כולם להכנס - חשוב!

כולם להכנס - חשוב!

עכשיו בפלא ´ 999000- 053 מדברת סופי צדקה (יאללה ניבה תקשרי..) וזה בין השעות 5 עד 7! ומחר יהיה ...... לא רוצה להגיד אתם תתנפלו עליו ואני רוצה אותו!!! אני רוצה שייהיו כמה שפחות!!! נו טוב בטח הבנתם כבר לפי ההתנפלות שלי.. יהודה לוי יהיה שם נראה אני אדבר איתו כבר בפעם השלישית..!!! איזה חמוד הוא היה בפעמים הקודמות!!!

חשטפית

New member
דיברתי עם סופי בטלפון עכשיו!!!!!!!!

דבר ראשון סיפרתי לה על הפורום שלנו והזמנתי אותה לפה והיא אמרה שהיא מאוד תשמח לקפוץ לפה מתישהו! בכל מקרה היא גם אמרה שהיא לפעמים גם גולשת באינטרנט ולכן חבוביי...התחילו להיזהר במילים ה"נחמדות" שאתם לפעמים אומרים עליה :) ולסיום- היא כזו ב-ו-ב-ה!!!

רגע רגע

קודם כל לנשום. עכשיו : כבר הבנתי שמספר הקו הוא 053-999000 אבל כאילו באיזה קטגוריה זה והכל גם אני רוצה לדבר אתה...

חשטפית

New member
טוב אז ככה-

תתקשר לשם, תחכה שהקריינית האהבלה תסיים את הדברים שלה ואיך שהיא מתחילה להקריא לך את התפריט תלחץ 1 ותחכה! (או תחכי?)

נגה84

New member
גם אני!!! גם אני גם אני!!!!../images/Emo2.gif

איזה מתוקה יוווווווווווו אני בשווווווווווווווק אנשים תתקשרו למס פאלפון הזה איזו חמודה!!! ביייי אני הולכת לספר לחברות שלי......

שאלה חשובה - מי היה בצאט עם סופי???

אוקיי, אני הפסדתי את זה בצער רב, היה צאט ב053999000 וסופי היתה שם! שיט!!!! איך הפסדתי את זה, זה לא אופר, משהו מכם היה שם? מה שאלו אותה? מה היא אמרה? פרטים בבקשה!!!!

אני זוכר שמישהי שאלה אותה...

מה הדבר הכי מצחיק שקרה לה, והיא ענתה שמיכאל היה אמור להסביר לה משהו על קורס המחשבים, ובטעות נשמטה לו ה-ר´ מהמילה "קורס", לטענתה היא לא הפסיקה לצחוק במשך 3 ימים אח"כ. אני זוכר שהיו גם שאלות על הסוף ועל המקום בו היא למדה.

תודה על העדכון!

שיט, אני כ"כ לא מאמינה שהפסדתי את זה....אם היא בצטא אז זה אומר שהיא בסדר, תודה לאל. הבנתי אותך.......יענו "קוס מחשבים" ...קטעים עם הסופי הזאת, זה מה שהצחיק אותה כ"כ- איזה ממי!!!!!!!!

היא נשמעה נחמדה מאוד...

חברותית וסבלנית. אתם בטוחים שהסיפור שהתפרסם היה נכון? כלומר, סופי הגיבה על כך במקום אחר חוץ מבאתר ההוא?

היא נשמעה נחמדה מאוד...

חברותית וסבלנית. אתם בטוחים שהסיפור שהתפרסם היה נכון? כלומר, סופי הגיבה על כך במקום אחר חוץ מבאתר ההוא?

אם אתה זוכר עו דמשהו תספר לי. והיא

תמיד נחמדה, אני חושבת שבעניין הראיון הזה ששמעת- היא פשוט תפסה שעובדים אליה אז נגמר לה הסבלנות אבל היא צמיד מאד נחמדה וחברותית!!!

אני עצמי לא השתתפתי...

את יודעת אם הסיפור על הדלקת באתר ההוא היה אמין? היא הגיבה על כך באמצעי תקשורת אחר? מקור אחר?

ofirosh

New member
לצערי הרב

זה אכן אמין וסופי באמת חלתה לכן לא באה להקרנה או לארוע בשפיים ולשאר ארועים רק שתיהיה בריאה

תשמע, אני יודעת את זה ממקורות

מאד אמינים, קודם כל, בעלה. ומנתי רביץ. וסופי אמרה את זה בעיתון אתה חושב שהיא משקרת או מה?

עכשיו הפכת אותי לרשע...

התכוונתי שאולי העיתון משקר, כי לפי מה שזכור לי ניתן כאן קישור לאתר רכילויות. שאלתי מתוך דאגה לסופי, כי בצ´אט היא לא הזכירה את זה (וגם לא שאלו אותה).

עכשיו הפכת אותי לרשע...

התכוונתי שאולי העיתון משקר, כי לפי מה שזכור לי ניתן כאן קישור לאתר רכילויות. שאלתי מתוך דאגה לסופי, כי בצ´אט היא לא הזכירה את זה (וגם לא שאלו אותה).

אם סופילה היתה בצאט נראה לי שהיא

בסדר עכשיו......אבל מעניין אותי לדעת אם היא בבית שלה או בבית הוריה עדיין.

למעלה