כולם להכנס דחוף!!!

AdShEaTaKoRe

New member
כולם להכנס דחוף!!!

מצטער שאני פותח שרשור חדש אבל... אני יודע שבן הזכיר את זה אבל אני מעדיף שאני אודיע את זה כי הרי הכל ז הבית שלי... טוב אז נחשו איפה יהיה המפגש פורום הבא??? כן כן... אצלי!!!!!!!!!!!!!! מה- 7 לאפריל ועד ה17 ההורים שלי יהיו בחו"ל זה אומר שיש לנו כמעט 10 ימים של בית ריק... זאת אומרת - עשרה ימים של צחוקים, כיף ועוד הרבה הרבה שטויות!!!!!!!!!! הרעיון הוא שיתנחלו יותר מיום אחד וככה באמת הרבה יוכלו לבוא ולא תהיה בעיה של מרחק וזה... אפשר שחבר של גיא (זה שארגן את המוסיקה במסיבה של ביאץ') יביא גם הפעם את הציוד הגברה שלו והכל... כנראה גם יופיעו אצלי (יש שמועה ככה) ואם בא לכם אפשר לעשות ככה ברביקיו או דברים כאלו... להביא כמה שיותר נרגילות... שתיה מחוץ לבית!!! מי שמשתכר שיקיא אך ורק אצל השכנים או בחוץ... והכי חשוב לא לשבור כלום!!!!!!!! שברת שילמת!!!!

BiAAcH

New member
יההה ביאץ'!!!

אדיר, אני יודע שלפחות חצי מהחופש (כשאני לא אהיה בבית מסייד, מנקה וכו') אני אצלך!! יהיה אדיר, אם יבואו אנשים וגם אם לא, נעשה שטויות, נראה לכולם מה זה JKY!!!

omni96

New member
פרצו להם ליוזרים לדעתי

זה לא מתאים לגיא להגיד ככה JKY אל תשאלו למה יש פה מישהו ממש אידיוט שמשחק עם הפורום אני מהמר על פוסיקט

AdShEaTaKoRe

New member
חחח כן בטח... שניה אני פרצתי לו...

לא לא פרצו!!! זה היה גיא בכבודו ובעצמו!!! וחבר'ה כולם להגיב על זה ולהגיד מי בא ומי לא בא... אבל מי שרוצה שתהיה שתיה חריפה שיארגן לעצמו אני לא מתכוון לספק את זה כי אני פשוט שונא אלכוהול... אבל השאלה מאיפה נארגן כמות ענקית של אוכל ושתיה???? ועכשיו להגיד מי בא ומי לא!!! ואנא לנמק

sweet 666

New member
אאהמ...אני רוצה לבוא! אבל זה כמובן

ממש תלוי בהורים ובימים מרוכזים המעפנים... אני מבטיחה לנסות!!!

Lind0r

New member
ואני מהמר שבאמת התחרפנת...

לא פרצו להם ליוזר!!! באמת באים לתומי!

BiAAcH

New member
אור...

אתה פרחה טיפש... סתם באמת, פרצתי לי ליוזר ורשמתי הודעה בשמי, וזו האמת, אתם מוזמנים לסקול אותי...

AdShEaTaKoRe

New member
לסקול את גיא!!!! אתה מוחרם!!!

סתם אתה גיא אתה לא מוחרם... מקפיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אללא אנשים לענות!!!! מי בא ומי לא????

bobby6killer

New member
אין בעיה ביץ' בכבוד תגנוב....

חח סתם אחי...בכיף בכל זאת מסיבה שלך... יהיה כלכך סטיייייייייייייייייייייייל! ותומי זה אמרת לי להרביץ לו אחי הוא כזה ערס אני יכול לזיין אותו אטבל בטח יש לו פוווול גב (כפר יונה)...צריך להרביץ לו רעול פנים...

AdShEaTaKoRe

New member
בן אין לך מה לפחד!!!

הוא לא ערס!!!!!!!!!!1 איזה ערס??? בקושי יש לו חברים על מה אתה מדבר?!?!?!?!?!? הוא גר בבת חפר גם... ורק שינסה לגעת בך טוב??? יהיה לו עסק איתי ועם כל כפר יונה פה!!! ואחלה יאללה אנשים להגיב עוד בנתיים בן, אור, ביאץ', לידור וטמיר באים... לא מספיק צריך עוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מ מ מיתר

New member
פאקין שיט נשמע בן זונה!!!!

אני ינסה לבוא עם חברים שלי אני יביא שתייה... בקיצור חבר'ה הולך להיות בןןןן בןבןבןבןבןבןבןןןןןןןן זונה נקווה שירשו לי למא אבא שלי מחומם עלי

מ מ מיתר

New member
מה אתם אומרים כל אחד יביא איזה

25 ש"ח ואז נילך לספור אצלכם ונקנה בירות וכל מה שתירצו לא יודע מה אתם אוהבים נקנה ביחד מלאאאאאאא שתייה ואז נילך נחגוג עד אור הבוקר בקיצור לא יודע יאללה?!!!!!!! זה יהיה בן זונה כייף נקווה שהחברים שלי יבוא איתי למה אני לא מכיר פה אף אחד חחחחח לא רוצה להיות לבד...
חחחחחח בקיצור לא יודע יאללה באלגן אני יביא את התחפושת פאט פק החייתית שלי יההההההההההה

bobby6killer

New member
אני בעד אבל בתנאי אחד...

שקונים טקילה ולא קגלביץ' מגעילה כזאת... וצריך להביא איזה 100 שקל כ"א למה אם מתנחלים אצלו חייבים אוכל ולא רק שתייה...

omni96

New member
אני פשוט מביא אוכל מהבית

ממליגה דחוסה בתוך איזה קופסה אנאערף 100 שח אוף שוב ביזבוזונים נקווה שתיהיה לי עבודה בקרוב *מתפלל*

bobby6killer

New member
יש הנחות לעניים...

90 שקל בשבילך אור ואתה לא מקבל ספרייט עם הטקילה....שתה אותה נקי...

AdShEaTaKoRe

New member
תיקון אנשים!!!

ההורים בסוף טסים ב8 וחוזרים אחרי 8 ימים אבל עדיין יש מסיבה של ארבעה ימים ככה :)

למעלה