כולם לפה

thug4life

New member
כולם לפה

בגלל שמשעמם לי ואין לי ממש מה לעשות (^) אני מפרסם את זה 1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום: כן כן 59 שאלות, יותר נכון 58 אבל אין לי כח לשנות לקחתי את זה מפורום מוזיקה שחורה אז יש זכויות יוצרים

thug4life

New member
הנה שלי

1. דימה 2. D.M.A / D / כובע 3. רוסיה 4. דנציגר ק"ש לומד ביולוגיה+ביוטכנולוגיה 5. D.M.A 6. אין 7. ספרייט (?!) 8. gillete/ck 9. head n shoulder פשוט אוהב תמנטה 10. כן 11. תלוי איזה 12. אדום 13. כן 14. דני, סטס, סשה, ג´ניה, אדי, סרגיי 15. אחת 16. חתולה 17. ראפ, רוק 18. אוהב אופנועים אבל האמר 19. שיט בן אדם אתה ממש מסריח 21. פיצה 23. רותם (?) 24. כן 25. אני ואבא שלי הדהדיים (במכות) ואז אימא שלי צועקת על שנינו 26. ישראל ת"א 27. עוגיות עם ריבת חלב 28. ADIDAS 29. THE GOOD DIE YOUNG - 2PAC 30. SWIRVE.COM - אחלה משחקי רשת 31. לא ממש אוהב 32. הוקי 33. אתם לא רוצים לדעת 34. סילבסטר 35. לאף אחד אני לא פראייר 36. ציטוטים 37. לגלות שאני לא מאומץ 38. מילה טובה 39. כל מה שהוא פרי עטו של אסימוב 40. בלייזר 41. X MEN 42. פחד חותך עמוק מחרבות 43. אין 44. אין 45. קור 46. אי מייל 47. 2pac 48. lauren hill 49. static x, linkin park, staind. ראפרים: טופאק, סנופ (הגירסאות הישנות), TQ, רדמן, דד פרז, ג´יי זי, נאס 50. x men 51. אינטיליגנט, חכם, שנון, גבוה 52. אומרים לי מה לעשות 53. יש בהם ערסים וכל ההשלכות של זה: קליפות גרעינים, שמן אופנועים ודם 54. מסיבות האוס\טראנס\מוזיקה שחורה 55. אין 56. אנשים בעלי סמכות 57. לראות את המורה שלי לספרות
(היא לא מצליחה להיכנס בדלת בלי להסתובב עם הצד, באה
) 58. לבלות עם החבר´ה 59. "מה שלא הורג אותך מחזק אותך" אני "ארץ נכבשת בדם. ורק הנכבשת בדם- מקודשת לעם" אורי צבי גרינברג "על מה אתה עובד עכשיו? על עצמי" בורדווסקי "אם תתאמת תורת היחסות שלי, תכריז עליי גרמניה שגרמני אנוכי ואילו צרפת תטען שאני אזרח העולם, אם יוכר שתורת היחסות שלי בשקר יסודה תטען גרמניה שאני יהודי וצרפת שאני גרמני." איינשטיין

SaberTooth

New member
וול... הנה שלי:

1. השם שלי:|סגש| תום. 2. כינוי\ם: סייבר, סייב. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: חטיבת ביניים. 5. איך היית רוצה להיקרא: אני מעדיף סייבר. 6. תבלין מועדף: מה
7. שתיה מועדפת: מים. 8. דאורדורנט\בושם: מה
9. שמפו וקונדישינר: שוב... מה
10. האם שחית בעירום פעם: כלומר... מחוץ לאמבטיה
. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי אילו אנשים
. 12. צבע מועדף: אין. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שזכור לי
. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: השמות שלהם
15. כרית אחת או שתיים: מה
(שתיים) 16. חיות מחמד: רק אחי הקטן. 17. סרט מועדף: מועדון קרב... מומלץ
18. מוזיקה בכללית: כל מיני סוגים. 19. מכונית אידיאלית: יש לי עוד זמן לחשוב על זה
. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין. 21. אוכל מועדף\ שנוא: אמממ... אין ממש אוכל מועדף או שנוא. 23. חבר\ה לעתיד: מה
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מה
25. היחסים עם ההורים: אהממ.... אני לא חושב שזה עיניינו של מישהו
. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: קרין נחשב
. 27. ממתק מועדף: שוקולד. 28. נעליים מועדפות: נעלי הליכה
. 29. שיר מועדף: יש הרבה. 30. אתר מועדף: תפוז... אלא מה. 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא אוהב ספורט. 32. הספורט המועדף (למשחק): לא אוהב ספורט. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני מעדיף להימנע
. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: אממ... פסח, כי החופש ארוך. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מה
36. אוספים: ספרים... לא רק של הרומח. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לא יודע
. 38. תגיד מילה טובה...: מה
39. ספר מועדף: רומח הדרקון, כמובן
. 40. עיתון מועדף: אין. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אנדרומדה. 42. כמה טיפים מהחיים: מה
43. מועמד פוליטי: למה זה מעניין אתכם
44. מפלגה: כנ"ל. 45. חום או קור: אף אחד מהם...
. 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל. 47. זמר אהוב (אהם): הרבה. 48. זמרת אהובה: כנ"ל. 49. להקות: כנ"ל. 50. סרט מצוייר אהוב: לא צופה בהם... 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני
ב-4 מילים
. 52. אתה שונא אנשים ש..: שמציקים לי... אני חושב. 53. אתה שונא מקומות ש..: לא יודע... אולי מסריחים
54. אני אוהב/ת: לא הבנתי
. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא יודע אם יש לי אחת...
. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: מטומטמים (לא בהקשר של פיגור שיכלי). 57. מה הכי מגעיל אותך: אממ... קשה לי לחשוב על משהו כרגע. 58. מה את/ה הכי אוהב?: וואו... לא יודע. 59. משפטים שלך לסיכום: וואו... זה היה ארוך

