כולם להכנס תמצאו 7 סוסים בתמונה
א אוסטין המלכה היחידה New member 6/2/03 #3 שמתי את התמונה הזאתי בפורום ו..... אני מצאתי רק איזה 4 או 5... לא יותר.. מצאת את כל ה-7 סוסים??
ג גזר ממין נקבה New member 6/2/03 #11 אם קראת לי שקרנית אז..... אמא שלך שקרנית סתם ליאל אם דיברת איתי אז מייקל פעם הביא את זה לאורווה אז אני כבר מכירה את זה
אם קראת לי שקרנית אז..... אמא שלך שקרנית סתם ליאל אם דיברת איתי אז מייקל פעם הביא את זה לאורווה אז אני כבר מכירה את זה
א אוסטין המלכה היחידה New member 7/2/03 #12 הנה סימנתי בתמונה את........ הסוסים שאני מצאתי.. תעזרו לי למצוא את ה-2 האחרונים....
S shanyz New member 7/2/03 #13 ייאאא מצאתי עוד אחד!! הכי מצד ימין למעלה.. בצבע ירוד כזה.. זה סוס הפוך!!!!
א אוסטין המלכה היחידה New member 7/2/03 #14 וואלהה נכון!!! פשש יפה שני!! עכשיו. צריכים למצוא את האחרון!!!!!1
Q Queen Balat New member 7/2/03 #15 בצד, סוס על שתי רגליים ../images/Emo15.gif פשוט לא הייתי בטוחה בזה...
ב ב ז י ק ו New member 7/2/03 #17 הנה עוד אחד!! תסתכלי למעלה מעל הסוס הכי שמאלי שהוא בגלים אז מעליו בעננים ובצמחים כאילו יש את ההיקף שלו ועין זה הציפו כזה.. אם הבנת תגידי אם לא תסבירי לי איך שולחים תמונה.
הנה עוד אחד!! תסתכלי למעלה מעל הסוס הכי שמאלי שהוא בגלים אז מעליו בעננים ובצמחים כאילו יש את ההיקף שלו ועין זה הציפו כזה.. אם הבנת תגידי אם לא תסבירי לי איך שולחים תמונה.
א אוסטין המלכה היחידה New member 7/2/03 #18 אני יודעת למה את מתכוונת ו........ ראיתי את זה כבר לפני אבל אני לא בטוחה שזה אחד הסוסים.. אם כן תודה בכל מקרה...
אני יודעת למה את מתכוונת ו........ ראיתי את זה כבר לפני אבל אני לא בטוחה שזה אחד הסוסים.. אם כן תודה בכל מקרה...