כולם לענות.....

skaatit 1

New member
כולם לענות......./images/Emo13.gif

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)???
2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא???
3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא???
4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר???
5)בני כמה אתם???
6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם???
מקוה שתענו על שאלותי.... שיעמם לי מאוד....אז כתבתי שאלות כדי להכיר אתכם טוב יותר....

---->

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? כוכב נולד 1 בכלל לא ראיתי.. אבל הכרתי אותם אחר כך. אני אוהבת את שירי ונינט וקצת את שי 2-הראל ברור.הבנאדם היחיד שהערצתי בחיים שלי 3-אף אחד 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא???רק הראל, ואממ ממש לא?שרית חדד אולי 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהבת-כוכב נולדוטלנובלה בעמ.. שונאת-פלורסיינטה ,סוף הדרך, רצים לדירה וכל השטויות האלהה 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר???כןן 5)בני כמה אתם???17 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם???3

roniii15

New member
עונהההה

1- את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? מכוכב נולד 1 הערצתי את נינט אבל עכשיו פחות, כוכב נולד 2 ברור שהראלוש וגם את סשה.וכוכב נולד 3 את נעמה לוי וניצן קייקוב. 2-איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? אמממ...לא יודעת... 3-איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהבת את ארץ נהדרת ושונאת את רצים לדירה! 4-האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? כן! שניהם 5-בני כמה אתם??? 13 6-שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? אחות בת 10 ואח בן 5

roniii15

New member
דרך אגב (זאת אני ronchok1)

החלפתי שם אבל אני חוזרת לישן

../images/Emo176.gif

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? האמת אהבתי כמעט את כולם מכוכב נולד 2...מכוכב נולד 1 אהבתי את שירי ונינט. ומ3 את קסניה, עמרי, ועוד כמה 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? חחח אני לא מעריץ זמרים, אני מעריץ מוזיקה טובה
3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? הממ...AXN אני אוהב כמעט הכל. חוץ מהתכניות משנות הרטט"ו
...ועוד כמה בערוץ 3
4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? אכן יש. 5)בני כמה אתם??? עוד מעט 16^^ 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? 2 אחיות

../images/Emo41.gifעונה

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? 1-נינט 2-סקעת בארור 3-עמרי, אוהד, אריאלה, שיר והדר 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? מעריצה-מירי מסיקה והראל סקעת הכוסוןן ממש לא- אבריל לבויןן 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהבת- אהבה מעבר לפינה לא אוהבת- ניק טאק 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? שניהם 5)בני כמה אתם??? 14 7 חודשים ו-4 ימים 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? עוד 2 אחים בת ובן

Danielushhhh

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? 1: שירי מימון 2: סקעת המלך
3: ניצן, אסף, נעמה ועומרי 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? ממש לא: בוסקילה ממש כן: אין אחת כזאת
3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהבת: השרדות, The O.C, כוכב נולד, השיר שלנו, פרינדס לא אוהבת: כל הנשיונל ג'אוגרפיק למיניהם
4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר???
5)בני כמה אתם??? עוד מעט 14
6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? 2, תאומים

תשובות

1)מכוכב נולד 1- שירי מימון. מכוכב נולד 2-ה7אל 0קעת המ!ש5ם
!!הש!!ה הה!7ס!!
לא מעריצה אותו מתהה עליו אני יותר ממעריצה אותוו בליעדיו אין בי מה!!
אתה ה-
מכוכב נולד 3- אוהד אל*שע!! 2)אוקיי יש לי שתי זמרות שאני מעריצה אחד רוני דואני והשנייה מאיה בוסקילה.. מי שאני לא מעריצה זאת מירי מסיקה הפקאצה!! 3)טלנובלההה בע"מ-> כי אין עוד טלנובלה כזאת..ואין לי משו שאני לא ממש אוהבת לראות..
4)ברוררר! יש לי את שנייהם!! 5)החופש הזה ב- 6.8 יש לי יומולדת אני יהיה בת 13!! א0!7 לש<!ח
6)יש לי אח קטן אחד בן 5 ואחות גדולה בת 17 וחצי...

עאאאאאאאאאאאללללללללללללללללקקקקקקק

עלק מירי מסיקה הפקאצה אמא שלך פקאצה!!!!!!!!!!! ואת רושמת שאת חולה על הראל סקקקקקקעת ואז ששואלים אותך מי הזמר שאת הכי מעריצה את לא כותבת אותו איזה אאאאהבלה!!!!!!!!!

Sugar Lips 1

New member
עונה../images/Emo13.gif

) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? 1= נינט 2= הראל סקעת 3= אוהד אלישע 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? מעריצה= הראל סקעת ממש לא= הראל מויאל 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? ממש לא =חדשות אוהבת= כוכב נולד, סוף הדרך... 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? שניהם 5)בני כמה אתם??? 15 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? 2 אחים ואחות, אני הבכורה מקוה שתענו על שאלותי.... שיעמם לי מאוד....אז כתבתי שאלות כדי להכיר אתכם טוב יותר....

skaatit 1

New member
עונה סוף סוף לעצמי......./images/Emo6.gif

1) כוכב נולד 1- שירי מימון המהממת!
כוכב נולד 2- הראל סקעת המאמי ביותר....
כוכב נולד 3- אוהד אלישע, הדר עוזרי, אריאלה עדוי...
2) מעריצה מממממממששששש את הראל סקעת הכוכב האמיתי.... וממש לא את הראל מויאל....לא כדי לריב.... 3) אוהבת לראות את כוכב נולד וממש לא את רצים לדירה....
4) יש לי אי.סי.....ולא מסנג'ר
5) אני בת 13 וחצי....
6) יש לי 2 אחיות ואח 1...
מקוה שאהבתם את השאלות.....