אענה כי משעמם לי

1)שגיא 2)מסווג :) 3)רוסיה 4)"עתידים"-תיכון מרשת המכללה למנהל. מסלול? למה הכוונה? בכל מקרה המוגברים שלי זה מדעי המחשב ופיזיקה. 5)לא אכפת לי 6)מממ...מלח? 7)בירה(אז מה אם אני עדיין קטין?) 8)דאודורנט: ספיד סטיק, בושם: TED LAPIDUS 9)אין מועדף...כרגע משתמש בפנטן פרוי-וי 10)לא 11)כן 12)אין 13)לא 14)מסווג...SORRY 15)כמה שיותר- יותר טוב. 16)דגים 17)זה קשה...אין לי מועדף, יש הרבה טובים. 18)שום מוזיקה(כן, מה לעשות). 19)מממ...האמר? לא יודע...כדי לא להתחיל לדבר על יגוארים וכאלה, אומר שאין מועדפת. 20)קללות בעיקר...מזה מורכב היום שלי בבית הספר...והקללות ברוסית כמובן, כך שהרוב לא יבינו... 21)אוכל מועדף: יש כמה...פשטידת פטריות, עוף אפוי ו..פיצה. אוכל שנוא: יש הרבה...אבל בעיקר סלטים למיניהם. 23)מסווג. 24)את עצמי, בעיני עצמי? לא, אני לא נמשך לגברים. 25)...רגילים? 26)זה קשה...אולי אוסטרליה... 27)אין. 28)נעלי הליכה רגילות, עדיף מעור. 29)אין. 30)אין. 31)כדורסל. 32)כדורסל/כדורגל. 33)מממ...לא יודע...אבל קרוב לוודאי שגם לא הייתי אומר... 34)פסח, החופש הכי ארוך :) 35)לא הבנתי את השאלה... 36)מטבעות(לא רק, אלא כסף ממדינות שונות בכלליות), תמונות ומפות רומח הדרקון. 37)אין לי מושג אם לומר את האמת. 38)לך לעזאזל. 39)TAKE A GUESS...רומח הדרקון כמובן. 40)ידיעות אחרונות. 41)חברים. 42)לעולם אל תערבב וודקה עם בירה. 43)אף אחד מאלו שאני מכיר. 44)ראה 43. 45)חום. 46)אי-מייל. 47)אין 48)אין 49)אין 50)אין 51)יד בירה, יד ספר. 52)שחצנים, מתנשאים ודומיהם 53)יש בהם אנשים שצוינו ב-52. 54)יש הרבה...קשה לומר מה אני *הכי* אוהב. 55)מממ...יש לי ידידה ממש טובה...היא כנראה. 56)המורה שלנו לספרות וביל גייטס. 57)מקקים. 58)מה ההבדל בין שאלה זו לשאלה מס´ 54? 59)למה טרחתי לענות על זה?

