כולם לקרוא!!

Marty McFly

New member
כולם לקרוא!!

מהיום יחול שינוי בפורום! אי אפשר להמשיך בזה שכולם רבים עם כולם, כל הזמן מביאים "עובדות" בלי דרך להוכיח אותן, וזה שוב גורם לריבים. אנשים מקללים אנשים, אומרים שהם לא מעריצים בגלל שהם מעבירים ביקורת. וכל מיני כאלה. ולא רק זה, אנשים לא משרשרים, מקללים, מחפשים ריבים, מציפים עם הודעות בלי שום תכלית. מהיום - 1)כל הודעה חברת תוכן, שסתם באה להציף תמחק. 2)כל הודעה שיש בה קללה תמחק. 3)כל הודעה לא משורשרת תמחק (אם זה קרה בעבר, והערתי). 4)אם מישהו מקלל מישהו אחר, ההודעה תמחק. 5)הודעה שמחפשת ריב ("את לא מעריצה אמיתית!") תמחק. 6)הודעות בסגנון "היי ***, תעלי לאיי סי קיו" יימחקו גם הן. 7)הודעות כמו "כולם לעלות לצ´ט" יימחקו יום אחרי. אם יש הרבה הודעות כאלה, רק אחת תשאר. ובנוסף - 8)כל אדם שמביא "עובדה" מתבקש להביא הוכחה מצורפת. 9)לבדוק כל הודעה לפני שליחתה, כדי שלא יצטרכו אח"כ "לתקן" 10)לנסות ולהמעיט בשגיאות כתיב, תופעה שכיחה ביותר פה. 11)אני מבקש בזאת מכולם לקרוא את "הודעת המנהל" שנמצאת למעלה. זה כדי שתבינו מה מהות הפורום פה, מה הזכויות של כל חבר, ומה אסור לעשות. ותשננו. מקווה שזה מה שיביא להרגעת הרוחות פה בפורום. כי זה כבר מעבר לכל שליטה. מנהלכם (שישאר כך בהמשך גם),
דניאל

ANITA15

New member
במילים אחרות

ביקשת להיות מנומסים אז הנה זה בא: אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה אומרת המילה משורשרת?

Marty McFly

New member
יופי

לשרשר - להגיב להודעה מתחת להודעה עצמה, ולא כהודעה חדשה. כמו שאת עושה, אז זה בסדר. שירשור - אשכול של הודעה ותגובותיה.

ANITA15

New member
כולם שמים פס על מה שכתבת

עובדה, MJ FOR U קיללה אותי וכתבה עם המון שגיאות ולא מחקת את ההודעות שלה

Marty McFly

New member
אף אחד לא שם פס...

ואם תשימי לב, ההודעה ההיא נמחקה כבר מזמן... וגם ההודעה שלך שכתבת פה...

למעלה