כולם לקרוא בבקשה

kgblader

New member
כולם לקרוא בבקשה

היא יורדת הרבה, בד"כ פעם ביום, היא משגעת, יש לה גוף אתלטי אבל עדיין מושך את מי שצריך, לא רזה מדי ולא שמנה מדי, עיניים כחולות מהממות, ובואו לא נשכח את השם המקסים בעל שתי האותיות: בר מגרה? התמונה בקרוב

kgblader

New member
אה ושכחתי

לא לשכוח: עד עכשיו היא עשתה רק דוגי סטייל

The Cat Woman

New member
מה הקשר עכשיו??? *מנצל"שת!*

אתמול הייתי בטקס זיכרון בבי"ס שלי וראיתי אותו- מושלם כמו תמיד (חיצונית), מסובב ראשים, אותו אחד שאהבתי המון זמן, מי שביזבזתי עליו תקופה נכבדת מהחיים שלי, מי שגרם לי לבכות, לצחוק, מי שלא החזיר אהבה, מי שאהבתו הייתה בלתי אפשרית! שוב ראיתי אותו, הפעם אני תפוסה, הוא במדים של חיל האויר, אני בבגדים לבנים. שוב מרגישה מוזר, כאב בלתי מוסבר בבטן, ראיתי את אותו הסנוב שאפילו שלום לא אמר... אותה בריאה מושלמת (חיצונית) ובלתי מוסברת ישבה לידי. אח"כ הלכתי לטקס בבית יד-לבנים אצלנו, שוב ראיתי אותו, שוב הוא במדים כמו רבע שעה לפני כן. מכל האנשים שהיו שם- דווקא הוא ישב לידי?! דווקא הוא היה קרוב אלי?! שוב??? לא, לא שכחתי אותו! התגברתי אבל לא שכחתי! שיסלחו לי כולם שם למעלה שאני חושבת על ההורמונים שלי ביום שכזה! זה פייר שיש אדם כ"כ יפה? הוא הדבר הכי יפה שראיתי אי פעם, הכי מושלם (חיצונית), זאת לא אני- זה כולן! כולן אומרות את אותו הדבר- הוא הכי יפה... הבריאה הכי מושלמת (חיצונית), אבל חסרונות- לא חסר לו! כן, אני מדברת עלייך! סנוב! אילו רק יכלת לראות את זה... היית מודע לחיסרון הכי בולט אצלך שאפילו לא צריך להכיר אותך כדי לשים לב אליו- אתה פשוט סנוב! אבל עדיין... מושלם (חיצונית), יפה, עדין! והמדים- הפכו אותך לגבר, הנשק מחמיא לך... והתחת שלך- כמו תמיד- מושלם! יום עצמאות שמח לך, מקווה שהמדים הפכו אותך גם לבנאדם!

kgblader

New member
והנה הסיפור האמיתי

מי שכתבתי לו את זה בפעם הראשונה חשב שזאת מישהי חרמנית ורצה שאני אכיר לו אותה,עד שגיליתי לו שזאת הכלבה שלי(!!!!!!!!!) היא יורדת הרבה(לטייל), בד"כ פעם ביום, היא משגעת(כלבה הסקית סיבירית לבנה), יש לה גוף אתלטי(רצה 40 קמ"ש) אבל עדיין מושך את מי שצריך, לא רזה מדי ולא שמנה מדי, עיניים כחולות מהממות, ובואו לא נשכח את השם המקסים בעל שתי האותיות: בר

guitar lan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

NOT סתם, רעיון נחמד. ל אממש קשור לפורום . אבל נחמד...

למעלה