ilbe182ebli

New member
תזהרו זה מעניין!וארוך, אבל שווה!../images/Emo6.gif

1. השם שלי: עתליה 2. כינוי\ם: אטילה, אטילוש, עטלפוש, עטלף, עתלילוש, עתליוש וכו´.. כל פעם ממציאים משו אחר! 3. ארץ לידה: ישראל! 4. בית ספר ומסלול: ארן. מזה מסלול?? הכוונה למגמה? אז מוזיקה! 5. איך היית רוצה להיקרא:ג´יזל- לא יודעת אבל אני חולה על השם הזה! 6. תבלין מועדף: מלח? 7. שתיה מועדפת: מים..חחח 8. דאורדורנט\בושם: דב! (דאודורנט) בושם- ז´דור, פלאוור של קנזו. 9. שמפו וקונדישינר: פינוק, נקה7 10. האם שחית בעירום פעם: יצא לי לשחות חזה ופרפר במקלחת אבל בכללי לא.. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח! סתם תלוי על מי.. ובאיזה מצב. אבל בדרך כלל כן.. רשעית שכמוני! 12. צבע מועדף: כחול שחור ואדום! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: המון.. אבל כיוון שהם כ"כ נוראים העדיפו לצנזר אותם. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אין אני חסרת חברים. <מה נראה לכם שאני יפרט!? זה ארוךך!> 15. כרית אחת או שתיים: אחת כמובן. 16. חיות מחמד: ארנב (זקן ושמן..חח)- ננוש, מושי. וציפור אהבה- פולי. 17. סרט מועדף: שר הטבעות, יפה במנהטן- סרט חמוד!, המומיה, מלחמות הכוכבים והרשימה עוד מממזההה ארוכה! 18.מוזיקה בכללית: אני שומעת הכל מלבד- טראנסים, האוסים, פופ (רק ג´ניפר ופינק חמודות!), והיפ הופ זה חצי חצי... 19. מכונית אידיאלית: פורשה וכל הסוגים האלו. אם אפשר שני מושבים, גג נפתח,, או אחד מבין השניים. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לא בא לי, עוד דקה, עוד שנייה, אחר כך, אין לי כוח, נחשוב עליך,נשמה,מאמי,כפרה,מתוקה, מתוק, חמודי, חמודה, חמודונת, מאמוש, מעניין לי את התחת, אוי איזה כוסון! איזה מאמי! איזה חמוד/ה, פאק, שיט, יופי, בייביי, תעזוב אותי, רד ממני, לא רוצה, קללות למיניהן, מורה מחורבנת, בצפר מחורבן, מבחן מחורבן ועוד מלאאאאא... 21. אוכל מועדף\ שנוא: שנוא: דגים חצילים וכל מיני אחרים, לא סובלת את זה! וגם אני לא סובלת את הדברים המסובכים האלו שנותנים בחתונות- פויה! מועדף- לוידעת יש הרבה שאני אוהבת לאכול,, אבל יש לי מן אהבה גדולה כזאת אל עגבניות..חח 23. חבר\ה לעתיד: וואי יש הרבה.. אמינם, מארק, טום, טראוויס (שלושתם מבלינק), ציון (הקטנטן משלישיית מה קשור), שון (אוליבר ווד מהארי פוטר1),היידן כריסטנסן-שהוא אנאקין סקייווקר ממלחמת הכוכבים 2, יש כמובן את הכוכביות הרגילות ועוד מלא שלא חשבתי עליהם עוד...חחח 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אין תגובה 25. היחסים עם ההורים : רבים צועקים, כיסאות עפים בלאגנים. סתם.. יחסים רגילים! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בכל מקום כמעט יש מקומות שווים! מצד אחד אני אוהבת את הערים הגדולות כמו ניו יורק ולוס אנג´לס וכל זה.. מצד שני אני אוהבת מקום שקט כזה, או ליד חוף הים, או עם מלא עצים ודברים כאלו.. מצד שלישי יש את ישראל כמובן שלמרות הכל!! 27. ממתק מועדף: נראה לי קוראים לזה אצבעות שוקולד.. 28. נעליים מועדפות: פלטפורמה!!!!! 29. שיר מועדף: מזה השאלה הזאת יש לי מלאאאאאאאאאאאאאאאאא 30. אתר מועדף: גם יש כל מיני... 31. ספורט מועדף (לצפייה): תחרויות של אתלטיקה קלה ומשחקי כדורגל שהפועל משחקת שם! 32. הספורט המועדף (למשחק): אני לא משחקת בזה, אבל ריצה, קפיצה למרחק, ולגובה. (אתלטיקה בקיצר!) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מה נראה לכם שאני אפרט לכם את כל הרשימה?! 34. איזה חג אתה הכי אוהב: כל חג שיש יותר מיומיים של חופש. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא הייתי לא הומואית ולא לסבית ואני לא רוצה להיות אז ביייי 36. אוספים: תמונות בעיקר (פוסטרים, תמונות קטנות וכל זה.. וגם במחשב!) אבל זה לא נקרא אצלי אוסף.. פשוט יש הרבה.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להישאר לבד בבית בחושך כשיש כל מיני קולות חשודים. ועוד כמה..חח 38. תגיד מילה טובה...: לא רוצה! סתם.. אני אוהבת אותך מאמי! 39. ספר מועדף: כל מיני שטויות על אגדות כאלו כמו: סדרת רומח הדרקון, ושטויות של דברים שלא קורים בדרך כלל במציאות. אני גם אוהבת רומני מתח, אבל מלא זמן לא קראתי ספר! 40. עיתון מועדף: ראש 1, מעריב לנוער.. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, המורדים (טוב נו??) בובה פראית (שוב, טוב נו??), קרוב רחוק וכל מיני... 42. כמה טיפים מהחיים: תחיו את החיים! רק אל תעשו משו שתצטערו עליו (מוקדש לבנות ולחברים שלהן..!) 43. מועמד פוליטי: מסתומרת? 44. מפלגה: כרטיס לבן מותר? 45. חום או קור: קור!!!!!!!!!!!!!!!!! 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר, אימייל כל הזמן ניתקע..בעע 47. זמר אהוב (אהם): אין לי... ברור שאמינם!!!!! 48. זמרת אהובה: פינק, וג´ניפר לופז. אה ושאקירה- הוא חמודה לא יעזור! 49. להקות: בלינק182 (כמובן!!!), בוקס קאר (גם כמובן!!), קיטי,היהודים, מוניקה סקס, פאפא רואץ´ נירוונה, מטאליקה, לינקין פארק, נו דאוט, וואי יש לי מלא.. 50. סרט מצוייר אהוב: אממ.. לוידעת תאמת יש כל מיני.. בת הים הקטנה אני חושבת.. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: רגישה, חברותית, כלבה, מתוקה. 52. אתה שונא אנשים ש..: צבועים.. זה הכי דוחה.. אני גם שונאת את החברות שבוגדות..בעע 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש שם אנשים שלא עושים לך שלום כשאתה עושה להם.. מאיפה לי?! 54. אני אוהב/ת: כל מיני דברים.. אבל בנים רומנטים זה הכי שוווה! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: חסוי! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אם אני ארשום יהיו הרבה. 57. מה הכי מגעיל אותך: ג´וקים.. פיכסה... 58. מה את/ה הכי אוהב?: המוווווון דברים! אני חושבת לשבת לי בזולה בחדר לשמוע מוזיקה בפול ווליום, מצד שני להיות עם חברים לעשות בלאגנים, וכל מיני דברים אחרים.. 59. משפטים שלך לסיכום: ה- סוף! מזה משפטים לסיכום מאיפה אני אוציא לכם!?

