כולם להכנס חשוב!!!!:)

BlogTV Police38

New member
כולם להכנס חשוב!!!!:)

טוב דברתי היום עם סאלי והתברר לי כי הוא מחרים את הפורום בגלל מה שאמרתי שהוא משרשר הרבה לא חשבתי שהוא ככה יגיב... זה היה בשביל הצחוק נטו... חבל שהוא לא הבין את הראש שלי אז סאלי תמשיך לשרשר כי זה היה בצחוק ותעשה מה שאתה אוהב ובגלל הערה שהיתה נטו צחוק אתה לא צריך "להחרים" או לא לרשום מה שבא לך אז סליחה אחי שהבנת את זה בצורה שאני לא רציתי שתבין ככה:)

BlogTV Police19

New member
סאלי אל תעשה טובות!

תרשום לא תרשום זה באמת מעניין לי את ה****** עושה פה סקנדלים! חוצפן

BlogTV Police17

New member
קצת חוצפה לא ?!

וואלה בלעדיו הפורום הזה לא זז... אז יש אנשים שנכנסים פעם ב... וממש פעם ב... ויש להם מה להגיד על הפורום ... נראה לי קצת הזוי ... יאללה

Queenati

New member
סאלי../images/Emo46.gif

תחזור מייד! אני צריכה את מנת היום שלי ממך! אם לא תחזור לאלתר, אתה מפוטר! ובלי פיצויים~!
נו, פליז, אנחנו לא עומדים בזה!

BlogTV Police39

New member
טו נו אמרת פוליסיות חדשות..חזרתי:)

כמובן שאני חופף אותן אפשר גם לסבן אותן על הדרך,להלחליף להם בגדים....ועוד כמה מחשבות שלא ..כדאי ליישם אותם בפורום זה :p ענת חולה עלייך נשמה יפה שלי.............
ערן כפרות עלייך נסיך תפוז שלי....

BlogTV Police39

New member
ממממממ........נאורייייייייייי :)>>>

טוב אחי אפשר לחזלש את השביתה יאאלה קפל הכל ...את השלטים תשמור...אי אפשר לדעת אולי יבוא יום ויורידו לי תנאים פה.....תודה על שיצגת אותי בכבוד רב..! חיבוק גדול>>> כי האייקונים לא עובדים לי משום מה :\ רק שהם לא פתחו בשביתה.... באמת ענת נראה לך שאני יכול לנשום בלי הפורום הזה....:p

BlogTV Police39

New member
ענת יש בעייה בתפוז>>>>>

איך לעזעזל המודעה של מוטי הגיעה אליי לניק..

Queenati

New member
היא היתה אמורה להגיע אליי

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אה, וסאלי, 'געגענו!

BlogTV Police17

New member
סאלי חחחחחחחחחחחחח ב-30 יום ?!

בוא תעבוד יום אחד תראה איך אתה מוריד 15 ...

BlogTV Police18

New member
סאלי תעלה תמונה שלך עם הבטן חשופה

סאלי תיזהר יש דברים שאתה לא יודע שאני יודע (עדיין מופתע שזיהיתי אותך ביום הולדת שלי?
) אני הנקתי אותך עוד בעודך צעיר >>>>>

BlogTV Police39

New member
מוטי קנית משקף חדש ? >>>>

תראה איך אתה מתאמץ מול המירק...... לא בריא בסוף לא תראה כלום...

למעלה