כולם להיכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כולם להיכנס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות תפסיקו כבר חלאס כל הזמן י שהערות לגבי הפורום או שאתם מטרידות את הגיים בויז בפלאפונים או שאתם מתקשרות לגלגלצ ומפרסמות פלאפונים חלאס כולנו אוהבות את הגיים בויז אבל לפעמים זה כבר מעצבן אותם שאנחנו מטריות אותם נמאס להם תאמינו לי נמאס להם מהטלפונים והם מתיחסים אלינו בצורה הכי טובה שיש אז כולנו רוצות שהגיים בויז אף פעם לא היתעבנו עלינו!! אני לא מכירה מפורסם שמוכן להיפגש עם מעריצות לתת להם צומת לב גם ברגעים הכי הכי קשים!! תבינו אותם! ואני יודעת שכמה פעמים שילדות מהפורום יגידו ויסירו לכן(הבנות שמציקות להם בפלאפונים)אף אחד לא יקשיב אבל אולי לפני שלוחצים על הכפתור הירקו בפלאפון תשבו כמה זה יכול לעצבן אותם כמה זה יכול לגרום להם להתעצבן!! מי שבאמת אוהב את הגיים בויז יודע שלא כדאי להתקשר אליהם שזה מציק להם!! אז בבקשה תחשבו על זה טוב טוב!! זה היה חשוב לי לומר את זה!! שרן!

KiSs KiSs KiSs

New member
אני איתך../images/Emo45.gif ו..אמ..סליחה על השאלה

המפגרת אבל....קוראים לך שרן או שירן?? חחחחח...איזה סתובהה ני

KiSs KiSs KiSs

New member
חח...אבל איך אומרים את זה?! כאילו-

איך מנקדים...טחיחיחי...הפכתי להיות מורה ל.....עיברית!! טוףף אז כתבי ת'שם שלך באנגלית ואז אני אדעע!! איזה רעיון פיצוצי!!כמו תמידדדדד חחחחח...סתאאאאמוש

נצל"ש דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

בנות נכון יש אחת אור..(your star ) אז עם מי היא שרה בשיר נולד? זה דחוףףףףףףףףףףף

יאוו ניראה לי שהיא

שרה שם עם סשה גרישקוב ושיר ביטון.. ניראה לי לפי מה שאני זוכרת מה שהיה' בבאר שבע.. ב26.1 יום אחרי היומולדת של אושש

lihi50

New member
כן...היא שרה עם שיר ביטון ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

אור תקני אותי אם אני טועה

Or Altman

New member
../images/Emo11.gif לא מתקנת! ../images/Emo11.gif

כי את לא טועה! חחח...
כן, עם שיר ביטון!

למעלה