Geladriel

New member
הנה שלי...

1. השם שלי: לטם. 2. כינויים: גולדה, גולדית (אל תשאלו למה... סיפור ארוך!) 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: עמי אסף, אם הכוונה להרחבות, אני מרחיבה בקולנוע ותקשורת ושנה הבאה... אין לי מושג (בינתיים רק אחת)! 5. איך היית רוצה להיקרא:
6. תבלין מועדף:
7. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים 8. דאורדורנט\בושם: Tocade Rochas 9. שמפו וקונדישינר: למה זה מעניין אותך? 10. האם שחית בעירום פעם: לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק על חברות שלי (כי אני יודעת שהן לא נפגעות ושהן צוחקות איתי). 12. צבע מועדף: סגול וורוד (אני מתלבטת). 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: האמת... נראה לי שפעם היה משהו... לא!! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אני לא ממש מבינה מה אני צריכה לכתוב פה... אם זה שמות אז: גל, שירה, מיטל, דפנה, אדווה, רותם, תמיר, רותם, צליל, מעיין. 15. כרית אחת או שתיים: שתיים, אבל אחת קטנה אחת גדולה. 16. חיות מחמד: חתולה חמודה במיוחד בשם בלנקה (לבנה בספרדית... היא שחורה) 17. סרט מועדף: החברה שלי (my girl). 18.מוזיקה בכללית: רוק, בעיקר. 19. מכונית אידיאלית: אין לי שמץ של מושג. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לא עולה לי כרגע לראש... 21. אוכל מועדף\ שנוא: לא יודעת... 23. חבר\ה לעתיד:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:
25. היחסים עם ההורים : נורמלי בשביל נערה מתבגרת. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לות´לוריין. 27. ממתק מועדף: במבה. 28. נעליים מועדפות: המגפיים השחורות שלי (פלטפורמות 8 ס"מ) 29. שיר מועדף: under the bridge- red hot chili peppers 30. אתר מועדף: אתר של כישופים... www.spellsandmagic.com, זה כיף ללמוד דברים בעל פה. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אני לא אוהבת לצפות בספורט. 32. הספורט המועדף (למשחק): אני לא אוהבת לשחק. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נראה לי שאני אשמור על זכות השתיקה שלי... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: סוכות, כי זה היום הולדת שלי (בדרך כלל...) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:
36. אוספים: מכשפות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: עכבישים וג´וקים. 38. תגיד מילה טובה...: אה
39. ספר מועדף: (אני רק מקווה שלא יהרגו אותי...) שר הטבעות. 40. עיתון מועדף: אתה מתכוון לעיתון כמו ידיעות ומעריב, או כמו ראש אחד ומעריב לנוער??? 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: יש הרבה! למרות שבזמן האחרון אין לי הרבה זמן לראות אותן... 42. כמה טיפים מהחיים:
43. מועמד פוליטי: למה זה מעניין מישהו
44. מפלגה: למה זה מעניין מישהו
45. חום או קור: קור (יותר קל להתחמם מאשר להתקרר) 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר (יותר רומנטי, יותר מתחשב, יותר מושקע...) 47. זמר אהוב (אהם): אין לי ממש זמר אהוב... 48. זמרת אהובה: אין לי ממש זמרת אהובה... 49. להקות: red hot chili peppers 50. סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני לא יכולה בארבע מילים... 52. אתה שונא אנשים ש..: נטפלים אל אנשים אחרים. 53. אתה שונא מקומות ש..: מזכירים לי את בית ספר. 54. אני אוהב/ת: את המיטה החמה... 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אין לי אחת. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ילדים מטומטמים שלא מסוגלים לקלוט שאף אחד לא רוצה בחברתם. 57. מה הכי מגעיל אותך: הרבה דברים, אין לי כוח להתחיל עכשיו... 58. מה את/ה הכי אוהב?: את אחותי הקטנה. 59. משפטים שלך לסיכום: משפטים? לסיום? אני רוצה לרצוח את המורה שלי להיסטוריה!!!

