כולם להכנס!

משה XMan

New member
על מה אתה מדבר?!

ברור שאם יהיה חשיפה לכל מה שחושבים בארץ ובאירופה זה יעזור ויביא לעוד מודעות...אתה לא מאמין כמה חושבים כמונו...בקרוב אנחנו נעלה לשידור ברדיו 100fm ונגיד לבוא לפה לפורום הזה כדי לחתום על העצומה...כמו שאמרתי למטה הכל יהיה מפורט!

פשוט ביזיוןןןן

פשוט ביזיון שהכוסיות האלה לא זכוווו איזה מדינה אומללה צריך לסקול את כל השופטים איכס איכס איכססססססססססססס

תעשו מה שבא לכם...

אני אמרתי את שלי ... לא שאני נגד הבנות חלילה וחס כולם יודעים פה כמה הייתי רוצה שהן יעלו דיברתי איתן גם והיה אפשר לראות את זה בפנים שלהן אבל שוב פעם ..גודל הציפיות שלכם יכול להיות גם כגודל האכזבה .. ככה שתחשבו טוב טוב סרביה מונטגרו זו לא ישראל וישראל זה לא מונטגרו שם הכללים שונים ופה הם שונים..חוץ מזה לפי השמועות ששמעתי ..שהציבור ביכלל לא אהב את השיר אז כולם יחד נתנו יד ועשו עצומה..אבל אצלנו זה שונה ..עובדה שיש אנשים שרוצים שאדי ייצג אותנו ..

משה XMan

New member
אנחנו לא נשלים עם זה...

שרשות השידור תבחר לנו את השיר!!! וזה לא רק עצומה,זה עוד הרבה דברים שאנחנו עושים! הפעם אנחנו לא נשתוק! תראו מה כתבתי למעלה...אבל תסכימו איתי שעדיף לעשות משהו במקום לשבת בחיבוק ידיים וכן סרביה מונטנגרו היא ממש דוגמא טובה!!!...וזה לא קשור לחוקים אין ממש הבדל בנינו לבינם..

../images/Emo31.gifכ"כ חבל לי שאתם לא רואים את זה,

שאלה לא רק אנחנו! למה נראה לכם שאם אלו היו 2-3 אנשים היינו בכלל מארגנים כזה דבר?! יש לנו כ"כ הרבה תמיכה מכ"כ הרבה אנשים! ותסבירו לי את זה שאיך ירדנו בכל הסקרים? ועזבו מדינה שמדינה עשתה את זה אפילו לא משנה מי,אם הם הצליחו אז מי יודע אולי גם אנחנו נצליח! ואם לא,לפחות נדע שניסינו. מה רע?

1אורטלוש

New member
כנסו שניה כולם!

אני רואה פה את כל ההודעות על אדי..מה שאתם רוצים לעשות וזה..ואפשר להתפגר ממכם! בונא אנשים הבנאדם זכה!זה שאין לו מעריצים וכל זה..זה לא אומר שלא מכירים אותו..הוא מופיע לפעמיים בטלוויזיה וכאלה..וכן מכירים אותו! תאמת ששמעתי פעם ראשונה תשיר שלו אמרתי וואלה הוא יקח..לא שאני מכירה אותו או משו..סתם שיר כזה יפה..חמוד.. מה לעשות אז דיימנדז לא זכו..ובמת שאין לי משו נגדם!אני אוהבתותן מאוד! אבל עדיין..תחשבו שניה נגיד הדיימנדז היו זוכות..ואנשים היו מדברים עלייהם ככה..והם היו שומעים על זה..זה פוגעעעע!! אתם חושבים שהוא לא רואה ולא שומע מה שחושבים עליו..אבל אתם טועים! הוא זכה..זה מה יש..האמת קשה..תתגברו. עזבו אותו.מסכן..מה עשה לכם.. אלללה שתהיה לכם שבת שלום :]

>>

ה|לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1116&msgid=74041883|סלינק| הנה,עובדה. אלה לא רק אנחנו:]

בן15 בן15

New member
חשוב... לכל מעריצי הדיימונד'Z

אני לא מעריץ שלהם ולא מעריץ של אף אחד אבל דבר אחד אני יודע! השיר של אדי פשוט זוועה!!!!! נכנסתי לפורום של ESCTODAY.COM ויש שם סקר על השיר של ישראל רוב האנשים שם הצביעו 0!!! היו גם כאלה שהצביעו 12.... ותנחשו מי אלה? אלה שהצביעו לו מישראל חח אבל אם ניתן לשיר הזה ליצג אותנוהוא פשוט יהרוס את כל התדמית והציפיות שיש עכשיו לישראל באירופה .... שירי עשתה לנו כבוד גדול שהביאה אותנו למקום רביעי עכשיו אם השיר הזה ילך אנחנו נהיה מקום 20 או אפילו יותר גרוע.... איך זה יכול להיות שהשיר הזה זכה אם כולם היו בעד הדיימונד'ז והגייםבוייז?????? כל הכיתה שלי אמרה גם שהשיר של אדי פשוט נורא... אני שמח שאתם רוצים לשלוח את הדיימונד'Z תעשו כל מה שאתם יכולים!!! יש לכם את התמיכה של כל אשדוד!!!
תעשו כל מה שאתם יכולים כדי לגרום להם ללכת או לפחות כדי לגרום לאדי לפשר את השיר וזה כן אפשרי גם שירי מימון עשה שיפורים עם השקט שנשאר.... אז לפחות שיעבוד עליו קצת אבל ברור שאנחנו מעדיפים את הדיימונד'Z.... וגם אירופה מעדיפה אותם! טוב מקווה שעכשיו אתם מרגישים יותר טוב ותלחמו כדי להשיג את המטרה שלכם אני יחזור לפורופ הזה כנראה עוד כמה ימים לראות איך מתקדמת ההפגנה שלכם :) וואו.... אף פעם לא כתבתי כל כך הרבה חחח

ג ב ש ו ש

New member
כולנו יודעים שהבנות היו יותר../images/Emo88.gif

מוצלחות וטובות. אבל מה נעשה,זה מה שקרה.

בן15 בן15

New member
כן אבל .......

כן אבל אפשר לגרום לזה להשתנות! אם המעריצים יעשו בלאגן אבל לא יפגעו באדי חס וחלילה חח... אז יכול להיות שאדי יוותר ואוטומטית הבנות יטוסו מפה לאתונה חח רק צריך לשים שמועות על השיר של אדי באירופה ומה אומרים עכשיו ובטוח על 100% הוא יקרא את זה מתישהוא כולם נכנסים לאינטרנט.... ואז שהוא יראה את התגובות נגד השיר הוא בטוח או ישפר את השיר או שפשוט יוותר.... אני מעדיף שאדי יפגע קצת מאשר שכל ישראל תבייש את עצמה באירוויזיון מול כל העולם...

תודה ענקית../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים לקבל את כל התמיכה הזאת,במיוחד עכשיו

משה XMan

New member
כולם להכנס...

קודם כל תודה למעיין על העבודה הנפלא!....עזבי חח תודה למי שתומך בנו! ו..אנחנו מכינים סטיקרים מזה יפה שווה לחכות!

למעלה