כולם להכנס!

משה XMan

New member
אני ואסף החלטנו...

אני ואסף החלטנו לעשות אתר עם עצומה...את האתר נבקש לבנות מזה שעשה את האתר הצבעות לפני הקדם...אם אני לא טועה קוראים לו מיכאל... ועוד החלטנו שכתוב מכתבים לעיתוני מעריב וידיעות! אם יהיו עוד דברים נודיע לכם...יש לכם רעיון?...תגידו לנו! אנחנו נעשה הכל בישביל שהדיימונדZ ילכו לגמר נמאס לנו מיצוג לא הולם! נמאס לנו משירים שקטים! בואו נעשה בלאגן! כל הצעה תתקבל בברכה!

razpg

New member
אני אומר שאתה אכזרי!!!

אין לי שום דבר נגד הדיימנדז.. אבל יש לי דבר נגד המעריצים שלהן. תלמדו להפסיד בכבוד! בכל תחרות יש מפסידים המנצחים. ואדי בטלר הוא זמר בעל קול האופי מדהימים! הוא יביא את ישראל למקום טוב באירוויזיון.. מה שאתם רוצים לעשות זה הדבר הכי אכזרי שאפשר.. זה יפגע בו בטירוף.. אתם צריכים להבין שהמוזיקה של בטלר נועדה לאנשים בוגרים אשר מבינים במוזיקה.. ולא כמו המוזיקה של הדיימנדז שנועדה אך ורק לצעירים! מה לעשות שהצביעו הרבה מבוגרים וגם רוב השופטים מבוגרים.. ואני אומר לכם שאדי ייצג אותנו בכבוד! תנסו להסתכל על הדברים מסביב ולא רק על מי שאתם מעריצים.. יש עוד אנשים בעולם..

ק ש ר

New member
עובדה שצנחנו ל0 בסקרים באירופה,

מאז שאדי זכה. קלטו שזה שיר מרדים... אפילו הבלדה של מישניה כבר עדיפה...

משה XMan

New member
ואני אומר שאתה לא מבין כלום!

שמע אתה לא מבין כלום אוקי?! אנחנו מכבדים את הזכיה שלו אך אנחנו לא מוכנים לקבל משהו שנראה אזוי לחלוטין! ואנחנו נילחם כי יש לנו מטרה! זכותך לחשוב ככה...אם אתה יכול לתת לשרשור להמשיך עם מי שרוצה את השינוי..תודה.

שייקה 16

New member
זה לא עיניין שלהפסיד בכבוד!!!

יוווו למה אתם לא מבינים? רשות השידור עובדת עליכם בעיניים עצומות!!!!!!! היא עושה כאילו קדם כדי שנראה WOW כמה היא רוצה קדם וכל זה... בתכלס היא יודעת מי הולך לזכות, היא לא רוצה שירים קיצביים וזה מעצבן פה. אין לי בעיה שאדי ינצח אבל בלי ההתערבות של רשות השידור, להמ אנחנו לא יכולים להיות מדינה נורמלית אפילו בזבל הזה?

שייקה 16

New member
עוד משהו שמטריד אותי:

השאלה: איך אדי זכה?!?!? האם זה באמת שכל מדינת ישראל הצביע לו והוא קיבל הרבה דוז, או שמה גם השנה הכל היה בולטיש עם השופטים וזאת היית "ציווי" של רשות השידור לא להסכים לשלוח שיר קיצבי מישראל ולשלוח את אדי/צביקה? אני חושב שגם השנה יש פה משהו מסריח מאוד בקטע של ההצבעה. כי אדי הוא די אלמוני וההופעה לא היית עד כדי כך כובשת כדי לנצח בגדול, לעומת הדיימונדז/גיים בוייז עם הקהל מעריצים הגדול... אני חושב ששוב רשות השידור סובבה אותנו ובחרה את השיר שהיא רוצה! כי אני באמת לא מבין איך כולם יצביעו לו, זה מוזר לי מאוד, מצטער אבל זה מוזר לי.. עכשיו משהו אחר: אני רוצה להגיש מכתב לרשות השידור ואני ורצה עזרה מכל חברי הפורום! אני רוצה לכתוב להם שייתנו פעם אחת, לאדי לשיר את כל השיר באנגלית מאלה! בלי אף מילה אחת בעברית! אני רוצה לראות מה ייקרה אם נשלח שיר אמריקאי שקט על אהבה רק באנגלית. אתם מוכנים לעזור לי?

