כולם להכנס!

משה XMan

New member
זהו ש...

זהו ש...חשבתי על זה ואני גם אמרתי לעצמי הוא אמר שהוא אוהב את ישראל.. ציטוט שלי: קבלו אני אדי:אדי מה אתה רוצה להגיד לנו? אדי:אמ...אהבה! הוא ידע שזה היה רמאות הוא יפרוש...ויפנה את המקום למקום השני..הדיימונד'Z!

משה XMan

New member
חייבים להבין...

חייבים להבין שאם אדי לא יפגע טיפה...אנחנו נגמור במקומות האחרונים! והכי גרוע ששנה הבאה גם נוכל לא להבחר לגמר..במקרה ואדי יזכה בין המקומות האחרונים וזה מה שהרוב אומרים באירופה! אבל אנחנו מתקדמים יפה עם המאבק שלנו...כי נמאס לנו שרשות השידור קובעת לנו מי השיר שייצג אותנו בארווזיון שיר כמו של אדי הוא שיר שלא הייתי שר בצחוק!

שייקה 16

New member
משה נשמה כנס לפה דחוף!!

המאבק שלנו מעולה, אבל בבקשה בלי לפגוע באדי או בשיר שלו, אני מבקש!!

משה XMan

New member
צודק!

אתה צודק מאה אחוז! אני מנסה בכל דרך לא לפגוע בו או בשיר שלו!

משה XMan

New member
תודה למעיין!

תודה למעיין ששמה את הנושא הזה בנעוץ! זה מאוד עוזר תודה מאמי..

yaron502

New member
זה יפגע בלהקה

ממש אסור לעשות את זה זה יפגע בדיימונד ולא יעזור. בכלל ככה זה שמאות אלפי sms שווים לקול אחד שיושב באחד ממוקדי ההצבעה אפשר על זה להתלונן ולא על שום דבר שקשור בבטלר. תזכרו זה לא ישרת את הבנות ויפגע בתדמית

שרה פה

New member
אני לא חושבת שזה יעזור

אולי הוא ישים לב לזה אבל הוא לא יפרשו או משהון כזה ואם כן אז מי שזכה מקום שני ילך במקומו...(לפי דעתי)

ק ש ר

New member
נקווה שהוא כן יפרוש,

ואנחנו בונים על זה שהמקום השני ילכו (הבנות)...

למרות שאני מאד בעד הבנות זה לא

נראה לי צריך לדעת להפסיד בכבוד אין מה לעשות הוא ניצח והוא ניצח בעיקר בזכות השופטים אבל אין מה לעשות ככה החוקים והוא לא יפרוש אחרי שהוא הגשים חלום רק בגלל שכמה אנשים יחתמו על עצומה אפילו עם יחתמו כמה אלפים אני בטוח שגם אתם לא הייתם פורשים

שייקה 16

New member
לדעתי אם הוא ייראה זאת..

הוא יפרוש לבד,מעצמו מהאירוויזיון, וייתן למקום השני (שאירופה כ"כ אוהבת) הדיימונדז לייצג אותנו! אנחנו רק חייבים להגיע לאדי שייראה זאת! גם אם הוא ייתאכזב בסוף אני מעדף שיהיה לנו שיר טוב מאשר שאנחנו ניפגע, כי הוא יכול לנסות את מזלו שנה הבאה והפעם עם שיר שיאהבו!

escoholic

New member
../images/Emo9.gifצריך להתעודד!!!!!../images/Emo9.gif

ת'כלס, אני די שותף לרגשות של כולם פה. אם היה כאן משהו מסריח, נראה שלא. זה קצת לצאת מפרופורציות. אבל , לפי החוק במידה ונבצר מהמקום הראשון להגיע לתחרות (מכל סיבה שהיא) המקום השני תופס את הזכייה והוא זה שייצג את מדינתו באירווזיון. (הדיימונד'ז הם מקום השני..) למרות הכל חייבים להודות, שלפחות אם זה לא הדיימונד'ז אז זה אדי (כי שאר השירים היו ממש גרועים!! (אבל ברמות שאי אפשר לתאר..) שירים סגנון אדי בטלר כבר שלחנו ולא הגענו רחוק (שרית חדד- מקום 12, דוד דאור- שלא הצליח להעפיל לגמר!) בואו רק נקווה לטוב, ושהשנה יהיו שירים ממש גרועים...

ק ש ר

New member
מה זה יעזור לנו?

אירופה כבר שמעה את השירים ובסקרים אנחנו בין המקומות האחרונים!!!

אני אתכם בהפגנה!!!!

ואני רוצה לומר לכם שארופה ממש לא שמה קצוץ על השיר הזה. אני חובבת אירוויזיונים מושבעת , וארופאים שונים כותבים שהשנה ישראל איכזבה אותם ושום נקודה לא נקבל מהם. בושה!!!!

../images/Emo24.gifאנחנו שמחים לדעת שאנחנו לא

לבד!

למעלה