עכשיו תורי:

1. השם שלי: מילי 2. כינוי\ם: אין 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט השומרון בנימינה. מה זה מסלול? 5. איך היית רוצה להיקרא: לא הייתי רוצה להיקרא, הייתי בא לבד. מה אני כלב? 6. תבלין מועדף: מלח, זה טעים לאללה 7. שתיה מועדפת: זה שקוף כזה, צלול לגמרי וזה נקרא...וודקה. לא, סתם, מים. 8. דאורדורנט\בושם: משתמש לפעמים, כשבא לי. 9. שמפו וקונדישינר: כן, יש לי גם את זה. 10. האם שחית בעירום פעם: אין לי אמבטיה אז לא. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא יודע, לא ניסיתי. זה ממכר? 12. צבע מועדף: ירוק שולט!!!!!!!!!!!! 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: בטח, פעם רצחתי שלושה אנשים שעיצבנו אותי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: כן והרבה 15. כרית אחת או שתיים: שתיים 16. חיות מחמד: שלושה חתולים: מיצי, היי-טק ונאו 17. סרט מועדף: המון ואין לי כוח להיזכר 18.מוזיקה בכללית: מה ´כפת לי, תהיה מוזיקה טובה אני אשמע. 19. מכונית אידיאלית: סוס 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אני לא מרבה להגיד אני מרבה רגליים. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף: המון המון המון. שנוא: המון המון המון 23. חבר\ה לעתיד: לוידע 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: מה זה החרטה הזה? לא עונה על זה. 25. היחסים עם ההורים : טוב, תודה ששאלת. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: שיהיה כפר קטן, עצים, שדות, הרבה ירוק וחיות וסוסים וזה, כמו פעם. 27. ממתק מועדף: מתוק 28. נעליים מועדפות: כאלה עם סולייה. 29. שיר מועדף: הרבה 30. אתר מועדף: הרבה 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא צופה 32. הספורט המועדף (למשחק): הקלדה במחשב, מה זאת אומרת זה לא נחשב? זה אימון לאצבעות! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני לא יתחיל לפרט כאן. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח, ולאו דווקא בגלל החופש. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא הייתי, לא אהיה ואין כמו במבה! 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: זריקות, מים עמוקים, חיים תת-ימיים. 38. תגיד מילה טובה...: על מי? על מה? 39. ספר מועדף: רומח הדרקוווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!! 40. עיתון מועדף: לא קורא עיתונים 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: DBZ 42. כמה טיפים מהחיים: כמה טיפים מהחיים? תמיד להיות עצמך ולא לעשות שטויות! 43. מועמד פוליטי: לא, אני לא מעוניין לרוץ לבחירות, תודה ששאלת. 44. מפלגה: לא, אין לי כי אני לא רץ לראשות הממשלה. 45. חום או קור: קור! סערות! ברקים! רעמים! גשם! רוח! כמה שיותר יותר טוב! 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר סתם כי בא לי לדבר. 47. זמר אהוב (אהם): קוקו ועוד כמה. 48. זמרת אהובה: לוידע 49. להקות: לוידע 50. סרט מצוייר אהוב: DBZ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: פ י ק ח 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאים אותי. 53. אתה שונא מקומות ש..: בהם יש אנשים ששונאים אותי. 54. אני אוהב/ת: לאכול, לשחק במחשב, לראות טלוויזיה. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לוידע 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חצי מהשכבה שלי וכמובן את כל הכיתה (אבל הם אותי יותר). 57. מה הכי מגעיל אותך: דברים מגעילים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: לא אוהב. 59. משפטים שלך לסיכום: מה שקראת זה עתה הינו מידע מסווג ואסור לגלות אותו לאף-אחד מחשש לאיבוד שפיותו של הקורא.

thug4life

New member
באמת אנשים

אפחד לא שחה בערום??????? טוב אני דיי מבין אתם לא חיים ליד נהר (הירדן במקרה שלי) אני והחברה תמיד יושנים שם (באוהל - ולא אין *&^) מזה כיף בלילה שחייה לילית במיים קפואים - עליי תנסו פעם וגם יה קדושים אף פעם לא עברתם על חוקים????? באמת אין לכם חיים אההה..

מה,

לסוע ב-140 קמ"ש בלי רשיון זה עברה על החוק(טוב, במקרה הזה עם רשיון, אבל בלי מלווה)??? אבל ת´כלס, בטח עברתי על חוקים פה ושם, אבל השאלה הייתה "האם נמצאת אשם", ואני לא נמצאתי אשם בהם...לא נמצאתי בכלל...חיחיחי... בקשר לשחייה בערום- אני לא אוהב לשחות(במקרה שלי זה ים, בבריכה בכיף) עם בגדי ים, אז אתה רוצה שאעשה את זה בלי???

thug4life

New member
אף פעם לא הגעת לתחנת משטרה

ונתנו לך אזהרה??? ואצלנו (קרית שמונה) מלא אנשים פורצים לבריכות (מן הסתם בלילה) ומשם זה כבר עניין שלהם ערום או לא

אצלנו אין ברכות

ועל מה אני צריך להגיע לתחנת משטרה? אף פעם לא גנבתי משהו גדול יותר ממסטיק.