משה XMan

New member
גם אני שואל את עצמי את זה!!!!!!

רשות השידור קובעת לישראל את השיר שייצג אותנו אין פה שום דבר אחר! איך זה יכול להיות ששני להקות כמו שאמר שייקה שני להקות עם מלא מעריצים...מתמודדת צמוד עם צביקה בפיק ואדי?! ואנחנו לא נשתוק! אתר תגובות של הארופאים: http://www.escforum.com/showthread.php?p=1016981#post1016981 בוא נעצור את האשליה..ואנחנו נשנה את השיר לשיר קצבי יותר! בוא נעזור לדיימונד'Z ללכת לאתונה 2006!

משה XMan

New member
אוקיי הגענו להחלטה!

אוקיי התחלנו לחלק תפקידים! אסף[ק ש ר] אחראי על כתיבת מכתבים לעיתנוי מעריב וידיעות! אני אחרי לכתוב לאתרים אינטרנט כמו וואלה נענע ועוד... במכתבים נפרט למה אדי לא צריך לייצג אותנו באתונה! אדיר[המקוריLife] התפקיד שלו זה להגיד למיכאל שיעשה לנו אתר עם עצומה...שיהיה לנו עוד קלף! ו...גם איך קוראים לך...זאתי שאמרה שהיא תתחבר עוד מעט לאיסיקיו...גם את תקבלי תפקיד..! ביחד ננצח!

אם התכוונת ל-hila halevi girl

קוראים לה מעין... אני גם אוסיף אותך אח"כ... אני הולכת לאכול עכשיו

באתי לכמה דק',ואני מסכימה עם שי-

איך יכול להיות שבנאדם ללא מעריצים וללא תמיכה, לעומת הדיימנדז והגיים בויז עם המון,המון קהל: זכה? אדי בנאדם מקסים וזמר מעולה ושלא תחשבו(!!) אני ממש מעריכה אותו! אבל פשוט יש פה סרח בכל העניין הזה,זה קצת יותר מהזוי,אתם לא חושבים?! ומה לעשות שהשיר שלו פשוט ותסלחו לי על המילה חרא. איך זה יכול להיות שבכל הסקים של אירופה פתאום צנחנו?? אנחנו לא עושים את זה רק בשביל הדיימנדז גם בשביל המדינה,אתם לא באמת רוצים לראות אותנו שנה הבאה בירושלים?! המון פשוט המון אנשים באירופה אמרו שיצביעו לנו אם הדיימנדז יזכו,אף ארצות שלא סובלות אותנו!! שי-את התמיכה שלי בלי ספק אתה יכול לקבל. אבל תחשבו שבכל זאת אם זה ובמידה וכן יעזור, כמו שrazpg זה יפגע באדי בטירוף!!

שייקה 16

New member
אין פה פגיעה באדי המדהים!!

לדעתי הוא זמר מדהים ומעולה ומוכשר מאוד, אפילו יותר הדיימונדז! אבל שוב, אין פה פגיעה, מה שמעצבן אותי פה זה שרשות השידור מתערבת בהצבעות! למה צריך שופטים בכלל? מה, אנחנו לא יכולים לעשות את העבודה לבד ולבחור שיר מנצח בשביל המדינה שלנו? לדעתי הדיימונדז היו יכולות לנצח אם לא היו שופטים. אם אדי באמת אבל באמת אוהב את ישראל ורוצה לטובטנו? שיפנה את מקומו לדיימונדז/גיים בוייז, כי גם אם הוא יידע שההצבעה הית ברמאות הוא ייפרוש!

למעלה