:)כולם להכנס!
:)

:)כולם להכנס!../images/Emo85.gif:)

ואני וחברותייי עושות משהו ואני צריכה כמה מתכונים של מאפינסים שוקולד אבל סוגיים שונים שכל אחד יביא מה שיש לו ועם לא מאפניס שוקלד אפשר משהו דומה לא יודעת מה אבל לא משהו מלוח או זה אבל ברור שעדיף שוקולד
אני לא רוצה לקחת מפורום מתכונים כי נימאס לי אני מכירה שם את הכל בהלפא :) תביאו משהו משלכם
אי
יו נ~ו~ע~ה
:-
ייים

ליאן.

New member
כמה מתכונים שמצאתי ברשת..

מאפינס שוקולד מריר עם שוקולד לבן 150 גר´ שוקולד מריר 100 חמאה 2 כפות סוכר וניל(עדיף סוכר טחון עם מקל וניל) כוס סוכר 4 ביצים חבילה אבקת אפיה 1.1/2 כוסות קמח 2 חופנים שוקולד צ´יפס לבן או חלב ההכנה על בן מרי (סיר עם מים חמים המונח על להבה נמוכה עליו יושב כלי עם השוקולד) ממיסים שוקולד מריר מסירים מצננים מקציפים חמאה וסוכר וניל מוסיפים רבע כוס סוכר וביצה ומקציפים היטב ושוב רבע כוס סוכר וביצה ומקציפים היטב וכך עם כל הביצים מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה מוסיפים את השוקולד המומס ומבליעים מוסיפים קמח ואבקת אפיה מנופים מבליעים היטב בתערובת מוסיפים את השוקולד הלבן מערבבים יוצקים לעטרות נייר מיוחדות למאפינס או לתבנית שקעים של מאפינס ואופים 15-18 דק´ בחום של 200 מעלות לחמם את התנור לפני האפיה =========================================== מאפינס שוקולד עם קמח מלא שתי כוסות קמח מלא 2 כפות סוכר חום קורט מלח שקית אבקת אפיה 100 גרם חמאה ביצה שלושה רבעי כוס חלב 180 גרם שוקולד מריר, גרוס 2 כפות קקאו הולנדי, לגיוון - מחממים תנור לחום גבוה - 225 צלזיוס בפודפרוססור מעבדים (להב פלדה!) קמח, סוכר, מלח ואבקת אפיה מוסיפים את המרגרינה ומעבדים במשך דקה בכוס או קערית מערבבים את הביצה והחלב. מוסיפים בעדינות לפודפרוססור ומעבדים כדקה מוסיפים את השוקולד בבחישה לתוך התערובת לקבלת מאפין רגיל עם פיצפוצי שוקולד או מוסיפים בנוסף קקאו לקבלת מאפין בטעם שוקולד עם פצפוצי שוקולד. אופים בתבנים שקעים משומנת יפה למשך 20 דקות בחום גבוה לאחר 20 דקות, הופכים על רשת ומצננים. מתכונים נוספים בקישור למטה..

some girl1

New member
איזה צירוף מקרים!!!../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

אתמול עשיתי מאפינס שוקולד!!!!
וגם תיכננתי להביא לפה את המתכון!
טוב אז יש אתר ישראלי של מאפינס
עם כל מיני מאפינס בכל מיני טעמים וסוגים, לא רק שוקולד
.... בקיצור- כנסי להנאתך!!!!! כנסי!!! לא, בעצם לכאן. את יכולה גם כאן, כאן, כאן, אפילו כאן, ואם את מאוד מאוד רוצה.. כאן!!!! אווו איי לאאאב מאפינס!!!
בתאבון!!!!

some girl1

New member
איזה צירוף מקרים!!!../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

הנה: אתמול עשיתי מאפינס שוקולד!!!!
וגם תיכננתי להביא לפה את המתכון!
טוב אז יש אתר ישראלי של מאפינס
עם כל מיני מאפינס בכל מיני טעמים וסוגים, לא רק שוקולד
.... בקיצור- כנסי להנאתך!!!!! כנסי!!! את יכולה גם כאן, כאן, כאן, אפילו כאן, ואם את מאוד מאוד רוצה.. כאן!!!! אווו איי לאאאב מאפינס!!! בתאבון!!!!

למעלה