ההגיון הבריא והשכל הישר אומר שאחדות בעם צריכה לבוא ממי שנמצא בשלטון. סימנתם את כל מי שמתנגד לכם כ "אוייב" ואתם מדברים על אחדות?
מאז 2009 כמעט ברצף נתניהו נמצא בשלטון. מנצח פעם אחר פעם. מתי היה שסע כזה? מתי היו קפלניסטים? אז אולי הבעיה נמצאת אצלכם?
אני תמיד טענתי שהבחירות הן מיותרות.
חושב שהכי טוב היה לו היו נוהגים ברוטציה שנתיים או ארבע שנים הליכוד/ וכדומה הצד השמאלי של הפוליטיקה.
זה אגב יגרום לנתניהו לרדת מהתפקיד ולמסור אותו למי שיבחר בפריימריז
זה היה מנטרל סמוטריצ'ים ויועמ"שים למיניהם.
אז אולי בהתחלה זה יהיה קצת "חורק" אבל אחרי החילוף הראשון והשני יהיה יותר אימון בין הצדדים והכל יזרום על מי מנוחות.
לאף אחד לא יפריע אם רונן בר יהיה ראש השב"כ או דוד זיני.
הרבה חיכוכים יהיו נמנעים והארץ הולכת על מסלול התכל'ס וללא כל הקשקושים הנוכחיים
והכי חשוב, הערבים יבינו שאנחנו מאוחדים ויפסיקו לנסות אותנו.
בחרתם בשותפות עם מחתרת יהודית שגוררת את כל הימין לקצה. נכון, אולי אלה שבהם אני בחרתי היו צריכים "לחשב מסלול מחדש" וכן, על אף הכל לחבור לביבי.
האם היתה לנו ברירה?
לפיד הכריז בראש חוצות שהוא לעולם לא ישב עם נתניהו, הוא תקף את נתניהו על כל צעד ושעל, כנ"ל ליברמן..
אז כמובן שהליכוד החליט לצרף אליו את הציונות הדתית והחרדים.
אין לנו יכולת "לחנך" חצי מהעם שבחר נתניהו גם כשהוא על ספסל נאשמים.
"ספסל נאשמים" זאת המצאה של גורמים שחשבו שאם הם "יתפרו" לנתניהו תיקים אזיי כך יצליחו אולי להפיל אותו.
כמה שנים כבר נמשך הטרלול הזה?
האם נתניהו נתפס "בקלקלתו"?
תראה לאיזו רמה ירודה המשפט הזה היגיע.

אין לכם שום לגיטימציה לבוא אלינו בטענות לאי אחדות כשאתם נכנעים ללא תנאי כמעט שכל מה שבן גביר דורש, ובעיניו אנחנו אוייב.
אז כשנגיע להבנה שאנחנו מדינת ישראל ולא "ארץ ישראל" כפי שסמוטריץ ובן גביר מגדירים, (כי זה יקרה רק על גופתינו), יהיה על מה לדבר על שלום בית. לא דקה לפני.
אתם גרמתם לנתניהו לחבור לבן גביר ולסמוטריץ.
אילו היה לכם מנהיג נבון וחכם הוא היה מוצא דרך לחבור לנתניהו
ואז נתניהו לא היה צריך את בן גביר ולא את סמוטריץ.
הבעיה היא ש- יש לפיד הוא עלם שעשועים שפולט שטויות לפי מצב סקרי המנדטים שלו
גנץ נשמע ומתנהג אמנם כמו המבוגר האחראי, אבל בתכל'ס גם הוא "חצי קלאץ'".
מיניתם לראשות ממשלה אדם ששיקר לבוחרים שלו כשהוא גזל מהם 6 מנטדים שלמים
כשהוא ללא בושה מוסר אותם למחמוד עבאס ולממשלה אשר הייתה תלויה על קרעי תרנגולת.
אני משוכנע שאם יבוא מנהיג שמאל כלשהו ויביע רצון להצטרף לנתניהו לממשלת אחדות לאומית
הוא יתקבל בברכה.
הלוואי שזה יקרה, רק שאני קצת סקפטי, כי יש ביניכם אנשים (שקמה ברסלר, יאיר גולן, אהוד ברק,) שכאשר רק שומעים את המילה: "נתניהו"
העור שלהם מתחיל לקבל פריחה קשה.