Moondust

New member
יאללה, גם אני אענה:../images/Emo41.gif

1. השם שלי: מרב 2. כינוי\ם: שלד 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: שרת, כפר סבא (מה זה מסלול?) 5. איך היית רוצה להיקרא: אחינועם. תפסיקו לצחוק! 6. תבלין מועדף: פפריקה. 7. שתיה מועדפת: פאנטה (בטירוף שלי) 8. דאורדורנט\בושם: מה זה? סתם לא... כל מה שלא נוסה על בע"ח. 9. שמפו וקונדישינר: דוקטור פישר, זה בדוק! 10. האם שחית בעירום פעם: כן. באמבטיה. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מאוד...
12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא ככל שידוע לי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אין. כולן כלבות. 15. כרית אחת או שתיים: אחת. 16. חיות מחמד: אין לי.
הוי כמה שרציתי כלב...
17. סרט מועדף: עידן הקרח! 18.מוזיקה בכללית: כל דבר שהוא לא פופ/קטנטנות/המורדים. 19. מכונית אידיאלית: ג´יפ. כחול. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: גדר הפרדה! (על משקל חומה...
) 21. אוכל מועדף\ שנוא: אהוב - ספגטי. שנוא - חומוס. איכס. 23. חבר\ה לעתיד:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא במיוחד. 25. היחסים עם ההורים : נהדרים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אוסטרליה. 27. ממתק מועדף: שוקולד...
28. נעליים מועדפות: סקצ´רס. 29. שיר מועדף: משתנה אחת לשבוע. 30. אתר מועדף: אבטיח. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין כזה. 32. הספורט המועדף (למשחק): ספורט הוא השטן. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אם תדעו אני אצטרך להרוג אתכם. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: הייתם מתים לדעת. 36. אוספים: בובות פרווה. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להיקבר בחיים... אימאל´ה. 38. תגיד מילה טובה...: .KISS MY ASS 39. ספר מועדף: רומח הדרקון והקוסם מארץ ים. 40. עיתון מועדף: ידיעות. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: השבט. 42. כמה טיפים מהחיים: עדיף לאכול גלידת שוקולד מאשר לחטוף מכות. 43. מועמד פוליטי: אין. 44. מפלגה: אין. 45. חום או קור: חום. 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב. רגיל. 47. זמר אהוב (אהם): אין. 48. זמרת אהובה: אין. 49. להקות: אין! תעזבו אותי בכר! 50. סרט מצוייר אהוב: עידן הקרח (כבר אמרתי את זה, לא?) 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: צינית. סקרנית. מעצבנת. פקעת עצבים. (זה חמש מילים...) 52. אתה שונא אנשים ש..: חושבים את עצמם. וכן וואנביז. 53. אתה שונא מקומות ש..: מלאים באנשים. 54. אני אוהב/ת: שוקולד. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אני עצמי ואנוכי. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ערס צעצוע גזען מהכיתה שלי. שימות! 57. מה הכי מגעיל אותך: ג´וקים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את המשפחה שלי. ואת עצמי. 59. משפטים שלך לסיכום: עניתי על זה בעוד שלושה פורומים. למה אני ממשיכה?

טוב אני גם יענה !!

. השם שלי: יונתן ישראל 2. כינוי\ם: ישרא, יונתי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אורט השמורון, אלקטרוניקה 5. איך היית רוצה להיקרא: ישרא 6. תבלין מועדף: מלח !! 7. שתיה מועדפת: תות בננה ( מיץ) 8. דאורדורנט\בושם: מה ? 9. שמפו וקונדישינר: ראה תשובה 7 10. האם שחית בעירום פעם: בטח...... שלא ! 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן !! מאד ! 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא הורשעתי
14. חברים\ות הכי טובים\ות: אור תום רוסו ומילי ( מה איכפת לכם ?)0 15. כרית אחת או שתיים: אחת.. יותר בריא 16. חיות מחמד: יש לי כלבה ( למרות שהיא בגודל של כבשה..) 17. סרט מועדף: יש יותר מדי 18.מוזיקה בכללית: ח ו ל ה על מטאל !!! פאנטרה שולטת !! |סהדגש| ממש אוהב מוזיקה !! 19. מכונית אידיאלית: למבורגיהי דיאבלו 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: Swish ! ו YUMI !! 21. אוכל מועדף\ שנוא: אוהב פיצה, מאכלי ים, ואוכל גורמה טוב בשרי, שונא: ש ו ע י ת |סהדגש| 23. חבר\ה לעתיד: שלי... ( השאר חסוי !) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: אני סקסי בטירוף אבל לא מחשיב את עצמי סקסי.. 25. היחסים עם ההורים : טוב מאד ! טטטט טוב מאד ! 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: סן-דיאגו, קליפורניה, ארה"ב ! 27. ממתק מועדף: מ ר ש מ ל ו |סהדגש| 28. נעליים מועדפות: יש לי רק שני זוגות... 29. שיר מועדף: Cowboys From Hell / Pantera (שיר קוטל !!) 30. אתר מועדף: http://www.sex4free.co/il 31. ספורט מועדף (לצפייה): המממם MOONDUST צודק/ת... ספורט הוא השטן ! 32. הספורט המועדף (למשחק): ראה תשובה 31 33. הרגע הכי משפיל בחייך: עם אמרתי לכם הייתי צריך הרוג אתכם.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח !!! הכי הרבה חופש !! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ראה תשובה 8 36. אוספים: קליעים של רובים ואקדחים ! ( יש לי איזה 374 !) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות בעינויים 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: המממם כיוון שאני בפורום רומח הדרקון.. אני חושב שאני לא יענה על זה.. 40. עיתון מועדף: פנטהואס 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות 42. כמה טיפים מהחיים: אל תנסו את הדברים שאת רואים בטלוויזה.. תאמינו לי !!! 43. מועמד פוליטי: ראה תשובה 8 ! 44. מפלגה: ראה תשובה 8 ! 45. חום או קור: חום. למה ? כי קר לי שאני בקור.. 46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל.. יותר קל ומהר. 47. זמר אהוב (אהם):pantera ! זה להקה אבל לא משנה.. 48. זמרת אהובה: אין ממש... אבל בטח שלא שקירה האנטי שמית הזונה !! 49. להקות: Pantera !! Metallica !! Iron Maiden !!! Black Sabbath !! 50. סרט מצוייר אהוב: חייב סרט ? 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 1) אני 2) הכי 3) תותח 4) שיש !! 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים !! מעצבנים !! והכי חשוב.. שונא מטומטמים !! 53. אתה שונא מקומות ש..: לומדים בהם ! 54. אני אוהב/ת: גיטרה !!!! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ראה תשובה 23 ! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ראה תשובה 52 57. מה הכי מגעיל אותך: לא יודע .. 58. מה את/ה הכי אוהב?: גיטרה !!!! ואת שלי
( תשובה 23 ) 59. משפטים שלך לסיכום: אין לי ממש משפטים...

