כולם להיכנס!!!!!!

כולם להיכנס!!!!!!

מישהוא יודע דחוף איפה יש ספוטים באילת ואם מישהוא יודע אז שישאיר איי סיק יו או משהוא כדי שאני יוכל לדבר איתו! ומי שמאילת אז שיצור איתי קשר באיי סיק יו זה דחוף להיום

Bazooka Joe

New member
חח.. נראה לי כל הסקייטרים שמבקרים

באילת, צריכים למצוא ספוטים ולהתארגן בינם לבין עצמם. יש מספיק כאלה, גם אני נוסע

sk8er

New member
אני מיום חמישי עד שבת באילת......->

השבוע הזה כמובן..... ולקראת סוף החופש אני נוסע עם חברים לשבועיים אז מי שרוצה לנסוע או לתכן משהו שיגיד ואני יביא ת´סקייט איתי....

Bazooka Joe

New member
תקשיבו, מנסיון

בד"כ הרחבות שליד קניונים הם ספוט טוב, אז יש את הקניון הגדול הזה של אילת על הים (לפניי 3 שנים נכנסתי לשם הרבה כי כל הזמן לקחו אותנו לחוף ותוך 10 שניות נראיתי כמו פלפל חריף). אם אתם מביאים תסקט תסעו שם באיזור.

ShLuMp

New member
אילת

אני לא בטוח אבל שמעתי שיש באיזה מלון שם סקייט פארק בתוך המלון כאילו אין-דור זה צריך ליהיות טוב זה מבטון אני חושב שזה בהמלך שלמה או מלכת שבא תבדוק אחי זה שווה

Raz Lutzka

New member
שתוק שתוק יאידיוט!עלק אין דור

יש באילת ליד מקדונלדס 7 או 8 ממש מצוינות ויש עליהם לאד´ג. יש מתחת ל7 או 8 גם כן כמה קרבים טובים וספסלים... וליד הקניון יש רחבה טובה משיש....

Bazooka Joe

New member
טוב מצאתי תיאורים של 2 המלונות

על המלך שלמה כתוב ככה: המלון ידוע באווירה התוססת שבו ובמגוון פעילויות הנופש לכל המשפחה. בכל החדרים מיני-בר, כספת, מתקן קפה/תה, ונוף קסום. במלון שתי בריכות, מגרשי טניס, מועדון בריאות ובו חדר כושר, סאונה, וג´קוזי, ממלכת ילדים ייחודית, הפעלות צוות בידור בבריכה, הופעות וריקודים. לא רשום סקייטפארק, אבל יכול להיות. מלכת שווא זה ממש לא הגיוני. זה מה שכתוב: מלון נושא המעוצב כארמונה התנ"כי של מלכת שבא. מתקני המלון כוללים ספא ומועדון בריאות יוקרתיים,חוף ים פרטי סמוך למלון, 5 מסעדות הכוללות מסעדה יפאנית-יקימונו ומסעדת בשרים בסגנון אמריקאי-באפאלו (כשרות) חדרים למשפחות, קומת יוקרה, חדרי אהבה. צוות בידור

למעלה