כולם מוכנים לסנדי?

אור302

New member
כולם מוכנים לסנדי?

אגרנו מזון, מים, סוללות, מזרונים מתנפחים, הרכ בהכן. הנהר נמצא כמה עשרות מטרים מאיתנו ורק חסר שיעלה על גדותיו. רק שלא יבטלו לי לימודים - יש לי תכנית קורס עמוסה שאינה יכולה לסבול ביטולים. מה גם שאני עצמי אבטל שני שיעורים בגלל כנס עוד שבועיים.

הסופה אמורה להיכנס בדיוק בנו במרכז פנסילבניה, אנחנו ממש על המסלול. לא על זה חשבתי כשעברתי לפה מצפון מערב ארה"ב.

טוב, נקווה לטוב ביותר. מזל שאני בדירה שכורה. אין דאגות לגבי הצפה.

Lady Ling

New member
יש מזון יבש ומים, מכשירי החשמל טעונים

חוץ מזה לא עשינו שום דבר מיוחד, אבל אנחנו צפונית יותר מהמסלול המשוער של סנדי אז בתקווה לא יהיו יותר מדי נזקים. אני דווקא מקווה שיבטלו את הלימודים כי לצאת לאוניברסיטה מוקדם בבוקר בגשם ורוח חזקים נשמע לא מאוד סימפטי, ולחזור הביתה באמצע הסופה נשמע עוד פחות אטרקטיבי.

אור302

New member
הזמנו כבר חדר במלון

כנראה שנעביר שם את הלילה הבא. החשש הוא שיפנו פה את מורד הרחוב ליד הנהר ואז להתחיל לחפש מלון כבר לא יהיה קל. חשש אחר הוא הרכב. לקומה השנייה המים לא יגיעו אבל הרכב בסכנה ואם נחנה אותו רחוק במקום בטוח, מה נעשה במקרה של פינוי? וכך הרכב במקום שישמש כרגליים הופך לגיבנת. מה שכן, אני גר 10 דקות הליכה מהקמפוס, כך שזה קל. נקווה לטוב.

אצלנו ביטלו את הלימודים מחר.

לא התכוננו מי יודע מה, קנינו קצת שימורים ומים (ודיאט קולה
) והטענו את הסלולרים והמחשבים... זהו בערך. אנחנו באיזור שלא אמור להיות מוצף ואין לנו ילדים או משהו שאמור להקשות במיוחד.
בשנה שעברה התכוננו קצת יותר ברצינות ובסוף לא היה כלום.

מה שכן, יש לנו ה-מון ממתקים - אני כבר מוכנה לטריק-אור-טריט
. מקסימום נשב בחושך ונאכל אלמונד ג'וי.

d a p h n a

New member
יש מים, בטריות, פורמולה לתינוק, אוכל...

האמבטיות מולאו.... אנחנו לא באזור מועד להצפות, אז הדאגה העיקרית היא מהפסקת חשמל או מים.

BigMatilda

New member
לא התארגנו יתר על המידה...

הבטריות והפנסים מאיירין עוד במגירה. אנחנו גרים בנקודה הכי גבוהה במנהטן, בקומה גבוהה, כך שהצפות לא יהיו פה יותר מדי. ביטלו את הלימודים והקמפוס (שמחוץ לעיר) סגור מחר -- דווקא טוב, יהיה לי זמן לעבוד קצת בשקט בבית. בסופר היה בית משוגעים - רק בשביל החוויה היה שווה ללכת לראות. החומוס היחיד שנשאר היה זה עם הפלפלים (בלעע).

זה נכון לגבי הסופר

אצלנו מנהל הסניף הסתובב עם חיוך מאוזן לאוזן
.
מילא מים, סוללות ואוכל, אנשים קונים כל מיני דברים שנראה לי שבהחלט אפשר להסתדר בלעדיהם כמה ימים, ומאידך בתסריט קתרינה לא יהיה מה לעשות איתם בלאו הכי.

DEATHRUCTION

New member
מישהו יודע כמה גרוע זה הולך להיות בבוסטון?

באמת לבקר פה רק לחודש ונפלתי על הדבר הזה :(

GeJuFan

New member
הדבר היחיד שמדאיג אותי

יותר מהכל, זה אם חס וחלילה צריך להתפנות איך אני אצליח להתפנות עם חמישה חתולים ובלי רכב
.

BigMatilda

New member
אוי.... נשמע באמת אתגרי!

מניחה שיש לך cat carriers נוחים? רק לא לנטוש אותם!

GeJuFan

New member
אני?! לנטוש!!

מה פתאום. לא העברתי אותם לצד השני של האוקיינוס רק בשביל לנטוש אותם בגלל סופה מטומטמת.

כולם בסדר?

אצלנו הכל עדיין פחות או יותר בסדר, יש חשמל ומים (
) ואינטרנט, וקיבלתי דחייה של 24 שעות על דדליין שהיה אמור להיות היום, שזה כבר טוב
.
תחזיקו מעמד!

BigMatilda

New member
אצלנו בסדר אבל באמת שזו סופה רצינית ביותר...

הבניין כל הזמן רועד, הנהר נראה כמו אוקייאנוס ביום רע, ומדי פעם יש הבזקי אור חזקים ומוזרים בצד של ניו ג'רזי... חשמל בינתיים חמסה-חמסה יש.

אור302

New member
זהו, נגמר.

לא קרה כלום אצלנו, למיטב ידיעתי כרגע (קשה לברר כי אין טלוויזיה מקומית למצבור העיירות הזעירות באזור). בעיירה ליד נהרג ילד מנפילת עץ, למרבה העצב.

GeJuFan

New member
אנחנו בסדר גמור

אפילו חשמל לא איבדנו.
הילדים לקחנו את זה בקלות וישנו רוב הזמן אבל מכורבלים קרוב לאמא
נשמות שלי.

מחר חוזרים ללימודים.

למעלה