כולם להיכנס...

יעל 13

New member
כולם להיכנס...

שמעו... מה נסגר עם המפגש בחנוכה? כולם חושבים שכבר לא יצא... בטח לא יצא!! כי לא מארגנים כלום!! אני יודעת שזה בהתראה קצרה....אבל מי יכול ביום חמישי או ראשון? כי מחר זה כבר לא יצא...אז כולם לכתוב פה מי יכול באיזה יום ונקבע...וכ=ו=ל=ם להגיב! כי אם לא כולם יגיבו לא נדע מי יכול מתי!

אני לא יכולה מחר../images/Emo10.gif

אני מקווה שזה יצא ביום אחר ואז אני אלך עם עינב
נכון עינב חמודונתתתתת
*תיזהרי בתשובתך*

יעל 13

New member
אחלה אז אני יעשה מפגש

אני הדס ועדו מה אתם אומרים? יהיה הכי שווה בעולם יבשים שכמותכם

יעלל../images/Emo110.gif

מה אפשר לעשות? זה תאריכים שלא יכוליםם.. כל יום כמה לא יכולים.. הולכים לשיר נולד או דברים כאלה.. וכאלה שמתכוונים לבוא זה עשירית מכל הפורום... ככה שעל כל תאריך יכולים 2 וזהו.. אתם רוצים תעשו מפגש ככה.. לדעתי כדאי לחכות לחופש ארוך יותר [מה החופש הבא?] או חופש שהרוב יוכלו בו..

יעל זה לא בכוונה

אבל מה אני יעשה? אין מצב שאני יכולה יום חמישי... כבר אמרתי את זה בשירשור הקודם...

יעל 13

New member
מיכל החופש הבא זה פורים וזה רק

3 ימים...והכי ארוך זה פסח...את רוצה לחכות עד פסח? כי מזה לא בא לי תגידו באיזה יום אתם יכולים להיפגש בחנוכה!!!

הופה הופה

הופפפפפפפפפפפפפפפפפ סתם סתם אני יכולה יום ראשון אבל אני יהיה שמה רק בסביבות ארבע ככה

../images/Emo110.gif

מה נשאר מחנוכה? מחר, יום חמישי, יום ראשון ושני.. ובכולם הרוב לא יכולים.. אפשר להפגש 3 אם אתם רוצים.. לדעתי כדאי לחכות לחופש פורים אפילו.. אולי הוא 3 ימים אבל יכוליות שיש יום שהרבה כאן יכולים..

../images/Emo110.gif

מה נשאר מחנוכה? מחר, יום חמישי, יום ראשון ושני..ובכולם הרוב לא יכולים..אפשר להפגש 3 אם אתם רוצים..לדעתי כדאי לחכות לחופש פורים אפילו.. אולי הוא 3 ימים אבל יכוליות שיש יום שהרבה כאן יכולים..

למעלה