לכל מי שהיה בצ´אט תחזרו לשם ומיד
K keren007 New member 13/8/02 #1 לכל מי שהיה בצ´אט../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif תחזרו לשם ומיד
M manga girl New member 13/8/02 #7 סוטים!סוטים!סוטים! |סוטה| |פדופיל| כול הבנים בצ´אט הם סוטים! או פילים! אני נכנסת ללובי ומיד קופצים עליי איזה 20 חרמנים/פדופילים!
סוטים!סוטים!סוטים! |סוטה| |פדופיל| כול הבנים בצ´אט הם סוטים! או פילים! אני נכנסת ללובי ומיד קופצים עליי איזה 20 חרמנים/פדופילים!
M missundaztood New member 13/8/02 #2 ומי שלא היה ? למסכנה כמוני, שלא היתה בצ´אט היום, מותר להיכנס לצ´אט? בבקשה
S swirrrly New member 13/8/02 #9 ../images/Emo79.gifשיר../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אאאאאאאאאאאאאאני קופצת לצ´אט לצ´אט!!!!! ומיד קופצים עלייייייייייייייייייי 20 בחורים, מהם 19 פדופילים וגרביל אחד!
../images/Emo79.gifשיר../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif אאאאאאאאאאאאאאני קופצת לצ´אט לצ´אט!!!!! ומיד קופצים עלייייייייייייייייייי 20 בחורים, מהם 19 פדופילים וגרביל אחד!
M manga girl New member 13/8/02 #3 אני לא חוזרת! כולם שם סוטים! אני עסוקה במחקר של הסוטות הבלתי נתפסת של בנים בצ´אט! צפו למחקר מעמיק ומלווה בתמונות!
אני לא חוזרת! כולם שם סוטים! אני עסוקה במחקר של הסוטות הבלתי נתפסת של בנים בצ´אט! צפו למחקר מעמיק ומלווה בתמונות!
N Nightwinds Lullaby New member 13/8/02 #6 מה עם מחקר סוטות של הפילים בצ´ט? יאללה, אני בדרך. בואי! או שתתחברי לאיציקי האהוב.