כולם להתרגש

כולם להתרגש ../images/Emo78.gif

הגיע הזמן ואחרי חודשיים "יבשים" השתקעתי בחווה המדהימה בהר שכניה. בזמן הקרוב אני אתחיל לקחת שיעורים אצל יפעת, אלופת הארץ בריינינג ומדריכה במכון וינגייט ובקורסים. חוצמיזה, בא לי פיצה.

מחר

מחר, מחר. מחר ההורים הזמינו את כל העולם ואחותו, וסבתא שלו, ואמא שלו ואבא שלו והבני דודים מכל הדרגות לארוחת צהריים די עצומה. אז לא, אין קשר ליום כיפור ולארוחה מפסקת (פרט לעובדה שצריך להגיע לאוכל אחרי שבוע צום ולצום שבוע אחרי) ואין קשר לאף חג ו/או אירוע מיוחד - סתם, כי בא. פיצה לא תהיה שם. פיצי לא תהיה שם. כל השאר יהיה שם. זה מחר. אגב, אתם יכולים להתחיל לבקש סליחה.... כיפור - יום הסליחות. ויום ההולדת.

מזל"ט!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif|בלון

~נא להיתרגש...~ מחר אני ניפגשת עם אאווין!!!!!! אני אתן לכם ביקורת עליה אחרי הפגישה... חחחח סתאאאאם!!!!
!!!!!!!!!!! ~קופצת מהיתרגשות!!!!!~ שמישהו יעצור אותי!!!! ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ שמישהו יתן לי סטירה!!!! ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ שמישהו יתן לי סטירה!!! ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ שמישהו יתן לי סטירה!!!! ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ ~קופצת משימחה!~ שמישהו יתן... נו בחיי´ת חבר´ה אני זקוקה לסטירה מצלצלת.... עכשיו!!!

פיוווווווווווווווווווווווווווו

תודה... הצלת אותי מ ל ה י ת א ב ד עם את מבינה....

אהמ....

דפדף כמה דפים אחורה... הרבה דפים אחורה.... אתה רואה שם הודעות של אאווין? רואים בברור איך היא ניראת!!! גידי אתה... אמממ... מה זאת ה.... אממ... איך אומרים מבלי להעליב.... מה זאת ההיתחרמנות על טל?!?!?!?!? מקווה שלא פגעתי באף אחד... ד"א= העם טאז שלנו שונא מים?!?!?!?! הרי הוא אמר (ואני מצוטטת)- "טאז שונא מים, טאז שונא מים!" בשידור חיי!!!

פרסה

New member
:)ראיתי....

תתמונות אבל תמונה זה תמונה ומציאות זה מציאות וזה לא חרמנות זה סתם בשביל הצחוק חוץ מיזה אני חרמן על כל אחת לא פגעת טוב לפחות אני לא מתחרמן עליכם כמו שאתם מתחרמנות על טל

M ar y K at e

New member
../images/Emo10.gif~מרי קייט בדיכי בגלל כולם~../images/Emo15.gif

אנשושים לאף אחד מותר להשתמש בדבר כזה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שמישהו יתן לי סטירה/יסקול אותי
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שמישהו יתן לי סטירה/יסקול אותי
הבנתוס
ואני בדיכי ואף אחד לא מוציא אותי ממנו

למעלה