון!!! חוצפה מאין דוגמתה!!! 3 חודשים אנחנו מחכים למשכורת, מה אנחנו כלבים?? זו הפרנסה שלנו!!! שילכו לעזאזל!!!! לא בוחרת יותר באף אחד!!! כולם שקרנים ומאכזבים!!!! המדינה הכי מושחתת בעולם!!!

coe

New member
תתפלא יש אנשים שמתפרנסים מזה

יש אנשים שמתפרנסים מזה מה אתה בשוק אתה יודע יש אנשים שאין להם כ"כ עבודה קבועה... וחוץ מזה מה זה משנה העובדה היא שהם מלינים משכורת וזהו, זה לא מעניין את אף אחד מה אנחנו עושים איתה!!

omerlich

New member
זה לא כל כך נכון..

בשינוי כל מי שעבד בקלפיות קיבל את הכסף ומי שעבד גם לא בקלפיות מקבל את הכסף עד סוף החודש(ולהזכירכם לשינוי בקושי יש כסף!)

mika tal

New member
סיום חלוקת הכספים

בימים אלו מסתיימת חלוקת הכספים בכל סניפי המפלגה. אני משערת שעבדת בקלפי ביום הבחירות ואולי בשבוע האחרון בעירך היו מספר בעיות במספר סניפים שרובם למיטב הבנתי נפתרו אני מקווה שקיבלת את השכר שלך.. אני מבינה עד כמה זה עשוי להיות מכעיס ופוגע התחושה שלא מעריכים את העבודה שלך אבל אני רוצה להאמין שהקרבת את זמנך כי באמת האמנת (ועודך מאמינה) שעמיר פרץ צריך להיות ראש ממשלת ישראל ולכן עלייך להבין שלאחר הבחירות הייתה "התקפת" - חגים פסח ויום העצמאות ולכן היה סירבול בנושא הכספים. חוץ מזה אני מציעה לך להצטרף למשמרת הצעירה ולדאוג לכך שייקימו את ההבטחות שאת הבטחת לציבור וכאן אין סיכוי להלנת שכר (כי הכל בהתנדבות :) )

למעלה