אני עניתי......

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)???1-נינט טייב 2-הראל סקע כמובן 3-הדר עוזרי ואוהד אלישע איזה מעלפיםםםםם 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא???אני מעריצה את הראל סקעת ואת קובי פרץ ממש לא חחח 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהבת-טלנובלה בע"מ לא אוהבת-אין..חח מה שאני לא אוהבת אני פשוט לא רואה 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר???כן את שניהם איסיקיו-278222381 5)בני כמה אתם???בת 15 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם???2 אחים שאלון סבבה לאללה חחחחחחח

Avichai Dei

New member
עונהה

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? כוכב נולד 1 - שירי מימון כוכב נולד 2 - את סשה , ואת הראל כוכב נולד 3 - אריאלה עדווי וניצן קייקוב 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? זמר/ת שאני אוהב - שירי מימון המדהימה !! זמר/ת שאני שונא - ממ אין דבר כזה
3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהב לראות - אפקט הפחד , טלנבולה בע'מ, והרצועה<קומי>
לא אוהב - חיי ימינו , וכל השאר הישנים בעע :-! 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? כן .. רוצים תמספר?
או את האימיל ? 5)בני כמה אתם??? בן 13 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? אני , ועוד אח ואחות
ונצל"ש.. אני חדש פה

בובה2009

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)???כוכב נולד 1-שירו'ש ונינה כוכב נולד 2-הראל
וסשה כוכב נולד 3-אוהד אלישע
2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא???אוהבת הרבה זמרים לא אוהבת את אייל גולן ושרית חדד!!! 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אוהבת את השיר שלנו
ג'קאסס וזוג טרי ושונאת חלק מהתוכניות בערוץ הילדים 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר???כןןן 5)בני כמה אתם???12.. 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם???2..

../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? 1-שירי מימון הפשוט מדהימה
2-הראל סקעת
3-
זה כבר חרוש עכשיו כוכב נולד ככה שאני לא רואה הרבה,אבל ניצן קייקוב שממש חבל שירד 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? שרית חדד-ממש לא
שירי ממש כן
3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? טב"מ,השמיניה,אחיות או לא להיות וחברים שליטה
לא אוהבת..כל התוכניות של רצים לדירה וסוף הדרך למרות שסוף הדרך זה נחמד יחסית! 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? לא
5)בני כמה אתם??? מחר 13!!! 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? אחות אחת מקוה שתענו על שאלותי....

i love skat

New member
אניי...../images/Emo6.gif

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? 1-נינט,שי,שירי...אהבתי את שלושתם 2-הראלש סקעתת!!! 3-בנתיים,אף אחד.. 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? אמ..אני מעריצה את הראל(סקעת),ולא מעריצה בכלל את עמיר בניון 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? אני מתה על חברים,ואני לא ממש אוהבת טלנובלות אמריקאיות.. 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? כן,מסנג'ר. 5)בני כמה אתם??? 14 וחצי 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? אח אחד..

עונההההההההההההה............./images/Emo13.gif

1) כוכב נולד 1: את שירי מיימון הפצצה כוכב נולד 2: את הראל סקעת ב-ר-ו-ר!!! כוכב נולד 3: בינתיים אין לי מושג .... 2) מעריצה : את הראל סקעת המאמוש!!! לא מעריצה: את מויאל (בעעעעעעעעעע........
) 3) אוהבת: טלנובלה בע"מ (כאילו דעעעעעעעע
) ותשוקת הנצים (ערוץ ויוה) לא אוהבת: קח אותי רודריגו (גם בערוץ ויוה) ורבלדה(וזה גם בערוץ ויוה) 4) כן יש..................................חחח... למי אין?!!!???!!! 5) 12 וחצי עוד מעט 13........ 6) כולל אותי זה: 5 (3 בנות ו- 2 בנים) נ.ב: ביום ראשון הלכתי לממדיון והיה הופעה של לירון לב, שירלי לילו ו........ ה-ר-א-ל- ס-ק-ע-ת!!!!!!!!! וצילמתי אותו!!!!!!!!!!!!!!! ואני מתה עליו!!!!!!!!! תקנאו........

בלה

1) את מי אתם מעריצים/ הערצתם מכוכב נולד (1,2...ו3...)??? רק את הראל סקעת... 2)איזו זמר/ת אתם מעריצים, ואיזה ממש לא??? הראל וממש לא.. ממ אין לי משהו אישי נגד אף אחד אולי רוני מעצבנת קצת הרבה.. 3)איזו תכניות טלויזיה אתם מממש אוהבים לראות, ואיזה לא??? ממש אוהבת ארתור, מכושפות וטלנובלה בע"מ =)) לא אוהבת מממ חח אולי כל הסדרות היפניות האלה לא ראיתי אף פעם אבל הן מאוסות.. 4)האם יש לכם אי.סי.קיו, או מסנג'ר??? כן.. 5)בני כמה אתם??? 15 וחצי קצת יותר 6) שאלה אחרונה.... כמה אחים/אחיות יש לכם??? 0

למעלה