טוב אני עכשיו...

1.חופית 2.אמממ...אין לי ממש..מוזמנים להמציא לי.. 3.ישראל 4.חטיבת ביניים.. 5.להיקרא..אמממ..אמממ..אני אוהבת את השם שלי ^^ אבל..לא הייתה לי בעיה להיקרא ירח זהוב..אם הייתי חייה בשבט של אינדיאנים.. 6.קינמון..או סוכר.. 7.ספרייט.. 8.אמממ..לא יודעת...רק שלא יהיה ריח חזק מדי... 9.אממממ..הוואי.. 10.לא.. 11.אמממ..לפעמים..כשיש מצב רוח.. 12.ורוד.. 13.לא.. 14.יש לי המון..אין לי כוח לרשום את כולם... 15.כרית אחת 16.אין לי חיות מחמד..אבל היו לי..הם מתו.. 17."שר הטבעות-שני הצריחים" 18.לא יודעת..לא ממש משנה לי.. 19.מכונית עם גג פתוח..אני מה זה לא מבינה במכוניות.. 20.אממממ..כן..לא..בסדר..טוב..כל מיני כאלה.. 21.מועדף:פיצה..המבורגר..ואוכל של אימא.. 22.לא יודעת..לא חשבתי על זה.. 23.אמממ...לא ממש.. 24.בסדר..חוץ מזה שאני ואימא שלי כל הזמן רבות..אני לא אוהבת לסדר אני חיה בבלאגן אז היא מתעצבנת.. 25.ארץ:יפן,אנגליה או ארגאנטינה.. 26.לא יודעת..סוכרייה על מקל.. 27.מגפיים.. 28.feel של רובי וויליאמס.. 29.יש המון אתרים.. 30.אין לי ספורט מועדף לצפייה..לפעמים כדורגל..כשממש משעמם לי.. 31.שחייה.. 32.כשאמרתי למורה שלי "תקפוץ לי.." בטיול שנתי..כולם הסתכלו עליי והמחנכת שלי אמרה לי לצאת בחוץ..וזה היה משפיל..בגלל שאני תמיד נחשבתי הילדה הטובה והמתוקה של הכיתה..ועד עכשיו זוכרים את זה..והבנות מזכירות לי את זה.. 33.את כל החגים.. 34.לא יודעת.. 35.בולים,תמונות וזהו..נראה לי.. 36.גבהים.. 37.לא הבנתי את השאלה.. 38.רומח הדרקון..חברות שלי רוצות להרוג אותי מרב שאני מזכירה את הספר הזה.. 39.אממממ..אין לי עיתון מועדף.. 40.יש המון.. 41.אל תאמרו למורה שלך "תקפוץ לי} מול כל הכיתה..הם יזכירו לך את זה לנצח.. 42.אין לי מועמד פוליטי.. 43.לא רואה תשדירי בחירות.. 44.על שניהם אני לא בדיוק מתה..אני מעדיפה פושר ^^ 45.אי מייל 46.אני..סתאאאם..לא יודעת..לא ´כפת לי ממש.. 47.כמו בתשובה שלמעלה.. 48.אותו דבר כמו ב46 ו47 49.לא יודעת..אנימות.. 50.אי אפשר..אני לא בן-אדם שאפשר לתאר אותו.. 51.שחושבים שהם הכי טובים שהם מושלמים.. 52.אממממ..לא יודעת איזה מקומות אני שונאת.. 53.אני אוהבת..אוהבת מה?יש המון דברים.. 54.לא חושבת שיש לי.. 55.אנשים שיורדים עלי... 56.הכי מגעיל אותי..אמממממ..לא יודעת..יש כל מיני דברים.. 57.לשיר.. 58.אחד מהמשפטים שדימה שלח לי..אין לי כוח לחפש עכשיו..

