כולם להסתכמ"ש!

כולם להסתכמ"ש!

שיר/י השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף:

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifמסתכמ"שת ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע שלכם: של מקפליי: Lies Do Ya POV Broccoli Corrupted Down Goes Another One Too Close For Comfort Baby's Coming Back Going Through the Motions Only the Strong Survive Smile Surfer Babe Falling In Love Memory Lane Nothing Saturday Night - Aaron Carter Do You Remember - Aaron Carter One Better - Aaron Carter I'm All About You - Aaron Carter Help Me - Nick Carter Do I Have to Cry for You - Nick Carter Heart Without a Home - Nick Carter Crashed the Wedding – Busted Year 3000 - busted 3am – busted Falling for You - Busted That Thing You Do - Busted Womanizer - Britney Spears Lonely - Britney Spears Break the Ice - Britney Spears Unusual You - Britney Spears Circus - Britney Spears Out From Under - Britney Spears Anticipating - Britney Spears Cinderella - Britney Spears Stronger - Britney Spears Dont Let Me Be the Last to Know - Britney Spears Sometimes - Britney Spears I Run Away - Britney Spears Gone - N'Sync Tearin' Up My Heart - N'Sync Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync This I Promise You - N'Sync מלא מלא שירים
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: איזה חמוד איתי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: משהו-יום רביעי טיול שנתי מישהו עפר והארי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סדרות: האח הגדול פטיטו 2 האלופה 1 סופר מודל - אנגליה האי 2 השמיניה גיא פינס וכל האלבומים של בריטני
מאכל השבוע שלכם: בורקס
ושניצל ופירה XD
בילוי השבוע שלכם: אממ.. המקומות שהלכתי לקנות דברים לטיול
פאדיחת השבוע שלכם:
סקופ השבוע שלכם: יש קינדר בואנו חדש עם שוקולד לבן ממש ממש טעים
ציטוט השבוע שלכם: ילד:"לא עושים את זה ככה!" ילדה:"סתום ת'פה ימוצק!"
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אממ.. אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: -טיול שנתי -גמר האח גדול
משהו שיש לכם להוסיף: איזה חמודים האייקונים האלה
חח שבוע טוב

esterosh

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שיר/י השבוע שלכם: לנצח אנגנך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: תגובה מהירה אז אין תמונה
אני סתם מתלהבת מתגובה מהירה בדליי מטורף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין מישהו ספצפי.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וקטורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:ברור וקטורים,זה מזכיר לי שאתמול ראיתי בטלוויזיה איזה חולת נפש שלפתור תרגיל במתמטיקה זה הריגוש והסיפוק הכי גדול שלה חחחח
לא ראיתי סרטי שאני יכולה להמליץ עליהם, סרט אחד הפסקתי אחרי רבע שעה מחוסר עניין לציבור
הסרט השני הזוי מידי ומגעיל, לא זוכרת את השם שלו
ואין מה לראות בטלוויזיה
מאכל השבוע שלכם: כדורי שוקולד
בילוי השבוע שלכם: שישישבת דווקא היה סבבה אהה והייתי בכותל
פאדיחת השבוע שלכם: גימגומים למיניהם חחחחח
סקופ השבוע שלכם: שאין לי סקופ
ציטוט השבוע שלכם: לאאאאאאאאא (יצא לי לצעוק את זה מספיק פעמים
) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:דווקא שבוע הבא אין לי על מה לוותר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אני יודעת למה אני לא מחכה ,אבל זה בסוף החודש..נגמרו החיים הטובים
משהו שיש לכם להוסיף:הסיכומי שבוע שלי משעממים

חחחחחחח תגובה מהירה../images/Emo6.gif

טוב כל אחד צריך לגלות את נפלאות התגובה הזאת מתישהו
תתנחמי שגם אני (גם אנייייי , אהמ אסוציאציה קלה לדנה
) גיליתי אותן מאוחר
של מי שיר השבוע שלך? אהבתי את הסקופ שאין לך סקופ

למעלה