כולם להיכנס

ortal13

New member
כולם להיכנס../images/Emo70.gif

אתם בעד התוכנית אקזיטאם כן שלחו לי מסר אישי עם שמכם ואם אפשר שם משפחתכם אם אתם לא רוצים ישנן עוד אפשרויות ליידע אותנו אם אתם בעד התוכנית יש באפשרותכם לבוא ולדבר איתנו באיסיקיו מספר 294-262-768 ובמייל exit_reshima.walla.com ככל שיהיו יותר שמות יותר טוב רשימה זו תוראה ליושב ראש הרשות השנייה ויש מצב שהוא יראה כמה אנשים רוצים את התוכנית חזרה הוא יחזיר אותה ויתרכךנקווה יחד תודה רבה אורטל ומיכל-מנהלות הרשימה בעד אקזיט

זה שהפורום מת, זה לא אומר שהפורום

הזה הוא משמש לפירסומות וידיעות שלא קשורות לפורום!

H a m s t e r

New member
תוכנית רדודה

לפני כמה שבועות היה לי משעמם אז פתחתי טלויזיה והעברתי לערוץ 10 ובדיוק היה שידור חוזר של התוכנית "אקזיט". מה שראיתי מול עיני היה צמד מנחות פקצות שעושות חיקויים עלובים של פרחות וחושבות שהן מצחיקות מישהו,זה היה עצוב. בנוסף מה שהעלה את חמתי עוד יותר היה לראות את המנחה המטומטם ההוא מנסה להצדיק את עצמו(לאחר שחשף את התחת אל מול אלפי בני נוער)בעזרת אימרות חסרות שחר. כנראה שהנוער של היום באמת מטומטם אם הוא נותן לגיטימציה לתוכנית כזו.

IroN MaideN1

New member
צודק!

וחוץ מזה....אני בשוק!יש פה איזה 5 הודעות חדשות בפורום ביום אחד....אתם קולטים?כבר איזה חודשיים זה לא היה ככה! הוא חוזר לחיים?!

H a m s t e r

New member
אל תשמח כ"כ מהר

זה שיש פה הודעות חדשות לא אומר שהפורום מתחדש.אני בין הראשונים שהיו פה בפורום תשאל את קוסטה הוא יגיד לך,ועזבתי כי איפשהו הפורום הזה תקוע זה לא באשמת קוסטה או משהו כזה,זה פשוט בגלל תוכן ההודעות שחוזר על עצמו,אותן הודעות כל הזמן.ובנינו כמה כבר אפשר לדבר על מיידן.הפורום שבק מלכת במשך תקופה מסויימת כיוון שאין יותר מה לכתוב. מדיי פעם אני נכנס כדי לראות אם יש משהו חדש ואז שוב מתאכזב. פשוט צריך לעשות משהו חדש שיעיר אותו.ופה אתה וכל שאר חברי הפורום נכנסים לתמונה,תציעו רעיונות חדשים ומקוריים.אולי אפשר לתקן איכשהו את הפורום.

IroN MaideN1

New member
אוקיי

אז זוכרים שקוסטה עשה מין סקר שבועי כזה על אלבום בכל שבוע....זה נפסק איפושהו באמצע והוא הפסיק עם זה...מה עם זה?

נו כל-כך קשה לשלוח לקוסטה הודעה

פרטית בכדי לשאול אותו עם הוא יחדש את הפינה הזאת? בכל מקרה אני באמת חושב שהפורום כבר מת, כמה שזה נראה חרא אין מה לדבר כל-כך הרבה על מיידן בפורום:(

matt hensley

New member
תעזבי כבר את הטלויזיה

ואת התוכנית הדפוקה הזאת בכלל...ואם לא שמעת זה חוזר במתכונת מצונזרת כזאת....בכל מקרה לא קולט מזה שייך לפה...

ortal13

New member
טוב שנזכרת חחחח

אני יודעת שמחזירים וזה בטח בגלל המאמץ שלנו

לא זה לא בגלל המאמץ של כמה

ילדים טיפשים כמוך, אלא זה בזכות כך שרוב הנוער היום אוהב תוכניות מפגרות שכאלה ללא תוכן ופשוט תוכניות מפגרות שגורמות להם להנאה דבילית(ואני מן הסתם לא נכלל לקבוצה הזאת).

ומן הסתם זה גם בגלל שערוץ 10 יעשה

הכל בשביל שיהיה לו קהל. למרות שאני מודע לערוץ על כך שהוא מביא לארץ את הסידרה הפנטאסטית 24.

ortal13

New member
תרגיעי ומייד!

איכס פורום מגעיל!המנהלים פה נותנים לקלל חופשייי

matt hensley

New member
טיפשים זה לא קללה

ואת בטח חושבת שאיירון מיידן זה קבוצת כדורסל חחח עילגת.

ortal13

New member
אני לא חושבת ככה ועילגת תקראי לחברה

שלך יא שרמוטה!

matt hensley

New member
פחחח סליחה עילגת זה מחמאה

לבנאדם שמבזבז את הזמן הפנוי שלו בשביל לשלוח הודעות להחזיר תוכנית טלויזיה עלובה. אבל איש איש וסטיותיו..חחח

matt hensley

New member
חחחח ועכשיו שוב, שמסתכלים לך בפרטים

מבינים שאת עוד ילדה מושפעת בת 13...לא נורא יעבור מתישהו... בינתיים תמשיכי לאהוב את עופר שכטר ה פ33ה כפרות...חחחח

ortal13

New member
:/ אני לא כזאת עםר שכטר פצצה

כפרות כמו שאתה אומר! אני מעריצה תבן אדם אבל אני לא מושפעת שאמות בשבילו או אגיד לו"עפר תעשה לי ילדדדדדדדדדד"

H a m s t e r

New member
חחחחחח

כפרה לכי תראי קצת ה"מורדים" ותעזבי אותנו בשקט, דוגרי זה לא מעניין אותנו ולא מזיז לנו.

למעלה