Arana

Well-known member
מנהל
המודם שלי היה חולה למשך שבוע וחצי

ועכשיו הוא כבר בריא. אז הנה: 1. השם שלי: הילה 2. כינוי\ם: היל, לילי 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: מכללת אשקלון, רב תחומי קרימינולוגיה 5. איך היית רוצה להיקרא: מה רע בשם שלי? שם מאוד יפה. 6. תבלין מועדף: קינמון 7. שתיה מועדפת: מים 8. דאורדורנט\בושם: קמיל בוטניקס / ולריאמו (נתון לשינויים, כמובן) 9. שמפו וקונדישינר: לפי מה שהיד נתקלת בו במקלחת 10. האם שחית בעירום פעם: יש דברים שטרם הותרו לפרסום 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק באווירה חברים וטובה 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עבירת תעבורה. אבל זה לא נחשב 14. חברים\ות הכי טובים\ות: השמות לא יגידו לכם כלום... 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: קליאופטרה (קליאו), החתולה הכי יפה בעולם 17. סרט מועדף: וואו, המון! כרגע "שר הטבעות - שני הצריחים" 18. מוזיקה בכללית: פופ, רוק, קלאסי, אירית אתנית 19. מכונית אידיאלית: קטנה וידידותית למשתמש (יש לי פז´ו 205) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אין במיוחד 21. אוכל מועדף\ שנוא: תלוי במצב הרוח 23. חבר\ה לעתיד: מה השאלה? 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: תלוי במצב הרוח 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בישראל, אזור המרכז 27. ממתק מועדף: שוקולד מריר 28. נעליים מועדפות: "טבע נאות" 29. שיר מועדף: יש המון, אחד לכל סוג של מצב רוח 30. אתר מועדף: Elfwood 31. ספורט מועדף (לצפייה): לא אוהבת ספורט. Sue me. 32. הספורט המועדף (למשחק): ראה תשובה 31. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אוף, היו כמה... ממש לא זיכרונות נעימים. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח - יום ההולדת שלי! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אם הייתי לסבית - לליב טיילר. בהחלט. 36. אוספים: אני לא מתמידה, אבל יש לי אוסף ספרים שגדל בהתמדה (ובהתאם למצבי הכלכלי). 37. מה הפחד הכי גדול שלך: אסונות בלתי צפויים, כמו רעידות אדמה ושריפות 38. תגיד מילה טובה...: "אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן" (ברסלב, כמדומתני) 39. ספר מועדף: לפי מצב הרוח. בד"כ "עיני הדרקון"/סטיבן קינג 40. עיתון מועדף: "מקור ראשון" 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: "הרקיע השביעי", "אי. אר" 42. כמה טיפים מהחיים: לא לשרוף גשרים. 43. מועמד פוליטי: ???? 44. מפלגה: האיחוד הלאומי 45. חום או קור: מבחינת מזג אוויר? קור, כמה שיותר! 46. מכתב דואר או אי מייל: לא הבנתי את השאלה... 47. זמר אהוב: יש הרבה. למשל פיל קולינס 48. זמרת אהובה: אלאניס מוריסט, שריל קרואו 49. להקות: הרבה, לפי מצב הרוח. 50. סרט מצוייר אהוב: כל סרטי דיסני, בעיקר "מולאן" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: קריזיונרית (במילה אחת!) 52. אתה שונא אנשים ש..: תלותיים, עצלנים 53. אתה שונא מקומות ש..: הומי אדם 54. אני אוהב/ת: שקט ושלוה, קריאה, לישון 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: יש דברים שטרם הותרו לפרסום. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ראה תשובה 54 57. מה הכי מגעיל אותך: ג´וקים, אלה החומים הגדולים 58. מה את/ה הכי אוהב?: חתולים, בעיקר חתלתולים 59. משפטים שלך לסיכום: החתימה שלי אומרת הכל.

Magma99

New member
../images/Emo79.gif

1. השם שלי: מאגמה (צריך לכתוב שם אמיתי?) 2. כינוי\ם: אין 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון 5. איך היית רוצה להיקרא: דולב 7. שתיה מועדפת: נס קפה עם חלב 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בדרך כלל לא 12. צבע מועדף: כחול ושחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדיין לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אוראל 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: אסימון (החתול המקסים שלי) 17. סרט מועדף: העורב (הראשון) 18.מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: BMW 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף- עוגות קצפת. אוכל שנוא- בשר וירקות 23. חבר\ה לעתיד: *&@#^ 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: ?? 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לאס וגאס 27. ממתק מועדף: אגוזי 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: Black Black Heart של David User 30. אתר מועדף: אין 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): שינה (מה זה לא ספורט?) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: &^#$!@ 36. אוספים: עפרונות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: רומח הדרקון 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: הכי גאים שיש 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: אין 44. מפלגה: אין 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אייסיקיו 47. זמר אהוב (אהם): אין 48. זמרת אהובה: אין 49. להקות: אופספרינג (מעריצה לשעבר) 50. סרט מצוייר אהוב: גראוויטיישן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: צינית, ביישנית, פסימית, אכפתית. 52. אתה שונא אנשים : צבועים ובוגדניים 53. אתה שונא מקומות : משעממים 54. אני אוהב/ת: לצייר ולכתוב 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ^$#1*% 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אנשים רעים וצבועים (ואני מכירה המון כאלה) 57. מה הכי מגעיל אותך: ?? 58. מה את/ה הכי אוהב?: את המשפחה שלי החתול שלי ואותי :)) 59. משפטים שלך לסיכום: "מוות, זאת הפעם היחידה בחיים שפרוטקציה לא עוזרת"

למעלה